50

Анонимен

преди 1 година

До на 100% Анке Заркова ,ти ли си .

49

Мда

преди 1 година

Всичко много добре но кой ще плаща - прокуратурата ли , гешев лиТези без пари не работят - малко ли ни драха в страсбург заради гешо и компания

48

В.

преди 1 година

Може ли да се включа като експерт по следенето. Вече две годин се скитам постоянно следен - повече от Левски!

47

Бонго Бонго

преди 1 година

Радо, ската на мястото, откъдето е взривена бомбата е спомогнал да бъде насочена взривната вълна по нагоре към вратите и прозорците.Ако беше наравно щеше да удари само гумите.Гръмнала е секунда по рано. Затова е оцелял Гешев и който е бил вътре. Сега Европол ще разследва и ще стигнат много нагоре. Европол и Интерпол са отдавна работещи институции . Радев не успя и ПП и ДБ .

46

ПроСоТо

преди 1 година

милиционерски номера!...За какво "ПОКУШЕНИЕ" става въпрос ?..-НЯМА пострадал,НЯМА никаква щета ,НЯМА дори драскотина на пътя,НЯМА и безспорно доказателство,че пукота е бил насочен с/у Каскетя !!!..Но,"покушение" ?!?!..Покушение беше атентата на летището в Бургас,а тая фъшкийна история с Главния Милиционер е просто смешна и жалка !..Тоя орезили и позицията "Главен прокурор" и цяла България !

45

gogo

преди 1 година

чудех се на кой ми прилича каскета- на Шрек ,само дето не е зеуен

44

Майора

преди 1 година

Жалко в България има специалисти по всичко , в това число и по взривове! Явно тях не го интересува мнението на чужди експерти в дадена област и си знаят своето! Не дай Боже да се случи такова нещо на т. н. специалисти , та друга песен ще запеят!

43

Такъв смях ще падне

преди 1 година

Е чак сега ще станем за смях с тази окопана трева край пътя. По-добре да не идват ...

42

777

преди 1 година

Много ,,усърдни ,, искат да представят случилото се като маловажни и инсценировка. На какво се позовават че са толкова ,,компетентни,,. Има специалисти лабораторни анализи, мотиви, извършители. Искат да ни внушат че всичко е безобидни- кои говорят в тази насока - Асеновград, всезнаещата Лена от парапета и тези около тях 'всичко е да се направи тяхното мнение. Може би техните спонсори са свързани - техните мераци са най-най силни

41

Анонимен

преди 1 година

Хората от "Холивуд" ще разследват специалните ефекти в екшъна - "Бесни, страхливи прокурори"

40

Анонимен

преди 1 година

По-скоро да извикат хора от НАТФИЗ

39

Нормален гей

преди 1 година

Нас нормалните геиове какво ни интересува?

38

Анонимен

преди 1 година

Не трябва да викат Европол от другия край на Европа, а просто трябва служители от двете централни столични МВРта да арестуват г-н Гешев и съучастниците му. Трябваше още преди две години да го направят да не се кръстят сега на шизофренията му

37

Кавички

преди 1 година

Кавичките са поставени на грешно място, аз лично бих ги сложил на "покушение" но това е само мое мнение!

36

Олимпий Панов

преди 1 година

Било е украинска ракетка))

35

Анонимен

преди 1 година

Гешонката от стрес каква гуша е отпрал завалията.

34

гостенка

преди 1 година

До :) възможно е атентаторите да се покриват от чиновници послушковци, за товаса поискали помощ от Европол, там няма как да покрият! Подкрепям исканата помощ.

33

Недялко

преди 1 година

Сега и Гешев и Борисов ще го закъсат.

32

:)

преди 1 година

Той не е в състояние да си разследва покушението, пък бил опасен за някого :) Няма по-смешен милиционер от каскета. Трябва да му купим нов мултитемпературен охладител, да се успокои :)

31

Анонимен

преди 1 година

Янко Шумкарникът ще бъде силно разтресен и потресен!!!