114

Анонимен

преди 1 година

И какво общо има АОК, американците и превъртял зубър взел пистолетът на баща му който се търкалял в тях? Май ти си за тротинетката.. Даже май си за цял отбор тротинетки и въртележка..

113

Анонимен

преди 1 година

За тия двойки по история кой знае какви шутове е получавал в къщи.

112

Анонимен

преди 1 година

По едно време в Белград ставаха повече убийства за месец отколкото в БГ за година. Нищо ново под слънцето.Няма да ползвам думите "диви и луди" ама баща му не е ли див *** да остави пистолет и кутия патрони на малкият психар за да " станел мъж ". А малкият че е луд е ясно. Жалко че няма да го обесят. А тва дали са го тормозили е спорно. И в България имаше един психопат който беше убил сума ти жени защото ... майка му го тормозила като малък. Мисля че беше "убиецът от пещерата"- Ничия земя

111

До 104 Край

преди 1 година

"Охраната в българските училища най-често е опърпан алкохолен пенсионер. А се налага понякога да действа в екстремни ситуации - пожари земетресения стрелба." -------Е ти кво предлагаш? Всяко училище да се охранява от снайперист, пожарникар и планински спасител? А "пропадналите хорица" вършат точно това, което им е наредено - осигуряват пропускателен режим. Преди "демокрацията" на никого не му хрумваше, че училищата се нуждаят от охрана. Ама тогава психопатите не се разхождаха на воля по улиците.

110

Анонимен

преди 1 година

Начиии, не мога повече заклевам се. Четеш коментарите на русофилите и виждаш, че според тях вината за стрелбата в Сърбия пак била на Запада. Ми не мога повече, честно, край.

109

Гранични вражди

преди 1 година

Ниш(Наисус) родно място на Константин Велики и някогашен изцяло Български град като БОЛГРАД днешен БЕЛГРАД..........Това е било още преди Първата Сръбска Империя на балканите а се знае че Букурещ и Киев също са били изцяло български градове.........Вероятно,може би,сръбската дума БОГУ е от възможен български произход а сръбските чалга простаци имат обидна псувня "ЙЕБЕМ ти Богу" преведено от масоносръбски език би означавало :"ЙЕБЕМ ги бугарките"

108

Анонимен

преди 1 година

Най-жестоките масови убийци на деца ги търсете на острова на Епщайн и сред елита на най-богатите държави. Това тук е лаишка работа.

107

Анонимен

преди 1 година

Ееееееееххх, Коста, Коста. Защо трябваше да убиеш тези деца, бе момче. Да беше влезал в някой пенсионерски клуб пълен с русофили, щехме ти простим.

106

Анонимен

преди 1 година

Това само в щатите ставало. Православните не били такива хора... Православните СТАНАХА такива хора, откакто започнаха да ги облъчват с американска и европейска пропаганда и все още сме много повече ХОРА в сравнение с ония изверги на Запад, всички знаят защо.

105

Анонимен

преди 1 година

Това са ценностите на ЕС и на демокрацията, тепърва ще има да страдат нашите съседи и братя ,ако влязат в ЕС и НАТО

104

Анонимен

преди 1 година

"И аз съм научил жената и сина да стрелят ! Какво лошо има в това ?" - няма лошо, но ако докато е непълнолетен сина ти застреля 7 деца с твой пистолет... Ти смяташ ли, че трябва да бъдеш съден и колко години би си сложил? А за него какво трябва да е наказанието? И като размишляваш над въпроса си представи, че си и от другата страна на барикадата и Костя застрелва сина ти? Интересно ми е да видя как разсъждаваш понеже си родител.

103

Анонимен

преди 1 година

Намерете снимка на Путин като малък и ще видите невероятната прилика с Коста. Същия психопатски поглед, същите влажни и сочни устни, само къде на Коста лицето е по-дебеличко ама това е щото се храни по-добре, очевидно. Едно към едно са по външен вид, бе, вижте ако не вярвате.

102

Анонимен

преди 1 година

БНТ която е с претенции да е НАЦИОНАЛНАТА телевизия на БГ, показва филми с насилие преди и около полунощ...ужасни филми, съдържащи убийства, жестокост, садизъм! СЕМ няма ли да се намеси или в страната вече е тотална анархия!?

101

Анонимен

преди 1 година

Ей, политизирани мозъци! Къде връзвате тоя 13-годишен с Русия, Путин и космоса. Други причини са в основата на убийството.

100

Анонимен

преди 1 година

Това само в щатите ставало. Православните не били такива хора...

99

Анонимен

преди 1 година

Чакай малко уе. Нали сърбетата са дружки на Русия и в Сърбия всичко им е наред и са развити и са културни и са православни и са славяни и са още не знам си какво. Кви са тия простотии питам аз?

98

До Край

преди 1 година

Пенсионери са охраната, щото никой млад не се хваща на тая работа за тия пари, дето ги дават. А на пенсионерите добре им идват като добавка към "огромните" пенсии.

97

Анонимен

преди 1 година

Глупости, къде ще сравнявате някакъв Коста с МАСОВИЯ УБИЕЦ ПУТИН, който изби стотици невинни деца от началото на войната?!? Разбира се в историята има и по-зловещи убийци, но в настоящето Путин може да се сравнява само с Дявола

96

Анонимен

преди 1 година

Момчето е завършен евроатлантик! В Кравария щеше да бъде герой

95

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 8 - За Сърбия не знам, но у нас не наказват и не гонят, щото "парите вървят след ученика", така че накажеш ли го, има вероятност да си хване шапката и губи училището средства, пък за гонене - само в хептен краен случай, дето няма как да си затвориш очите. И не само учителите имат вина, родителите също. Получил забележка някой и майка му готова да набие учителя, вместо да си ошамари вкъщи отрочето.