64

Боби

преди 1 година

Абе Иванов голям моралист нещо се докарва... Смешно е

63

Иванова

преди 1 година

Не че нещо, ама Христо Иванов не си ли говореше и той каквото му скимне? Кирчо не го ли правеше и той. Просто на Борисов явно е почнало да му писва от детинщините на тия партии и е решил малко да ги сложи на мястото. Те си го заслужават заради детинското си поведение и тропане с крак, за да стане по тяхното.

62

не мога

преди 1 година

вие щото подходихте много сериозно...пълна пародия сте

61

Жоро

преди 1 година

Баш па този да вика кое е сериозно и кое несериозно???? Несериозно е да му се дава думата изобщо.

60

Силва

преди 1 година

иванов кога е говорил за сериозни неща, я стига

59

точно затова

преди 1 година

аз ти той тя ние вие и те и правим държава е това е сега България

58

не знам защо

преди 1 година

Мале мале мале мале до къде стигна тая държава

57

Васил

преди 1 година

Христо Иванов е троянският кон на Борисов в ПП-ДБ!

56

ББ

преди 1 година

Война е,цивилизационен избор е,Света ни е на ръба!САЩ и Свободният няма да се откажат от Свободата дадена ни от Бог!каквото и да ни струва...ще платим цената!путин и обслужващите го като борисов,гешев,пеевски...пионки в геостратегическа...са нищо!но грабежите им и обслужващи враговете на САЩ и Свободният ги правят мишени...робите на путин могат да заблудят лишените от образование,Бог...но да минат САЩ и Свободният ...с 200???камикадзета са!!!

55

Хахаха

преди 1 година

евроатлантика буда строй руски потоци с данъците на гладните българи,направил ги зависими,насадил ги на путин да им спре газа и заплашва как щели да умрат от студ!това работи...борисов и ОПГ гРоб,сащ и ес мълчат и ще платят сметката и ще получат войната...бе казал чърчил!

54

ББ

преди 1 година

Подкрепа г-н Иванов,платените опитват да ви вкарват в манипулацията по гьобелс на агент буда!толкова могат!те не милеят за България от гроб,имаха 2 десетилетия,работят за путин и мечтата му...ссср,чупят парламенти,крадат като за последно,създават "патриотични" с по два файтона,държат армията от чиновници в робство,държат съдебната,"бизнеса" усвояващ безмилостно,насаждат недоверие в ЕС и Демокрацията!САЩ и ЕС е време да ги ударят здраво...или ссср!това е голямата картина!

53

Анонимен

преди 1 година

54 Времето на Костов отдавна отмина. Имаше много комунисти в СДС. После от тях се нароиха мутанти, които се изживяват като десни, но не са. Истинските демократи измряха, или напуснаха ДБ,РБ. ПП дори не си струва да се коментира. ПП е корпоративен проект обслужващ незаконно забогатели бегълци от закона, като черепа, Маджо, Цв.Василев...

52

Анонимен

преди 1 година

Никакви разговори повече с ПП,ДБ. Борисов вече обяви краят им. Стига ултиматоми, обвинения, наставления към ГЕРБ, които идват от ПП,ДБ. Нека имат поне малко достойнство. ПП искат цялата власт, или да съботират. Без ПП,ДБ.

51

4 противни мутри

преди 1 година

Доньо Донев да си поправи приказката, появи се и четвъртият ***.

50

Някой

преди 1 година

Заради такива като този, нямаме нормално "дясно"..."Ние сме десни, долу ГЕРБ"! И така е от времето на Костов!

49

Анонимен

преди 1 година

Борисов може да каже всичко и после да каже обратното на казаното. Трябва да се разглежда като обект, като природно бедствие, като предмет без логика. Единственото, което остава на хората, е да се пазят от него и да го избягват. Защото никой не знае какво ще направи природното бедствие. Но е сигурно, че нищо добро няма да направи.

48

Анонимен

преди 1 година

Тези имат вече 10 колидера, що за разпасана команда, с Кокорчо и Киро ли ще ни вадят от криза, както и с ген. Атанасов - ами добре дайте им на тях да ни довършат съвсем за 6 месеца и от МВФ ще ни оправят след това.

47

До 49

преди 1 година

А ти какво искаш?България да стане канадска ливада ли?

46

Димо

преди 1 година

Ристо се обади !..Толкова жалко висят с Наско впити в ПП само и само да не изпаднат ,,зад борда",нали са шеста сила с един файтон хора нямат никакво мнение.И с БСП бяха коалиция и с Герб,Реформаторският блок ,остана само за Възраждане да се закачат!

45

Анонимен

преди 1 година

Браво Христо!! Сложете му го на буци и турските му ортаци... България се превърна в турска клоака.