10

Американ

преди 1 година

Я си представете какво ще стане у вас ако оръжието е разрешено като в Америка!

9

Анонимен

преди 1 година

Децата явно подражават на Путин, който напада чужда страна и сее смърт .

8

(-_-)

преди 1 година

Нарича се сезонно обострение и по това време на смяна в сезоните - обикновено зима-пролет и лято-есен се наблюдава завишена активност на психично болни хора..

7

Анонимен

преди 1 година

За такава действителсност ни подготвя 3/4 от филмовата индустрия и компютърните игри. Да се свиква със смерттт , да са изроддди . включително българско производство. Рекламите непрекъснато са с патологични жестокоссти...От нас зависи дали да го допуснем до нас. Хората, преживели истинска война. не вярвам да се втурват да стрелят безпричинно. В Палестина, в интифадата, са участвали хиляди младежи, но няма такива спучаи с палестинци стрелци.

6

Анонимен

преди 1 година

В много страни с войни деца се бият с оръжие на фронта, др се дрогират, трети попиват вредни идеологии и т.н. Хората не осъзнават, че децата са си деца и са податливи, особено тези със слаба психика. Жалко за децата и едните и др са жертва на обществото/погубени животи/.

5

Анонимен

преди 1 година

Нападение с нож в училище в Нойкьолн: мъж намушква две момичетаИзвършителят е нападнал две деца на територията на протестантското училище в Берлин-Нойкьолн. Твърди се, че той е психично болен и не е имал политически или религиозен мотив.

4

Анонимен

преди 1 година

Освен това има и масова стрелба в САЩ.

3

до 1

преди 1 година

Той си е изчезнал, но нашите сетива ни пречат да го осъзнаем.

2

Анонимен

преди 1 година

Китайците не са луди, че си забраняват нета, приложения, апликации, филми и т.н. С Америка бяхме свикнали, но ето, днес дойде и до нашата врата. И сега за пореден път никой няма да си мръдне пръста да промени нещо.

1

Анонимен

преди 1 година

Тоя свят е пред изчезване.