41

ГЛАВНИЯТ ГОТВАЧ

преди 1 година

НАЙ-НОВОТО НИ МЕНЮ: ВАРЕНО-ПУШЕН ГЕШЕВ СЪС СОС ВИНЕГРЕТ И ГЪБИ.

40

Подсказвам

преди 1 година

крадлите да си траят.

39

Двата

преди 1 година

миндила да не се напинят толкова.

38

Анонимен

преди 1 година

ПРАВИЛНО,НО ЗАЩО НЕ ВИЖДАМ КОНКРЕТИКА - ОТ НАБЛЮДАВАЩ ДО ГЛАВЕН ПРОКУРОР ЗА НАПРАВЕНАТА ПОСТАНОВКА!...

37

Анонимен

преди 1 година

Не си получиха парите от Ваклин, дано си ги вземат от данъкоплатците.

36

Анонимен

преди 1 година

Гешефтарника ги сготви,за да уйдисва на тиквата крадлива и ваклия с акнето,така че той да плаща,не да хленчи че скакалец пукнал фарчето на колата му.

35

ДОУТОЧНЯВАНЕ

преди 1 година

Ако бяха мъже тези искания нямаше да важат . Но след като са жени - тогава може нещо и да получат . Такова е юридическото ни ровноправие .

34

Точно

преди 1 година

Прави са! Лошото е че ще плащаме ние.

33

Съдът ги призна за..

преди 1 година

Признати са за виновни от съда! Какво повече!? А, да, подкрепяни са от ДБ, следователно са недосегаеми, според логиката на красивоумните!

32

Анонимен

преди 1 година

I az iskam da gi sidq

31

Анонимен

преди 1 година

Нека се надяване на най доброто - за в бьдеще гешев да бьде сменен , и който трябва да отговаря за деянията си отук нататък

30

Ужас

преди 1 година

Чакьра даже не доживя да бьде сьден

29

Анонимен

преди 1 година

Се исправиха срешу гешевтурата На иванов не сьм вьзлагал надежди тъй като и той е с кой има далавера

28

Анонимен

преди 1 година

Как да повярвам точно , че взимаш подкуп и го оставяш в багажника на колата си а след малко анонимен глас казва по телефона кьде са парите - вярно герб твьрдяха , че сме - прос тти ама чак толкова не смеДа не говорим колко време се гавриха с иванчева и я дьржаха вьрху колата с белезници - за сплашване на останалите неудобни признавам оттогава намразих герб тотално а нахлуването в президентството бе вьрхьт Ако ми е поне малко симмпатичен кирчо то е заради това че той бабикян хаджигенов

27

Анонимен

преди 1 година

Тези двете бяха "оправени" от каскета и съмишлениците му по поръчка на "мутро-бизнесмени".

26

Майора

преди 1 година

И двете са свети води ненапити , само че когато фактите говорят и Боговете мълчат! Според пишещите едва ли не прокуратурата е виновна , но сигурно и съда който ги е издал! Но дпоред правото всеки е невинен до доказване на противното , с щом има присъда значи са винивни! Така че "да не търсят под вола теле!"

25

До А какъв е интерес

преди 1 година

Ами като се изправиш срещу крупен олигарх като А.Ваклин, като го настъпиш по мазола и му спреш далавератта за милиони ще разбереш какъв е интереса на прокуратурата и как лесно ще те сготвят. Делото Иванчева бе заплаха за ВСИЧКИ - ако не играете по правилата на Октопода и се опитвате да ни спрете далавератта ви чака скалъпен процес и дълга присъда!!!!

24

Анонимен

преди 1 година

След случая Иванчева шефа си сложи скрити камери в двете коли. По две в купето и една в багажника - задействат се при отваряне на врата или заден капак. Викам му Шефе много си богат по 500лв на кола общо 1000лв даде за глупостти, а той вика 1000лв са нищо спрямо парите за адвокати, арести и дела ако държавата реши да ме натопи. И като се замисля - амче Прав си е човека.

23

Анонимен

преди 1 година

Тези двете жени ако направят партия и ще са в следващия парламент.

22

Анонимен

преди 1 година

Иванчева бе разпитана от ТОП полиграфист пред Стефан Цанов и издържа полиграфа на 100% но това по новините няма да го чуете. Потърсете в Гугъл "Стефан Цанов Иванчева" и вижте видеото.Иванчева издържа полиграфа, а баце и каскета дали ще го издържат и имат ли изобщо курраж да се тестват?Май май НЕ!!!Ръцете на Иванчева били светнали,ама не че И е светна само дясната ръка и то отстрани като Са я карали полицаите да се подписва.Аз не мога да взема пачка със страницата на едната си длан без пръстите.