12

Валя

преди 1 година

До Един Българинщото на всяка крачка има спънки, не е като да няма желание да се направят като хората тези лифтове.......

11

Данчо

преди 1 година

За автобусите - хубаво, ама и лифтовете да оправят.

10

Алеко

преди 1 година

Грешка - Витоша !

9

Алеко

преди 1 година

Много лесно може да се продължи пътя за коли.и автобуси до Черни връх. Той съществува от много години и трябва само да се асфалтира . На върхът има достатъчно място и за обръщало . Така всички ще могат да се качат без никакво усилие на Витола !

8

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 6 За това се купува билет или си седиш вкъщи

7

Един Българин

преди 1 година

То хубаво ама Фандъчка не развали концесията на Цеко и теално за това са се увеличили пътниците. Просто заради далаверата на Чекмеджиев ние нямаме планина освен че трябва да я цапаме с автобуси. Защо не работи драгалевски лифт?!! Защо не работи симеоновски? Гласуването за герб е национално предателство независимо дали ще те уволнят или си взел едни 100 лева!

6

Анонимен

преди 1 година

По времето на социализЪма една кондукторка ги свали двама души, отиващи на Алеко с автобуса, в едни виелици и сняг по средата на маршрута в нищото, че нямали билет... Бяхме деца, тая само като я видехме, че е контрола в някой рейс и измръзвахме...

5

Иво

преди 1 година

Как веднъж някой от този сайт не каза добра думата за Фандъкова. На нея София дължи метрото и други хубави придобивки.

4

Анонимен

преди 1 година

Идат местни избори, Фандъка почва с покупките, а очаквам и лятото яко ремонти по софийските улици. Парата тре'а са върти, пък и някоя банкнота може да сбърка пътя при тия натоварени парични потоци! Старите хора дето викат ля'а ръка, десен джоб.

3

Анонимен

преди 1 година

Още помня един мутро-шофьор как искаше да ме сваля с колелото от празен автобус, като му рекнах че съм дупчил билет и за колелото да има повече пари за него се осмири.

2

Анонимен

преди 1 година

Келфайда след като останалите, особено в "провинцията" не са от какъвто и да е клас. Пак неадекватни напъни и действия отзад-напред.

1

Анонимен

преди 1 година

Китайчета ли са ..