90

Анонимен

преди 1 година

Евроатлантически ценности.

89

уау

преди 1 година

Подозирах, че са прости, ама чак пък толкова, не подозирах.

88

Juls

преди 1 година

Сравнете например филма Спартак от 60те години и сериала, който излезна преди няколко години, в първия случай сцените на насилие са доста обрани ако сравниш с втория случай, мозък, кръв, черва по арената колкото повече толкова по - добре и това важи за всички нови филми - насилие, кръв, садизъм, отрязани глави в най дребните детайли, а сценарий никакъв. Сравнете Супер Марио с някоя съвременна игра, колкото по - кървава и психопатска, толкова по - добре. Е това е резултата !

87

Анонимен

преди 1 година

Майка съм и баба. Ужасявам се при последните новини от Сърбия. Имам не добро отношение към тях от липсата им на търпимост и толеранс към другите. Отдавна гледах един филм " Спасителят" за войната в бивша Югославия. Покъртителни гледки на човешка жестокост.

86

Психодиспансера

преди 1 година

Откакто забраниха боя в училище се нароиха едни чуствителни ,крехки нарцисчета егоцентристчета.Като изядеш няколко тупаника се кротвахме навремето.Дори в пилотно училище от 1868 в България забранили боя като резултат в училището не останали ученици.Родителите си ги взели от там и заявили,"Че какво училище ще е това щом няма да ги бият децата-безмислено.Боя възпитава и калява дори тигрите в цирка...

85

Нормален зомби

преди 1 година

Синче на лекари и друго на военни с законни оръжия и с отрицателни тестове за наркотици-примерни ортличници избиват другарите си.Мерките са :тестове за наркотици изземване на незаконното оръжие!?Наркоманчетата и мафиотите си гледат схемите тех за кво го барате НОРМАЛНИТЕ се оказаха убийците .Все едно кученце да ухапе некоя лелка и да избием вълците в гората като мярка ....

84

Анонимен

преди 1 година

Някак много едновременно се хванаха за оръжията.

83

Анонимен

преди 1 година

Ами да не тормозят учениците, за да не стават такива неща.

82

FedExpress

преди 1 година

Има информация, че този също е бил тормозен и подиграван в училище. Събирал и въздържал е злобата дълги години. Но виждаме как нещата са се отключили, след като е бил завършил. Изводът е да не тормозите по-слабите си съученици, защото не знаете кога и след колко време ще ви застигне бумеранга.

81

А в БГ-то

преди 1 година

всички стоят и си говорят от 30 години, и май това е проблема...

80

Сата НАТО

преди 1 година

Това е политически почерк за конфликт. Проба.Само една страна има интерес от това.....само една ... ----///---- Да, тази, която затъна в 14-месечна Специална военна операция. Търсят си некой да отвлече вниманието о тех и сподели опирането на пешкира.

79

Сата НАТО

преди 1 година

Доня Дубона значи Долна Дубона, можеше да го преведете...

78

СМЕХ....

преди 1 година

КОМУНИСТА ВИНАГИ СТРАШНО СЕ ОЗЛОБЯВА, КОГАТО ПОЧНЕ ДА ГУБИ ВЛАСТТА---ЗАЩОТО НЯМА КОЙ ДА МУ РОБУВА И ДА ГО ХРАНИ...И НЯМА ОТКЪДЕ ДА КРАДЕ! ....ОТ "ОБЩОТО"---КРАДЕНЕТО Е НАЙ-ЛЕСНО И НАЙ НЕ ЛИЧИ...!.

77

Анонимен

преди 1 година

До81 . И в царст. България е ставало . Но си малък и незнаещ. Вела Пеева от Велинград да не е била луда като застреляла жандармеристите или Цола с пищака или Н. ВАПЦахмего. На гарата Варна

76

Анонимен

преди 1 година

Сърбите извършиха масови кланета в Сребреница и на много други места. Сърбите се имат за по-велики от съседите си и мразят всички. Много страшно нещо е сръбския шовинизъм и кражбата на чужди територии... В Македония забърка каша.

75

Само питаме:

преди 1 година

КЛАНЕТАТА В БИВША ЮГОСЛАВИЯ ПРИ РАЗПАДА Й НЕ ГИ ЛИ ПОЧНАХА СЪРБИТЕ...!!!????

74

Мараша

преди 1 година

Оставете я Сърбия добре си е държавата ама Бг гетото на Европа хич не е добре

73

Анонимен

преди 1 година

До74. Мутрите по време на Югоембаргото 1990- 1999г. Се чувстваха спокойни и всемогъщи. БСП и ДПС им определи ролята на рекетьори . От чуваха си децата с мръсни и леки пари. Дружбата ни с руската мафия се прехвърли към сръбската мафия узаконена от Милошевич. То не бяха цистерни гориво, патрони, цигари, тенекии сирене , всичко , което Запада спря за Сърбия да получава . Борчета и мутрета започнаха да доставят с вагони и камиони. Е затова се помни сръбската чалга

72

Дискавъри

преди 1 година

До 86 природно са по умни сърбите от бегетата в гетото на европа

71

До 86

преди 1 година

Е те се набухаха с руски ваксини и Путин им включи чипа!