36

До Отраканата 33

преди 11 месеца

"учителите си харесваха "отраканите" ученици. На никого не му пукаше за "скромните, надарени и тихи" деца." ------------- Не можа ли да измислиш нещо по-умно за тpoлeнe? Точно "отраканите" са проблем на учителите в днешно време, защото се вземат много насериозно и не се съобразяват с правила нито в училище, нито в обществото. Учителите могат да научат на доста неща именно "скромните, надарени и тихи деца", но такива като теб никой не може да учи и озаптява! А точно вие малтретирате останалите!

35

Анонимен

преди 11 месеца

До 2 - това е най-голямата грешка, да прехвърляш собствената си вина на родител на учителите. Баща му с едно не се оправил и не е разбрал родния си син какви ги върши, учителите ще ви оправят децата. На някои все друг им е крив. На съд учителите, но според закона на съд отиват родителите, а не на теб каквото ти се ще.

34

Анонимен

преди 11 месеца

Е, сега ще стане астрофизик - първо ще го изстрелят в космоса медикаментозно в лудницата, а след години като го преместят в затвора ще му излизат свитки от очите, докато го.... Ха дано!

33

2

преди 11 месеца

Ако учителите не бяха там за да си пият кафето и да клюкарят, всичко това можеше да бъде предотвратено! Те прекарват по цял ден с децата (а родителите по 3-4 часа дневно изкарват с децата си). В този момент, учителите познават по-добре децата от собствените им родители! Можеше да не си затварят очите за тези несправедливости, НО НЕ! По-лесно е да чакаш междучасието за да си изпушиш цигарката... УЧИТЕЛИТЕ НА СЪД!!!

32

1

преди 11 месеца

Каква ужасна трагедия! ВИНОВНИ СА УЧИТЕЛИТЕ! Завърших срванително скоро (2012г) и по това време учителите си харесваха "отраканите" ученици. На никого не му пукаше за "скромните, надарени и тихи" деца. Ставала съм свидетел как измъчват "зубърите" (при нас това беше върховната обида) и съм защитавала малтретираните, но за щастие бях "отракана" и никой не смееше да се закача с мен. Но НИКОГА не съм ставала свидетел как учител се застъпва за малтретирано дете, НИКОГА.

31

Като не се знае нищо

преди 11 месеца

за майката и за отношенията с бившия й съпруг, не бързайте да я обвинявате. Има случаи, в които бащите, благодарение на обществена позиция и "връзки" успяват да вземат родителските права над детето, за да "накажат" майката. А после излиза, че тя не се е грижила за детето. Майките също могат да бъдат безотговорни, но понякога просто не им се дава никаква възможност да поемат отговорност. Сега тази жена е арестувана - защо, щом не живее с бащата и детето и очевидно няма възможност за контрол?

30

Анонимен

преди 11 месеца

Цигулар каратист стрелец и астрофизик, страхотно. Важното е да е вечно зает

29

аха, да

преди 11 месеца

Виж само как хубаво го е научил баща му. Гордее ли се

28

Анонимен

преди 11 месеца

До Учител пенсионер Бащата лекар?! има пистолети и стреля, учи сина си и той да стреля. Майката може да се каже, че е оцеляла.

27

Учител пенсионер

преди 11 месеца

От всички коментари не прочетох нищо за майката,която си изоставила детето и го оставила на бащата.Идеален брак няма,но сега младите с лека ръка се развеждат,като мислят егоистично само за себе си и изоставят децата си ,които страдат и стават жертва на тяхното лекомислие.Много пъти съм казвала,че когато се реди дете,трябва да забравим за личните удоволствия.

26

Анонимен

преди 11 месеца

Само в страни като България и Сърбия, при сигнали за тормоз в училище или семейството, учители или полицаи могат да ти отговорят - Нищо не може да се направи ! Може да се направят хиляди неща, но никой не желае, когато насилието е норма в едно общество.

25

Анонимен

преди 11 месеца

Колко трябва да си интелигентен, за да забележиш какво става със сина ти.

24

Фен на Ники Джъстис

преди 11 месеца

Този за един ден изби повече сърби отколкото НАТО и албанците за цялата 1999 г. Хвала пуно, майсторе!

23

Анонимен

преди 11 месеца

Трагедия за близките на убитите, на ранените и на детето-убиец. Неглижирането на семейството като институция до това води. Бащата лекар, интелигентен, предполага се, не е разбрал какво се готви да прави синковецът му. А майката? Не е с тях, не се знае колко го мисли и мисли ли го. Отделно информацията за насилие, която ни залива отвсякъде. Едни новини не може да гледа човек, защото те започват с катастрофи, продължават с убийства, атентати, домашно насилие. Що са новини, а не криминална хроника,

22

Анонимен

преди 11 месеца

Според майка ми от много учене хората се побъркват, а той е бил отрупан със занимания.

21

До 14

преди 11 месеца

"А бащата с какво е виновен" ----------- Ами тогава да приемем, че бащата е невинен. Не е убивал той, нито е подстрекавал детето да убива. Притежавал е законно оръжие. Учил детето да стреля, но това не е престъпление. А то пък на 13 по закон е невинно. Съучениците са виновни, защото го тормозели! И учителите, които са му писали по-ниски оценки, а то искало да бъде отличник и да стане астрофизик! Сега да го върнат в училище, съученици и учители да му се извинят и да внимават да не го ядосат пак!

20

СРБЕ на ВЪРБЕ

преди 11 месеца

Децата с липса на домашно възпитание са много жестоки, садисти.Каквото санадробили, са ги получили, но само част от тях.Децата-простаци и катили, възпитани от Родители катили не търпят културни, умни и възпитани деца.Направили са живота му ад.Сега врещят.Браво момче,жалко че не си могъл да употребиш останалото джепане.Убий Простака с куршуми(не с презрение).Те само от това разбират, жалко че останаха още много. ХВАЛА!!!

19

Анонимен

преди 11 месеца

Ееееее, голяма новина, в Кравария всеки ден правят по 2-3 подобни соарета

18

До 14

преди 11 месеца

"А бащата с какво е виновен. Касата е с код, сигурно е разбил кода след известно време" -------- Нещо по-глупаво не можа ли да измислиш? Виновен е най-малко за 3 неща - че е учил детето си да стреля, че не е взел достатъчно мерки то да няма достъп до оръжието и че "грижейки се" за детето си, не е разбрал, че е тормозено. Като е лекар, как не е разбрал, че детето е психически нестабилно? Ако на 13 разбиеш код на сейф, за да откраднеш оръжие и направиш списък с хора за избиване, значи си психопат!

17

Анонимен

преди 11 месеца

Евроатлантик от малък!