88

Богат

преди 1 година

не мен 2000 не ме устройва а и нямам мерак. Кой може пък да реши кой има талант и кой не? Шуробаджанащина яко.

87

Анонимен

преди 1 година

До Богат - При актьорите няма млади-стари и старите да правят място. Там оцеляват кадърните, талантливите, тези, дето правят добри роли. Само щото бил млад, това не е качество, а временно състояние. Ако ще ни гарантират 2000 стартова заплата само на младите, да вземем да се пишем всички актьори, колко му е.

86

Богат

преди 1 година

2000 но само за младите, те тр да се насърчават. Старите да се пенсионират да направят място и бюджет.

85

Анонимен

преди 1 година

Не стига че ги пробутват всякакви некадърници в също толкова скапани "филми" , ами напоследък се люпят едни артистчета - да се чудиш как ги вземат изобщо в НАТФИЗ - говорни дефекти, никаква способност за мимика, жестикулации - могат да играят успешно "дясно дръвче" , "ляво дръвче", а и по-добре май и да не си отварят устите. То всеки иска пари - ама откъде. Държавата се срина, тоя пари иска. Бюджетът да вържат първо. А и те си вадят пари от различни прояви - частни партита и др.

84

Васко Далаверата

преди 1 година

Тоз пийняк да мълчи!!!!!

83

Анонимен

преди 1 година

След още една бутилка ще поиска да е 5000.

82

Анонимен

преди 1 година

И тоя е на хранилка на соросссс.

81

Анонимен

преди 1 година

Настоява ... ???

80

123

преди 1 година

Това не е ли нещо, което трябва да зависи от посещаемостта? Играйте добре и ще ви гледаме, само че театърът не е от жизнено важно значение. В такъв случай аз настоявам за 10хил. стартова заплата за лекари и 4хил. За учители. Нямам познати и от трите професии просто ги подреждам по важност.

79

Анонимен

преди 1 година

Не.

78

Финансист

преди 1 година

Това за стартовите им заплати го разбрахме. Не ми ясно какво мисли този човек за финалните им заплати на артистите. Понятия като старт и финал се използват в леката атлетика например. А и там сигурно има заплати.

77

Анонимен

преди 1 година

Изкарай си ги Муфта и да са ти халал! Цял живот търтеи лежат на гърба на народа. Къде по света артисти получават държавна заплата?

76

Анонимен

преди 1 година

Артисти....шушумиги!

75

Анонимен

преди 1 година

Виж циркаджиите ги разбирам. Там е друго. Иска се и физика, и интелект.

74

Анонимен

преди 1 година

Ко каза,ко?

73

Анонимен

преди 1 година

То свестни актьори няма, тоя реве за стартова заплата от 2000 лева. За какво? За това, че дори една дикция нямат като за сцена, дори върху това не са се потрудили. За качеството на постановките и филмите няма да пиша. Иначе всичките са звезди, имената им неизвестни, т.е. известни са, но само от жълтите рубрики със съответните деяния. Ако са толкова добри, народът ще тича да ги гледа и заплатите им няма да са проблем. И с какво са по-ценни от лекари, учители, инженери и др. професии?

72

Добре де.

преди 1 година

Защо да се дават тези 2000 лв? Доказал ли се е като актьор? Показал ли е какво може? На времето чираците не са получавали заплати, били са благодарни че могат да учат занаят. Защо да не е така и с тези новоизпечени "актьори"? Нека се докажат, пък после да се говори за пари. Като не им харесва има частни театрални трупи... опс, то и те висят на държавната ясла!

71

Анонимен

преди 1 година

Още търтеи начело с тоя претенциозния искат да се овесят на врата на изнемощялия ни и измиращ от глад и мизерия народ! Аман от народни кръвопийци!!!

70

Анонимен

преди 1 година

Имам над 35 г. трудов стаж на държавна заплата, но винаги съм изкарвал повече пари от допълнителна дейност на частно. Никога не съм ревал, че държавната ми заплата е малка. Който е добър в занаята и работлив знае как да си увеличи доходите. Мутафчиев на 42 г. от разгулен живот да се докара до инвалидност и това е най-точния показател що за индивид е!

69

Хайде, хайде

преди 1 година

Знаете ли колко актьори се изранват от професията си в Холивуд? 0.2 %. В България хвърчат милиони за изхранване на опери, театрали и т.н.