19

Анонимен

преди 1 година

хахахахаха, ами нови изобри да са тогава!

18

петрова

преди 1 година

До Анонимен видяхме какво могат ПП - те нямат капацитет за водеща партия...някой ги заблуждава... Те са със самочувствие , без покритие !!!!

17

Deutschland

преди 1 година

А защо нови избори ????? И какво ще се промени за герб??? Дори и пак да спечелят .Ще трябва пак да търсят коалиция с итн дпс бсп.Друг вариант няма.ПП са протестърска сбирщина Която без анти герб пароли ,ще остане без избиратели . Защо герб искат да удължат агонията на бг с още 3 месеца.Като след тях ще е пак същото????????

16

СПОМНЯТЕ ЛИ СИ?

преди 1 година

Тази жена беше наречена от Борисов "тежката аартилерия" и беше министър на здравеопазването.Толкова противно същество не съм виждал.Обиди Корнела-"г-жа лъжа",после като предложи Веждито стана голям държавник.Ама каква посредственост и наглост,самочувствие и високомерие!На какво отгоре?Не я ли заболя устата да повтаря как трябва да има споделена отговорност.Заради тях сме на този хал,но иска 12г.злини да бъдат прехвърлени на ПП.А и те мълчат.Лошото е,че българите се връзват на мутрата и Деса.

15

Анонимен

преди 1 година

Нс следващите избори ГЕРБ ще да първа политическа сила, втори-ДПС, трети-Възраждане, четвърти-ИТН, пети БСП. ПП-ДБ под 4% и са ВЪН.

14

Дева иска

преди 1 година

На парапета,ама не става.Стара чанта е.

13

Анонимен

преди 1 година

Доближаваме се до момента, в който конституционни промени за промяна на модела на управление на клетата ни държавица не изглежа толко малоумно

12

Анонимен

преди 1 година

Не се плашим от избори, повече се плашим от дуловската горгона Деса "Умната".

11

ДЕСА

преди 1 година

"че ГЕРБ са първа сила след изборите и избирателите са натоварили политическата сила с отговорност."-ами Деса тъ-то да си носи отговорността и да прави правителство.Ние от тях слушаме само какви компромиси са направени(не се посочват,защото няма такива) и как ПП искат да има нови избори.За трети път отиваме на избори заради ГЕРБ!Как един не им го напомня.Толкова слугинаж по медиите,че ти се повръща.Радев и ББ са заедно-поведението на двамата говори за това.Целта е да сме далеч от ЕС и Шенген.

10

Е,тая

преди 1 година

Кога я повишиха в говорител на ПП?

9

тъй де....

преди 1 година

Нови избори и герП вън......

8

Никаква подкрепа

преди 1 година

За ГЕРБ.Избори до дупка!

7

Анонимен

преди 1 година

По добре избори и да гласувам за ГЕРБ, че ми писна от шарлатаните. ПП-ДБ ще оттекат в канала на следващите избори.

6

Анонимен

преди 1 година

Всичко опира до това някой да си преглътне гордоста.Едните да кажат подкрепяме вашия мандат ,вашата програма или вашия кабинет.Тиквата не можел да подкрепи мандат на ПП с Асен Василев като министър и за това цялата държава е заложник сега

5

ГЕРБ

преди 1 година

Да си поеме отговорността и да прави правителство.Избирателите на ПП не искаме подкрепа за тях.

4

Урсула

преди 1 година

Дуловската и тя иска на парапета :)))

3

Ха,ха

преди 1 година

Атанасова копира аматьорите.Петков каза,че изборът на ГЕРБ е да получи подкрепа от ДПС или иска нови избори.Атанасова,без думи си.Много олекваш.

2

Деситу е Номер 1

преди 1 година

за Премиер - такава Властна Жена - Един Път!

1

Урсула

преди 1 година

Атака пубеда с Костя Копейкин :)))