67

Напомняне

преди 1 година

Все повече млади хора ще си поминат от предозиране. Гълтат всякакви забранени субстанции , и после - въй, ко стана.

66

Юда

преди 1 година

Е никой не е чувал за евреин шампион от САЩ починал на 32 г. Евреите си търсят нехора които да натряскат с химия и да ги пускат на кошиии за забавления и пари!

65

До 72

преди 1 година

От ваксините е, вярвай ми. Няма неваксиниран спортист. Само Джокович не се подложи на гаврата, щото е пич. На останалите им ЗАПОВЯДАХА!

64

Анонимен

преди 1 година

Дали не е от новия индийски вариант Ковид - Арктурус или е дългосрочно последствие от прекаран миналата година КОВИД. Едно е ясно не е от ваксините. Може и да е следствие от някакви добавки или пренапрежение, но със сигурност НЕ Е от ваксини.

63

Анонимен

преди 1 година

още един "внезапно починал" млад човек... голяма мистерия . със сигурност не са "ваксините" срещу ковид които не са минали нужното тестване

62

Анонимен

преди 1 година

"Мениджърите да питат изкуствения интелект, той можа и да знае отговора." - На сегашният етап, не бих питал ИИ нищо, което не бих искал друг да зне, че съм питал. оо мислите си, че може да синтезира цялото творчество на Достовески и да имитира стила му за наносекунда, ама не може да следи за "неприемливи въпроси" и да води отчет? Едното е имитация, да ... другото е елементарна логика. ИИ е добро и в двете, но в последното няма равен.

61

Анонимен

преди 1 година

важното е, че е успяла да се предпази от Ковид..

60

Анонимен

преди 1 година

"Никъде не е било задължително да се ваксинират. Който е искал не се е ваксинират и пак е бил спортист по състезания." - Не е била задължителна. Никой не ходеше да те кара, да се ваксинираш. Просот ако не се ваксинираш, не можеш да напускаш страната, не можеш да ходиш на участия, не можеш да отидеш на работа, не можеш да отидеш в някои магазини ...

59

Анонимен

преди 1 година

При спортистите почти няма "случайност". Те минават тройно повече прегледи, отколкото ние. Така че ваксината си е абсолютна и адекватна потенциална причина за смъртта на някои от тях.

58

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 57 - Не забравихме. А и совен това, с максин проблем, не знам кой има. Разлиакта сега е, че нещи взеха да умират мнго начесто спортисит от цял свят, от всякакви категории, а не само футболисти.

57

Анонимен

преди 1 година

Спортистите са си рисков материал. Жестоки тренировки, хипертрофия на сърцето, оттам ритъмни и проводни нарушения и сърдечен арест. Като прибавиш ковид вируса и последствията от преболедуване, допинги и прочие, не е чудно, че са единици, доживелите до старини.

56

До 40

преди 1 година

"НЕ е вярно това за САЩ - веднага посочвам щата Флорида където е щата на антиваксърите и има супер много неваксинирани спортисти" ------------ И те на колко състезания са участвали по време на ковида, зелените сертификати и кампанията за ваксиниране?

55

Анонимен

преди 1 година

Не е от ваксините , от храната и водата е

54

Анонимен

преди 1 година

Егати конспирациите с тия ваксини - за всичко са ви виновни ваксините- дори и затова че сте неудачници. Бактън от таквизи антивакс празноглавци.

53

Анонимен

преди 1 година

Разбира се конспираторите веднага налапали пак ваксини - максини, а забравиха как футболисти умираха по терена или в хотелските си стаи МНОГО ПРЕДИ ВАКСИНИТЕ! Проблема е в химиите с които ги тъпчат, и няма нищо общо с никакви ваксини, ама на смахнат конспиратор това няма как да му го обясниш

52

Анонимен

преди 1 година

младите спортисти са повече, защото много от тях не се ваксинираха и отхвърляха всички мерки като маски, заразиха се многократно с Ковид някои и на доста им се отрази - ненапразно в ерата на КОВИД виждаме толкова фатални случаи и това го имаше и преди да пуснат ваксините когато КОВИД върлуваше 2020 г. и 2021 г. когато не бяха достъпни за всички

51

АнонимеН

преди 1 година

До Хелп/ ТОВА СА ДОБРЕ ИЗМИСЛЕНИ ВАКСИНИ! КРАЛИЦАТА И КРАЛЯ НА БРИТАНИЯ УМРЯХА В РАМКИТЕ НА 1 ГОДИНА ОТ ПЪРВАТА СИ КОВИД ВАКСИНАЦИЯ :D НО ТЕ БЯХА МНОГО ВЪЗРАСТНИ ! ДО 2 ГОДИНИ МАКСИМУМ ЖИВОТ ЗА КОВИД ВАКСИНИРАНИ НАД 90 ГОДИНИ НО СИ ЗАВИСИ И С КОЯ ОТ ГАДНИТЕ ВАКСИНИ Е ПРЕЦАКАНО ЛИЦЕТО! ПРЕДПОЛАГАМ, ЧЕ ВАКСИНАТА НА БИОНГЕЙТСХ И ФРИЗЕР Е НАЙ-ОПАСНА

50

Анонимен

преди 1 година

"Доста млади спортисти си заминаха и преди Китайския вирус, за това какво ще коментират копейките?" - Има разлика между антиваксър и фен на Възраждане, но ти откъде да знаеш, след като св.Телевизор не ти го е съобщил... :) ... Относно младите спортисти починали преди Ковид си има статистики. Интересно защо последните 2 години тези млади спортисти умиращи по неизяснени обстоятелства са 5-6-7 пъти повече. Сигурно Ковид е виновен хахаха И теб ще те помоля, да си биеш бустера възможно по-скоро! :)

49

Хелп

преди 1 година

До колко време се умира след ваксина, то точно едва ли може да се каже, но ориентировъчно? Имам предвид след колко време опасността е отминала?

48

Анонимен

преди 1 година

дано не се окаже пак КОВИД 19 причината - все пак това е мултисистемно заболяване засягащо множество органи в организма - 70 % от жертвите на Ковид изпитват дългострочни последствия, показа наскоро едно проучване