28

Анонимен

преди 11 месеца

До Учител - до 16 За съжаление, и това се среща. Учители с комплекси, изкарват си го на децата. Последствията може да бъдат всякакви.

27

Анонимен

преди 11 месеца

Бащата е за затвора, как ще учиш седмокласник да стреля с пистолет!! Бащата първо е изтрещял, и после се е предало на детето. И майката не може да не е знаела, че мъжът й учи сина им да стреля. И тя е отговорна.

26

защо не

преди 11 месеца

До ОбективноПолучавал е само обиди и критики в къщи и затова не очаква някой да се усмихва простой ей така на всяка негова грешка и неизправност.

25

Анонимен

преди 11 месеца

Живеем в жестоки времена ,без морал,религия ,състрадание. Е сега в София едно Дете го унижават,малтретират,игнорират И учителите и децата И Нищо ! Напротив изкараха го виновно !!! и го накараха да се извинява на "учителката" .

24

До "учителя&quo

преди 11 месеца

А ти как разбра, че учителката по история го тормозела? Като го изпитвала, за да си поправи двойките ли?? ? Значи съветвам учителите никога да не пишат двойки, че може това да последва! С родители като теб, де!

23

До 8

преди 11 месеца

Обичайно по история се изпитва УСТНО!!! ВТОРО - НЕ Е ВЯРНО, ЧЕ УБИЕЦЪТ Е БИЛ ТОРМОЗЕН. ТОВА СА ОПРАВДАНИЯ, ЗА ДА ПОЛУЧИ по- ниска присъда. Той самият казва: " АЗ СЪМ ПСИХОПАТ!" И Е ВЯРНО. УСПОКОЯВА СЕ САМО С УБИЙСТВО, АКО ВУ СЕ Е СТОРИЛО , ЧЕ НЯКОЙ ГО ГЛЕДА НАКРИВО. ПАРАНОЯ Е ТОВА.

22

Анонимен

преди 11 месеца

Всички насилници в училище трябва да получат същото. Това не са деца, а още от 11-12 годишни са оформени хулигани, самозабравени , ненаказани бъдещи ***, които ще имат свобода да правят каквото искат. Просто част от тя са нечии деца. В нашите училища е пълно с такива. Наистина е по-добре да се отстрелят навреме.

21

До "Учител"

преди 11 месеца

Г-н "учителю", 16 ДУШИ ЗА УБИВАНЕ е имало в списъка на старателното и емоционално дете, което се опитвало да се доказва, но било тормозено и не успяло да докаже колко е умно... То е много чувствително, когато му нараняват егото, но не е чувствително, когато убива??? А пък ти колко си чувствителен към жертвите и техните семейства? Какъв учител и човек си?

20

До 9 уж Учителя

преди 11 месеца

"Аз ако бях баща на това дете, лично щях да видя сметката на тази учителка, гавреща се с детето ми." ------------- Абе май не си точно учител, защото щеше да дадеш чудесен пример на всички какво НЕ ТРЯБВА да прави един родител, когато детето му има проблеми в училище. Не ти хрумва, че можеш да разговаряш с нея и с директора, да искаш санкции за нея, да говориш с родителите на другите деца, да се опиташ да успокоиш детето си, да го преместиш в друго училище евентуално... Не! Ще трепеш колегите!

19

Анонимен

преди 11 месеца

А иначе такова добро дете...

18

Teo

преди 11 месеца

До АнонимеН"ТЪЙ КАТО Е НЕПЪЛНОЛЕТЕН МАКСИМАЛНИЯ СРОК КОЙТО МОЖЕ ДА ПОЛУЧИ Е 5 ГОДИНИ" ...Не е непълнолетен, а МАЛОлетен, има разлика. Ще лежи в психиатрия, мже би 4-5 години, ще си пие лекарствата и ще го пуснат. Баща му ако няма време ще го изтърве, ще спре да пие лекарсвата си, и ще повтори. Уви, това е действителността! Няма лек за това, освен ако не е под постоянно наблюдение момчето!

17

До 18 - Учителя

преди 11 месеца

"Да, имал съм такива ученици със заеквания. Те са много емоционални и винаги трябва да се подхожда с разбиране. Обикновено се стараят много, защото заради заекването си имат постоянно чувство, че трябва да наваксват и да се доказват." ----------- Точно така, заради заекването се чувстват непълноценни и постоянно се опитват да се доказват. Също изпитват завист към другите деца и се озлобяват към тях, защото не заекват. Ако само историчката е била обект на омраза, защо е избил още 8 деца? Емоция?!

16

До 8 Учител

преди 11 месеца

А какъв баща трябва да си, за да поемеш сам грижа за детето си и да решиш, че на 13 г. трябва да го учиш да стреля? Какъв лекар си, щом детето ти заеква и не си разбрал, че в училище е тормозено? И какво значи тормоз? Съучениците му не са искали да общуват с него, избягвали са го и едва ли е било заради заекването. Аз също съм учител, но в 25 г. ми практика няма случай, в който дете да е изолирано от другите само защото заеква. Очевидно децата неслучайно не са искали да общуват с това момче.

15

Анонимен

преди 11 месеца

Киовеши унд вернер йоханус са организаторите, също и на пътя самоков

14

Учител - до 16

преди 11 месеца

Да, имал съм такива ученици със заеквания. Те са много емоционални и винаги трябва да се подхожда с разбиране. Обикновено се стараят много, защото заради заекването си имат постоянно чувство, че трябва да наваксват и да се доказват. Никога не съм си и помислял дори да го изпитвам устно на дъската пред класа. За съжаление има учители без каквато и да е емпатия, ходещи на работа за заплатата и да си изкарват някакви комплекси върху деца.

13

Анонимен

преди 11 месеца

Трябва да внимава какво казва, иначе някой може да пострада. Това че се върти като вътрешно домакински израз "психопат който трябва да бъде успокоен" също подсказва какво се е случвало у дома

12

Анонимен

преди 11 месеца

или жестоки семейни скандали

11

До Учител

преди 11 месеца

Милото психопатче, ама то било не не не невинно го го го горкото. Жалко, в САЩ щяха да го гръмнат директно, а сега токувиж го преместили в някоя българска гимназия под друго име. Знае ли човек, може и ваш ученик да стане в един момент, пък вие си го изпитвайте писмено.

10

Да се чете

преди 11 месеца

него

9

Заеква

преди 11 месеца

От стрес и свръхизисквания към бего.