171

Анонимен

преди 1 година

РУСИЯ ЩЕ ОТГОВОРИ С МОЩЕН ПАРАД НА ФИЛИП КИРКОРОВ

170

канибал

преди 1 година

днес ме уморихте от смях. па и не само днес.........

169

Анонимен

преди 1 година

Зеления Смъркач не смее да се прибере в Куеф...

168

канибал

преди 1 година

До 100% да, още при започването на специалната военна операция

167

Анонимен

преди 1 година

Не, просто е грешен ъгъл и това там не е било дрон а най-вероятно обикновен пощенски гълъб, а Путин не е бил с децата си в Кремъл.

166

Me

преди 1 година

И в двата случая станаха за смях. Представяте ли си, дрон с експлозиви да стигне от Украйна до Кремъл и никой да не го свали за целия му полет??? Каква 2ра армия е това? А, ако пък сами са се взиривили е просто жалко и пак ще се запитат хората - нали беше 2рата най-добра армия в света? Как така пропуснаха дрон да гръмне на д Кремъл, самата светя светих?Въобще, Русия е губеща във всеки случай.

165

Вервайте

преди 1 година

Като руснаците изнасилиха и убиха децата в Буча - ъъъ мъ ний тряя да разследвамей всако даказателство, понимаюш. Като гръмна некъв малък дрон над Кремъл - вайй туй е терористичен атак срещу Путинн!!

164

Анонимен

преди 1 година

Не е смешно вече. След отвращението на нормалните, че на такива лъжи се дава светлина, ще дойде гнева с възмездието.

163

До денес, бг

преди 1 година

Дрън, дрън, дрън, каквото ви наредят. Срещу кинти правите всичкооо. И без това Зеления се подмокри и веднага отрече да е атакувал Кремъл. Страхува се защото не е сигурен нито в Нато нито в западналите партньори.

162

Голям Лош Джендър

преди 1 година

На батя русуфлетата

161

Млатя Русуфили

преди 1 година

С голям кеф

160

Анонимен

преди 1 година

Вчера в Бахмутя още 1000 парчета зaтворници --- Горките укри... не им върви.

159

До Някой

преди 1 година

Освен ако не сте от усвояващите --- Със сигурност са!

158

Някой

преди 1 година

"Инсценира ли Русия атаката по Кремъл?" - Е точно пък днес.бг ще знае и ще ни информира. Ха стига сте целували четирибуквията на тоя и на оня. Излагате се, проявете малко професионализъм. Освен ако не сте от усвояващите 48- те милиона за пропаганда.

157

Teo

преди 1 година

Не мисля ... но не мисля, че и официален Киев го е направил. Реално Украйна и Русия са едно цяло, поне 60% от хората. Елитите на Украйна искат да се отделят от влиянието на Русия, и за това започна цялата патаклама. А тя започна още преди 9 години с майдана. Та ... там братя, сестри - всичко е едните в Русия, другите в Украйна. Ха си представете сега на някой брат му или братовчед му да е убит във войната! Колко му е да хване едно дронче и да се пробва? Всичко друго е пушилка!

156

Анонимен

преди 1 година

Ама разбира се, Русия сама си взриви газопровода, сама си атакува Кремъл, сама 8 години бомбардираше Донецк...въобще пропагандата върви с пълна сила!!!!

155

карачанаков

преди 1 година

А не ве,нали им трябва оправдание при положение че грандиозния парад на 9 май не се състои

154

мдаааа

преди 1 година

Ами дори и лично бай дън да шофира дрона и да го сгащят над Кремъл, то западната хибридия пак ще дитирамби, че Путин е пилотирал дрона!!!

153

юлиян

преди 1 година

До Анонимен197;''Жовто-блакитни'' ли имаш предвид.Щото те са по-зле и от затворниците.Руските поне имат право на избор,а редовите украинци и на улицата не смеят да се покажат.Гледах как ги''мобилизират''.Както касапи ''***''.Заобикалят на улицата бедния човек и се почва една-подсечки,групово го завалят на земята...също като *** за клане.Само дето вместо ножа му слагат белезници...и всичко това пред очите и независимо от плачът на децата му.''Мобилизация'' по украински.

152

юлиян

преди 1 година

До195;Ти ли искаш да се представиш като образец на ''правописа''.По-добре прегледай още веднъж коментарите си.А да псуваш безцеремонно опонента си е най-вече признак на безсилие и липса на аргументи.Минусите явно са твоята стихия.Ограничи се с тях.Дотук.