5

българин

преди 1 година

Вижте! Ще бъда откровен! Аз лично,от 3 години Не съм стъпвал на този цирк! Имам възможност,но Вече Не ми е Преуриетет! Това което се Показва на този "парад",аз лично Му казвам МАСКАРАД! Не може,да твърдиш,че си Част от Американската "армия" , 34 години след паданто на СССР ,и да излизаш със старо СЪВЕТСКО ОРЪЖИЕ срещу Русия! -:(( Да Буквално Аз приемам тези смешни "паради" днес,като демонстрация срещу Русия! Един стадион "войничета" сме днес! Служил съм в Армията на НРБ! И знам и помня!-:(((

4

Анонимен

преди 1 година

Taka e в koлoниитe...

3

Зозо

преди 1 година

Каква армия бре? 25% недокомплект в личния състав?!? За 60 годишната техника да не говорим. Добре, че ни пази НАТО, иначе зелените човечета на Путин да бяха цъфнали във Варна.

2

Анонимен

преди 1 година

Министърът ни говореше за фалшивите документи изтекли от Пентагона и разкриващи, че служебното ни правителство е подарило на киевския режим всичките ни самолети. Не разбрахме дали подарихте самолетите ни или ги продадохте.

1

обективен

преди 1 година

Войниците в армията ни са по малко от генералите !!! Няма такава армия във вселената !Тази държава тотално е разсипана от преди 30 години !!