28

Анонимен

преди 1 година

Отроче на върли комунисти! Повече думи нямам!

27

Бойко Радев

преди 1 година

Круме, калпав ти е закона братле. Жалко че го осъзнаваш и пак драпаш да го прекарате.

26

?!?

преди 1 година

Това ми звучи така: Закона за сиренето и млякото ни дава шанс за Еврозоната! Просто е абсурдно! Но като искаш да свалиш определен човек от поста и си готов на всичко. Тогава и апсурда ти се струва довод! Зарков и подсъдимите зад него вече не издържат.

25

Хем

преди 1 година

червено, хем лъжливо. Що е то?

24

Някой

преди 1 година

Зарче, ти си поредният предател.

23

G. I. Joe

преди 1 година

Дерменджиев каза, че жена му и децата не са били в колата на Гешев. Някой лъже явно.

22

Майора

преди 1 година

Само специалиста по френско право инаследник на ген. Кацамунски не разбра , че предложения законопроект е противоконституционен ипродължава да си пее своята песен! Може би се готви да бъде следващия главен прокурор , но няма да го огрее! Никъде не е казано че приемането ни в Шенген е свързано с контрола на главния прокурор! Просто това го искат олигарсите подкрепили протестите с цел избор на послушен главен прокурор и спиране разследванията срещу тях!

21

fact

преди 1 година

ЗАРЧЕ БРЕ ЧЕТИ, ДАКРО НЕ ЧЕТЕ.АВСТРИЯ КАЗА - ШЕНГЕН НЕМА ДА ИМА. АКО ЩЕ ДА ИЗЛЕТИМ У КОСМОСЪТ.

20

Анонимен

преди 1 година

Осъждан за тормоз над животни говори за правосъдие и ред?

19

разбор

преди 1 година

След като Надежда не се справи с Гешев,назначиха това "нещо"да продължи делото.С никаква друга тема не се занимава.Само с Гешев.И майка му е включена.Сигурно е назначена някъде на минимална работна заплата,горката.Да помага на детето!

18

Анонимен

преди 1 година

Зарков, току-що Конституционния съд отхвърли твоите промени като противоконституционни.Кого баламосваш!?

17

Сатир

преди 1 година

Зарков, кой беше дядо ти, коя е *** а ти какво си????

16

Анонимен

преди 1 година

А СТИГА С ТОЯ ГЕШЕВ БЕ! ХЕПТЕН БАЛАЦИ НИ ПРАВИТЕ! АВСТРИЯ КАЗА, ЧЕ ДОКАТО ИМА НАПЛИВ НА БЕЖАНЦИ - НИКАКВО ВДИГАНЕ ВЕТОТО!

15

...

преди 1 година

Зарчо твърди,че за Шенген ни трябва закон за Гл.Прокурор! Лъже! За Шенген ни спират заради /не/охраната на външната граница! Всички знаем, че откакто Радев размаха юмрук, външната граница е разграден двор! Много усилия положи и Рашков Дамаджаната!

14

пришълецът

преди 1 година

Какво общо има охраната на външните граници с главния прокурор?:)) ааа забравих, че сте от справедливостта, а не от върховенството на закона:)))

13

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

България е държава на черепите вече 3 год Зарков Гешев та Гешев и Докога така ТЕЗИ дето закриха спец съд успешно властват а ние останалите българи Зарков къде да отидем какво да правим БЕЗ ЧЕРЕПИ

12

Анонимен

преди 1 година

Закон с член първи и единствен с текст "В Република България се закрива длъжността на главния прокурор" ще ни отвори далеч повече врати и перспективи )))

11

Анонимен

преди 1 година

С червени кафути като този и Радев ще влезем в Русия преди каквото и да било, също вчера гледах майката на този - доста зъл демон донякъде разбирам защо са я заляли.

10

карачанаков

преди 1 година

След ПИРАТКАТА на Асенчо, учудването на Иксперта защо Гешев е минал точно по този път и то с бронирана кола демек значи е знаел, се появи и ,,СВЕТИЛОТО,, Крумчовата майка Анито Зарковата тя се вълнува че никой не смята че случая може пък да е от личен характер - РЕВНОСТ демек от някой ,, баджанак,, и се питам дали ще е на същото мнение ако гръмне дори балонче или пиратка в краченцата на Крумчо или ще ореве света.

9

ЖИВЯЛ И ВИДЯЛ

преди 1 година

С ТРЕПАНЕ НА КОТКИ В ШЕНГЕН НЕ СЕ ВЛИЗА!!! ДА МУ БЕРЕ СРАМА ЧЕ ГО Е ИЗБРАЛ --РАДЕФ!!!!!