31

Вельо

преди 1 година

Направете мръсно на СМ и ги набутайте в ЕС.

30

Анонимен

преди 1 година

Джамбаски пропуштил да ве информира дека обвинението против ткн претседател на клубот е покренато од страна на евреиската заедница во МК , затоа што ткн ,,клуб,, е отворен во кукиа поранешна сопственост на Евреи кои завршуваат во логор. За ова известуваа и германските медии , не знам дали знаевте ...

29

ДжагАЛИте във

преди 1 година

Българската територия са в излишък.Ние Българите сме православни християни.

28

Гошо

преди 1 година

Колко елементарно. Стари милиционерски номера. И нашето "ВМРО" и тяхното са създадени от едни и същи хора и освен, че нямат абсолютно нищо общо с автентичното българско движение, те имат една единствена цел: да нахъсват и да настройват едни срещу други хората от двете страни на границата дотам, че да се намразят до край и да няма никаква възможност отново да са заедно. Това е истината. Лошото е, че и държавите ни са превзети и имат подобна политика.

27

Как така,няма място?

преди 1 година

Това е стара българска провинция, но вследствие на сръбската пропаганда, започнала още преди повече от два века, хората там са с пообъркано самосъзнание. Като се присъединят отново към Майка България, където им е естественото място, автоматично ще станат граждани на ЕС. Народът неслучайно е казал: "На сложни болести - прости лекове." Перифразирано по съвременен начин, ще звучи така: "На сложните проблеми решенията им са прости."

26

Анонимен

преди 1 година

В Македония не понасят Фашисти и Нацисти. Странно е, че в парламента на ЕС се разхождат, поздравяват с нацистки поздрави и подават жалби.

25

Анонимен

преди 1 година

Дажмбаски да се поинтересува от кой е обвинението. Македония може да съди Джамбаски за клевета. Но едва ли ще го направят. В Македония Джамбаски е възприеман като за надрусан клоун и вече никой не му обръща внимание.

24

Анонимен

преди 1 година

Джамбаски алкохолици и наркомани също нямат място в парламента на ЕС. А обвинението не е от Македонската Държава, а от Пепо Леви, шеф на Еврейската общност в Македония с подкрепата от Еврейската Общност на САЩ. Джамбазин внимавай с кой се заяждаш. С действието си само вършиш работа на Еврейската Общмост в Македония да стигнат по-бързо до резултат.

23

рЕАл

преди 1 година

ТИ НЕ СИ ФАКТОР В БЪЛГАРИЯ, ЗА ДРУГО Е БЕЗСМИСЛЕНО ДА ГОВОРИМ С ТЕБ.

22

Анонимен

преди 1 година

Правилно!

21

Анонимен

преди 1 година

Македонците не са антибългари, а са антифашисти. И вие също трябва да махнете тези фашисти иФатмаци и генерали, където сте ги избрали да ви управляват, и да си изберете цивилна власт, като всички останали европейци.

20

Анонимен

преди 1 година

чадърче

19

VladTepes

преди 1 година

Македонската народност е формирана от далечните потомци на войните на Александър Македонски и дошлите по-късно славянски племена. Подложена е на дългогодишна асимилация преди в средата на 20-ти век да започне възстановяването на идентичността и. Крайно време е Гърция да признае македонско малцинство.

18

Анонимен

преди 1 година

Бивша република северен БРЮМ - Мацедониja не се ли виждат отстрани на какво приличат?

17

Хомо

преди 1 година

Заглавието е гршно !трябва да е:Джамбазки и Северна Македония нямаТ място в ЕС парламента

16

...

преди 1 година

Точно , вашите псевдо националистически партии, продадохте стотици хиляди паспорти на македонски граждани и сега сте против Македония, жалък си ДГД.

15

Анонимен

преди 1 година

Ем толкова им беше. Сега нема и нови пастпорти ще се взимат стари ...

14

Анонимен

преди 1 година

Джамбазки е турчин и мрази всички славяни, като българи, македонци, сърби и тн.

13

gogo

преди 1 година

ПРАВИЛНО!!! НЯМАТ МЯСТО!!! НО С ДЕЙСТВИЯТА СИ БГ ПРАКТИЧЕСКИ КАЗА "ДА" НА ПРИЕМАНЕТО ИМ. ПРЕДАТЕЛСКА СБИРЩИНА ОТ 1393г НАСАМ :(

12

Анонимен

преди 1 година

Крайно време е това коминтернско недоносче да се подели между България, Сърбия и Гърция. Няма смисъл да се мъчат повече,от 44 година им стига.