33

Чарлз 3.14

преди 1 година

Като съпоставим ежегодните субсидии които Великобритания ви дава към "компенсациите" които ни искате ... оказва се че даже имате да ни връщате . Като не ви изнася - друм . Ей на , вървете при Хари и господарката му Мегган . Те основават алтернативна Англия . ХаритУ ще ви е крал а МегитУ ще ви командва ... Живот ще си живеете .

32

По същество

преди 1 година

Ще дойде денят, в който британската общност ще се разпадне и много бивши колонии ще се откажат от короната. Британия потъва икономически. Като се отделят Северна Ирландия, Шотландия и Уелс и като върнат малко задокеански територии и острови на правовите им притежатели, Британия ще приключи своето затъване и ще остане едно камъче в гьола с един западащ Лондон.

31

Анонимен

преди 1 година

Цирка е с 1 цел -->$$$. На Обонго не му се работи, пък и не му се пътува за социал, иска да цоца на място. Иначе трябва да им целуват Х-то, че са ги свалили от дърветата навремето та да заприличат малко на хора. Да не забравяме, че всички колонии получават доста парици от короната всяка година, не случайно Шотландия и даже Ирландия си стоят там. Въпреки, че вторите са се били с векове с англичаните.

30

канибал

преди 1 година

До Анониментака е.

29

канибал

преди 1 година

тоя персонаж изкочил от дестска приказка чарлз не мога да разбера зао британците го търпят. и не само него.

28

Щерю

преди 1 година

- Че какви крале ще са, ако не експлоатират и крадат от бедните си британски поданици?

27

Анонимен

преди 1 година

И по сто хиляди лири обещетение на калпак

26

Руси

преди 1 година

Проблемът не е ,че е имало роби, а че ги има и до днес.

25

Анонимен

преди 1 година

Не може така, наглетата не са расисти, само българите ги изкараха такива :)))

24

Анонимен

преди 1 година

Либерастите са опитват да пренапишат историята, така че тя да обслужва техните интереси, както навремето правеше другаря Сталин и другите червени вождове. Ако британците трябва да се извиняват и да плащат за което на калпак, че са построили империя, то тогава и аз искам Турция да ни компенсира заради вековния расизма и геноцида провеждан от Османската империя. Същото се отнася и за Гърция, като пряк наследник на Византийската империя - всички да плащат и да се извиняват.

23

зааььаьаьа

преди 1 година

Печките си искат кинтите

22

До 26

преди 1 година

А къде не е имало роби? В Русия ли, където над половината от население е било крепостни селяни? Черните много реват за робството, но само в Африка то все още съществува. Да не говорим, че европейците са купували роби от Африка, не са ги залавяли, това са правили местните домиращи вождове.

21

Анонимен

преди 1 година

Демократичният запад имал тъмно минало! Ти да видиш!!!

20

Анонимен

преди 1 година

Ами чернокожите ловни отряди които са ловували чернокожи за да ги продават като роби ? Черни убиват черни.Даже и сега в Африка си има робство

19

Анонимен

преди 1 година

А по една свирчоца да им врътнат не сакат ли пигмеите?!!

18

Анонимен

преди 1 година

Това е европейският модел - крадеш и имаш кинти, ставаш силен и велик. Не крадеш и си никой. Така и нашите политици се стараят да са европейци още откакто бяха мyтри. И ето, че им се получава. Това е работещ модел.

17

Бонго Бонго

преди 1 година

Расизъм и ксенофобия има и в България. Има и в Англия и в Русия също. Това е по цялата земя. Ако идете в Египет, там мразят кувейтчани живеещи в Египет и им казват ***. Това е по целият свят....

16

Анонимен

преди 1 година

Разгеле дъртука направи 6 месеца стаж, сие ше му удължат договора.

15

Зозо

преди 1 година

Хахахааа, в Папуа още щяха да се ядат един друг, ако не бяха британците. И още нещо - бой и еб*** не се връща :))))))))))))))))))))))))))))))))))))

14

българка

преди 1 година

Ха ! Че защо не излязат от Британската общност ? Няой ги държи насила ли ? Австралия, Канада, Нова Зеландия и още около 50 много малки държави членуват там. Австралия, Канада и Нова Зеландия НЯМАТ ПРЕЗИДЕНТИ!Техен държавен глава е вече Чарлс, преди това беше Елизабет.Това са огромни държави с неизчерпаеми ресурси и Англия продължава да ги смуче. Да си направят референдум и да се откачат - кой ги спира?Обаче те НЕ искат да са свободни граждани, ИСКАТ ДА СА ПОДАНИЦИ, да си имат КРАЛ - ами имат си