77

Калин

преди 11 месеца

Сръбските гадове защо не скърбяха за Босненските деца изтребени от тях.Нека скърбят.

76

Питайте американците

преди 11 месеца

Нали те режисират играта.

75

до 65 -Не е..

преди 11 месеца

До АнонименВ исляма няма термин друговерци като при нас,там хората се делят на вярващи и невярващи.Като в корана вярващи са и християните и юдеите. Невярващите са атеистите .Под всички хули на османците се визират атеистите.В корана пише, че може да встъпвате в съюз и брак с християни и юдеи ,но никога с неверници-атеисти.

74

Падаря

преди 11 месеца

Подобни масови убийства са вид личен тероризъм и не трябва да им се дава вече гласност ,че стана мода.Добре,че тука няма много оръжие иначе Емили тротинетката можеше да избие поне едно 100 тина хейтъра,които посиняла от яд заплашваше с убийство в лайфове по социалните медии... примерно .Оръжието не е за алкохиолици и лабилни тротинетки.

73

Нарцисизъм

преди 11 месеца

Там населението има повече оръжие от МВР.Имало е това оръжие от 90 те от войните ,когато калашник се продаваше за 20$ изложен до консерви и праз на пазара във военно време.И сега комбинирано със социалните медии и породения егоцентризъм и нарцисизъм и лестни поствания на обиди в групи и страници ,пияния с *** тръгва да си чисти името в три села по постовете вижда къде са..;Кои са теа ,че ще ме обиждат ,я да ги избием като на Кънтъра,....

72

Србе на врбе

преди 11 месеца

Анонимен 80, не лъжете! Живеещите в Сърбия са ок. 6 600 000 души и намаляват. Данните, изнесени от Вас, се отнасят до броя на гражданите на Р Сърбия. Всъщност, демографските процеси са сходни на тези в България, но с малко уточнение: отрицателният прираст в България се забавя, докато в Сърбия се ускорява. Което означава, че там населението намалява все по-бързо. И това е при положение, че Сърбия не е в ЕС, а и поне една четвърт от хората не се самоосъзнават като етнически сърби.Дотук за сърбите!

71

Анонимен

преди 11 месеца

До 78 - Някои хора са родени бойци, но бетичките не го разбирате ...

70

Анонимен

преди 11 месеца

До 81 - Ем ако не се бяха гавроли с негооо....

69

Анонимен

преди 11 месеца

До 82 - Еш па тоя па ... Ми тогава що няма 700000 жертви на такива разтрело на година?

68

Анонимен

преди 11 месеца

Следствие на десетилетия насаждана омраза и великошовенизъм, незачичате на човешката личност и същност, непризнаване на различното мнение. Десетилетия на всяване на страх и бедност, с цел хората да бъдат укротени за да може олигархията да държи около себе си власт и пари. И колкото да се управляват успешно тези процеси, в някой момент избива и то здраво.

67

Тъмньо Здрачев

преди 11 месеца

И ся ко праим ?... тоя п.л.ъ.х ще го пъхнат в затвора и след време като излюезе от там пак ще направи някоя масовка , и после ми кажете че смъртната присъда е нещо лошо за такива отай.ки... ама я няма ..

66

Анонимен

преди 11 месеца

Населението на Сърбия нараства всяка година. Вече са над 8,000,000, бяха 6.5млн. Да, имали са 5 инцидента със стрелба в които са загинали 20 човека. А тук, в Европейския съюз и със съдействието на 10 правителства се изпариха 3,000,000 българи. Това е геноцид, над който трябва да мислим и противодействаме. Отделно във всички държави от ЕС гражданите са депресирани и прираста на населението е отрицателен. Така че нека се поучим от сърбите, вместо да им търсим кусури!

65

Анонимен

преди 11 месеца

Сърбите са генетически фашисти. Първата световна война която предизвикаха доведе до началото на залеза на Европа. За съжаление и македонските им ортаци се превърнаха в такива. Тези ракови образувания трябва да бъдат изрязани.

64

Анонимен

преди 11 месеца

Искали война??? Няма такива сбърканяци. Да ходят тогава да се записват във Вагнер, маалоумниците сръбски.

63

Анонимен

преди 11 месеца

"Jеbеm ti Boga!" Единственото място по Света, където можеш да чуеш това...Една от причините.

62

Анонимен

преди 11 месеца

Сърбите ще се избият и в мирно време.

61

рушката клоака

преди 11 месеца

никоя друга страна не може да надмине...факт. Десетки милиона био маса бяха избити от собствените "ръководители"

60

Анонимен

преди 11 месеца

"Тайм посочва, че експерти неведнъж са предупреждавали за опасността, която представлява броят на оръжията в една силно разделена страна като Сърбия, където осъдените военнопрестъпници са възхвалявани, а насилието срещу малцинствени групи често остава ненаказано."-----------------Направих си малък експеримент и всяко споменаване на Сърбия го замествах със САЩ. Описанието пасна перфектно с единствената разлика, че американските военопрестъпници остават ненаказани.

59

Анонимен

преди 11 месеца

не са никакв кемтрайлс от самолетие. Масовата депресия и психиатрични зболявания сред младежите в Сърбя се дължат на бомбите с обогатен уран от американо-сръбската война. Тогава с северозападна българия изсъхнаха лозята и зеленчуковите градини.

58

figil

преди 11 месеца

До Анонимен Добре казано, глобален проблем. Глобализмът разрушава семейно-родовият строй, което води до голям процент от хора, които не могат да намерят мястото си в обществото. Тук говорим само за случайите с агресия към други, но мнозинството от инцидентите са самоубийства(спомням си преди години няколко хора се самозапалиха в България, а това един жесток избор на смърт, целяш да каже на обществото, че има голям проблем ), хазартни зависимости и т.н.