52

Анонимен

преди 1 година

Получовеците продължават да думкат граждански обекти.

51

Анонимен

преди 1 година

*** продължават да думкат граждански обекти и ревът като заклани когато им дръннат някоя цистерна.

50

Анонимен

преди 1 година

С прашки са ги целили......

49

Е

преди 1 година

Е как руски дронове Шехад?! Хахахахха

48

Олимпий Панов

преди 1 година

Да не би да са били дронове перални?

47

Анонимен

преди 1 година

До Точно обратното, абсолютно невярно, летят така както иска оператора, доста от тях имат възможноста да зависват, така че да изчакат подходящ момент за атака, тази възможност се използва при по-малките, които са предназначени за атака на бронетехника или конкретна цел, някой от тях се използват и умишлено с тази цел за да се проследи реакцията на ПВО, всъщност първоначално този тип дронове за това са измислени, конкретно тези иранските нямат такава възможност, и се ползват като ефтини "ракети"

46

И

преди 1 година

с това ДШК на снимката ли ги свалят? Баси.

45

Точно обратното

преди 1 година

До Анонимен 51: Дроновете камикадзе са по-ефективни защото летят право към целта вместо да се опитват да я бомбардират или обстрелват от разстояние. Разбира се, че така се жертва дронът, затова има смисъл да се използват срещу по-големи цели.

44

Грешно заглавие

преди 1 година

Вярното е "Украинската ПВО унищожила 24 от 18 руски дрона рано сутринта". Наскоро бяха свалили 21 от 23 ракети, а останалите две бяха разрушили десет (10) жилищни блока.

43

Анонимен

преди 1 година

така наречените дронове камикадзе са известни още и като "крилатите ракети" на бедните, по същество те са неефективни по военни цели, защото са бавни и лесно се свалят, затова се използват основно за поразяване на обекти с двойно предназначение или по изцяло цивилни обекти за терор на населението, това което прави в момента русия, за щастие украинците вече имат достатъчно гепарди и други ЗСУ за да ги свалят и противодействат на този терор

42

Пак уточнение

преди 1 година

Забравих, че според същите либерастий руснаците крадяли перални за части за ракети ?!

41

Уточнение

преди 1 година

Укро Вермахта е свалил 36 от 24 изтреляни ракети. А поразените обекти са 48 ! Призракът на Киев свалял по една ескадрила руски изтребители на полет ?? Руските войници се бият с лопати, защото нямали достатъчно оръжия !!! А Русия свършила ракетите и купувала от....Северна Корея ?!? Това са само част от статиите в наведените на Козяк медии у нас ! Всъщност Източния фронт методично се премества на запад всеки ден.

40

Пижо

преди 1 година

Провокация!!! Путинофилска медия! НАТОвската ПВО не дава фира, а сваля 120%!!!! От сигурни източници, близки до Клоуна знам, че свалените руски ракети са 32!!!!

39

Анонимен

преди 1 година

Звучи като мега победа,....... а то си е мега трагедия...... Вече няма журналистика!!!! Жалки журналистчета!!!

38

Анонимен

преди 1 година

Пуцат с празни ракети , а ония хабят муниции хихихи

37

Лудото Ленче

преди 1 година

...спрете да ни заливате с официалната украинска дезинформация !!! Даже не сте смешни !!! Досадни сте!!!

36

Анонимен

преди 1 година

Има си хас да не са целили училище, болница или детска градина. Те по друго не се целят според осведомителите.

35

Анонимен

преди 1 година

Може би 28 от 24. Проверете и елате пак да ни кажете.

34

Боби

преди 1 година

До Анонимен "Гепардите и Пейтриътите си работят, въпрос на време е руССките варвари да бъдет ометени" Гепардите работят на фронт 4км по 2км от ляво и дясно ако са уцелили от къде ще минат дроновете. ЗРК Патриот една ракета стува приблизително милион. Въпросът е след колко дни ще свършат ракетите стрелящи по ГераниПрочети още на: https://dnes.bg/voinata-v-ukraina/2023/05/04/ukrainskata-pvo-unishtojila-18-ot-24-ruski-drona-rano-sutrinta.568626

33

das

преди 1 година

Кой започна всичко ..... а дали Китай да не решат да си върнат загубените територий на изток от Москва. Какво ли ще стане ако решат. Щом Русия имат право защо и Китай да нямат.......