139

Грък

преди 1 година

Да те не искат да променят нещата по лесно е да избягат, и можеби е по добре да не ги пускаме обратно когато си тъпим на крата, можеби е по добре да вземем хора с друг по-читав манталитет защото щом наричат българия АД , то за другите места на планетата ни незнам как да ги наричам. Планини , море , история, прекрасна храна и най важното красив народ , ами нека сме в ада все пак бог ни е пратил тук. А някой ад ,за други рай ! А ако ти е писано да умреш то дали ще е в немска и българска болница...

138

Иван

преди 1 година

Така е, народа бяга от ада или в чужбина или в рая.

137

Анонимен

преди 1 година

В търновски е габровския балкан има селца и махали където зимата няма нито един човек но лятото стават с по 100-150 жители. Даже хранителни магазини се отварят. Знам за едно селце до Трявна където беше пред заличаване, но покрай ковид пандемията се заселиха няколко пенсионери и даже се регистрираха адресно там. Ако инфраструктурата се оправи тези места може да живнат защото природата е уникална.

136

Масон от 10ти ранг

преди 1 година

Другарите Ран и Ът харесват това!

135

Брат Инопон

преди 1 година

Хубави са такива места. С родата взехюе едно и вече е изцяло наше "градче".Избрахме си и охрана, за да няма набези. Имаше опит-два, завършо с малко брутализми по полето и от тогава не е имало проблем. Хубаво е, юного е хубаво. Наше си местенце с нашо си закони и правила. Това, "съвременните хора" (изpoдите) не го разбират.

134

Joko

преди 1 година

Искахте да сме в ЕС - ето ви. Искахте всеки да кара стари коли - ето ви.... Искахте да сте свободни - ето ви... Не искахте да се срине икономиката ..... да ама никой ен ви пта !

133

Да живее ЕС

преди 1 година

И идйотите, които го подкрепят!ДО 20г.НИ ЗАТРИВАТ КАТО НАРОД! С ТАЗИ ХРАНА НАЛАГАНА НИ ОТ ЕС ДА ЯДЕМ ЩЕ СЕ ВИДИ РЕЗУЛТАТА,КОГАТО СЛЕД НЯКОЛКО ГОДИНИ ЩЕ СЕ ЗАПОЧНАТ С РАКОВОБОЛНИТЕ НО МОЖЕ ПАК ДА ИЗМИСЯТ ПЛАНДЕМИЯ ТА ДА ГИ ВКАРАТ КЪМ КОВИД ЖЕРТВИТЕ!

132

Анонимен

преди 1 година

Пак комунистите ще са виновни на демократичните некадърници.

131

Анонимен

преди 1 година

Да се чудиш при тая голяма територия защо всичко се бутат като мишки по панелки в градовете! Аз живея на център в голям град и ми е неприятно да виждам толкова много хора по улиците.. Хората където имат имоти в малки села и градове сигурно си живеят царски.. Пък за софиянците да не говорим!

130

заради програмистите

преди 1 година

Програмистите защото имат пари взеха всички жени. Ама от седене по цял ден по бюрата не могат да правят деца. Истината е ,че най-големият проблем на България са програмистите.

129

Прокурора на Пелишат

преди 1 година

Нека не се дава пример с селище като Плевен,селище което отдавна е мъртво...

128

Анонимен

преди 1 година

Не знам кое се топи. В Плевен днес от задръствания не може да се мине. Коли, коли, народ навсякъде.Уж намалява града, а то няма къде да се размине човек.В София живея през повечето време - там ясно, от такива като мене придошли - само дето по главите не си ходят хората един върху друг. Качеството на живот ужасно ниско.Мене, ако питате България се пръска по шевовете от хора.Мечтая си за къща на село - дано скоро стана горд селянин и да не виждам вече тия тълпи.

127

Анонимен

преди 1 година

И още много има да се топим....докато българите изчезнат и останат само братята.

126

Анонимен

преди 1 година

Очаквах тук 20-тина "програмисти" да са се изтъкнали вече, а то няма ?!

125

Анонимен

преди 1 година

Айде стига с тия еднакви заглавия за топене! Разбрахме! По цял свят в развитите държави хората мигрират към градовете. Не е само наш проблем. На село няма достатъчно работни места. Механизацията утрепа всичко. В 1850та ли трябва да се върнем?

124

Българин

преди 1 година

Добре че сме в ЕС и НАТО в клуба на богатите и живеем добре като западняци, а не като гладни одрипавели руснаци.

123

Анонимен

преди 1 година

Абе, не се ли появят няколко програмисти да разлаят неграмотния *** слугинаж, който не може да осъзнае, че съществува, защото има богати програмисти, на които да слугува, няма да е статия за имоти, за заплати, за село. Иначе неоспорим факт- селата около големите градове се пренаселиха с млади дистанционно работещи образовани хора. Под "богати програмисти" се има предвид всякаква средна класа заможни кадърни хора. АМа плебсът ненавижда програмистите, защото си е навил на пръста така.

122

Анонимен

преди 1 година

Обаче в тия села къщите са по 70 000 евро , нали ?! хахахахахаха

121

Бай Манол

преди 1 година

По времето на царство България има голяма раждаемост и от там рязко увеличение на населението.По време на комунизма има опасно ниска раждаемост(ако изключим малцинствата) и от там сега намаляваме

120

Бай Манол

преди 1 година

Нормално - където е имало комунизъм има спад на населението.Русия е намаляла с 25 милиона,Румъния с 6 милиона.Но следващите години ще сме в подем