5

Тъй

преди 1 година

Значи. Надзирателите искат 24 дежурство и три дни почивка за да могат да изкарват пари от занаят(покриви, плочки, авточасти и т.н. в почивката). Никъде ама никъде в ЕС няма 24 часови смени. Голяма част от тях са полуграмотни и в истинския живот повече от общаци е много трудно да станат. Разходите за "пътни", които претендират е защото 90% от тях са от околоградските села и не им се иска да плащат наем или да закупят жилище в населените места, където дефакто са затворите(работните им места).

4

подочул

преди 1 година

само да обясня на кратко на драгите драскащи смехурчовци тук:-малка начална заплата и никаква закрила от ''работодателя''-шефа ти не дава да пребиеш наглото копуеле в килията-същото копуеле от килията ти организира зрелишен побой по телефона, а някои колеги вече не са и сред живите.Било каквото било. Надзирателите вече са просто компания на знайни и незнайни герои,закриляни от кой ли не.Айде сега драскайте

3

Анонимен

преди 1 година

Намаляват и желаещите за работа в службите и също и желаещите които не могат да покрият изискванията. Демографска катастрофа вече се усеща.

2

Анонимен

преди 1 година

Проблемът на тези хора е че трудно харчат изкараното. Екзотичните екскурзии много ги следят и за един път става,ама то шило в торба стои ли. Колата за двеста бона на бабата, апартамента за милион на леля, вилата в Гърция на тъщата, петте в България на други близки роднини,ами тя родата малка и броят и е ограничен. Отделно трябва и да се превъртят през магазинчета,паркинги, заведения и други места с кешовица. Зор голям.

1

Сахар

преди 1 година

Защо не отидат в частния сектор? Примерно в хранителните вериги.Може би, защото там наистина се бачка, а няма рушветчета за туй-онуй.