37

Ппп

преди 1 година

До 9Ти наистина ли мислиш, че за 7 месеца променкаджиите са били успешни. За каква социална програма говориш, след като даваха пари на калпак и спонсорираха едрите риби наравно с оцеляващите. Парите, които разхвърляха и окрадоха ще ги изплащаме поколения наред. Скоро няма да се стабилизираме като държава след тяхното управление. Ще видим бая зор всички, дори и тези, които не ги подкрепят. Съвсем друг е въпроса за всичките простотии и рискови ситуации, в които вкара държавата и станахме за смях

36

Анонимен

преди 1 година

Не знам що за болен мозък ще вика на някого (който не му е баща) Бацо... в 21 век. До сега трябваше да имаме летящи чинии, но комунистчетата в България още искат да живеят покрай корейски Ким чен Ур. Болни мозъци!!

35

Анонимен

преди 1 година

Лорер още ниможе да повярва, че ПП се провали тотално. И че няма никакви шансове отново да си прави прескъпи експерименти с държавата.

34

Анонимен

преди 1 година

Няма да има втори мандат. Гладна кокошка просо сънува. Никой неиска ПП да го краде, командва и да си приписва чужди заслуги. Некодърниците от ПП, в кошарата.

33

съд

преди 1 година

Ей чифутляк, то и ваште гласове са ключови за приемането на първия мандат бе аланкоолу!

32

Лорер

преди 1 година

Новият Паси!

31

СМЕХ...

преди 1 година

Тия май не са много нормални , след като си въобразяват , че некой от ГЕРБ ше гласува за тях...! Изобщо не ми е ясно КАКВО ОЧАКВАТ И ОТ ОБЩИНСКИТЕ ИЗБОРИ ---ако няма и БЮДЖЕТ на страната , защото няма да има с какво да финансират и ОБЩИНСКИТЕ ИЗБОРИ ВЪОБЩЕ..!

30

Прожектор

преди 1 година

Борисов и ГЕРБ разиграват в условия на тежка политическа криза ченгесарски номера без елементарно чувство за отговорност. То не бе връщане на хартиената бюлетина, не бе масово купуване на ромски и корпоративен вот, не бяха имитации на преговори за законодателна и правителствена програма. Заслужават един звучен шамар от избирателите !А ПП-ДБ от своя страна са длъжни да проявят повече отговорност и гъвкавост и да оттеглят номинацията на ябълката на раздора Асен Василев !

29

По-добре избори от

преди 1 година

Прегръдка със СМЪРТТА, нали Лорер? Чудесно би било да излязат от залата и то завинаги за да не пречат с кражбите си на България

28

Анонимен

преди 1 година

Дано си вярва Лорер, че май ще си ходим на избори пак.

27

Анонимен

преди 1 година

Па и си верват, че ще управляват... Самостоятелно... Вие сте няма и четвъртинка от малцинството! Нито сте умни, нито красиви, нито можещи, нито знаещи, нито работливи... Вие сте олицетворение на прословутото определение на Борисов за толупите. За вас добър сценарий са белите самолети!

26

Анонимен

преди 1 година

ооо Шабат Шалом братчето ми. Ще властваме ли пак в розовата сграда на ул. 6-ти септември, че експертите чакат дебели бонуси като едно време ;)

25

Ха ха ха

преди 1 година

Сега като ви подкрепи герб вие ще трябва да подкрепите - бацо или дончев за премиерТанто за кукуриго братска подялба на властта - чегьртачи на герб

24

Този е Агент

преди 1 година

на Баце - всички знаят, колко Награди Дадоха Шалом, чийто зам.шеф Лоурер беше, преди да се отегли за да влезе в политиката, дадахо и на Борисов и на Цветанов - може сами да си проверите има и дори снимки в Интернет!

23

Ха ха ха

преди 1 година

Представи си как ще те подиграват ако си избирател на тия - гласуваш за киро и получаваш бацон

22

Анонимен

преди 1 година

Интересна стратегия има този- ние няма да подкрепим вашия кабинет, но очакваме вие да подкрепите нашия ахаха ха х

21

Иво

преди 1 година

Започна да ви изчезва от поведението наглостта и като че ли ще направите кабинет с ГЕРБ. Ами хайде, за всеки от вас ще има постове и печалби. И България ще се справи с кризата. Взаимно ще се контролирате също.

20

Очаквам Разцепление

преди 1 година

в Редиците на ППДБТ+ и много от тях да станат Официално Членове на ГЕРБ!

19

Вьзмутен

преди 1 година

Тия сьщите до вчера се кьлняха , че ще чегьртат герб до кокьл и ще вкарват борисов в затвораСега ще чакат да ги одобри за кабинет - такова падение нямаКой довлече тия измамници

18

Анонимен

преди 1 година

Няма да ви подкрепим, но ще бъде добре да ни подкрепите като дойде нашия ред. КЛак ще стане? Луда работа. Празни приказки.