12

Анонимен

преди 1 година

Около корема трупат мъжкият тип жени. Когато хормоните им не са дистатъчно. Но иначе - мазнини при жените са абсолютно необходими за правелно функциониране на женската полова система. Прекаленият "фитнес", т.е. видимата мусклулатира при жените е застрашаваща хормоналния баланс. включително на емоционална ниво.

11

Анонимен

преди 1 година

Какви могат да са причините да трупате коремни мазнини? Дюнери, Бургери, Пици, от всичко по много, лакомия, мързел, никакво движение, торти, шоколади, сладоледи. Оооо и забравих всъщност изброените неща нямат никакво значение от гена е най-важното, любимо ми е като го чуя.

10

Анонимен

преди 1 година

Основната причина е че мразите да сте гладни и мразите да не ядете през 20 минути

9

Анонимен

преди 1 година

През социализма въпреки, че беше мизерия, хората ходеха повече, използваха по-малко личните си автомобили и ядяха по-малко. Но зеленчуците бяха вкусни и често ги ядяхме сурови. Помня, че за да покачим мускулна маса се тъпчехме с какво ли не, но не качвахме дори и мазнини;

8

Austin Goh

преди 1 година

За всичко свързано със здравето слушам един приятел от Малайзия. Лесно се намира в Ютюб.

7

Анонимен

преди 1 година

За съвременния човек пристрастяването към собствения автомобил е нещо като епидемия. Качва се на него дори в случай, че трябва да измине само 100-200 м. Поне десетина мои познати започнаха да трупат килограми преди още да са навършили 27-28 г., защото това пристрастяване към колите им имаше за резултат рязка промяна в начина на живот - обездвижване. За тях на шега казваме, че само до WC не ходят с автомобил.

6

Анонимен

преди 1 година

Не пренебрегвайте движението. Ако нямате време за фитнес или тичане в парка, ходете пеша в ежедневието - ако трябва да изминете не повече от 2-3 спирки с градския транспорт, по-добре ходете пеша, стига да не е прекалено студено и да не вали проливен дъжд с грамотевици.

5

Анонимен

преди 1 година

Толкова е хубава!

4

Анонимен

преди 1 година

Причината е в начина на хранене и видовете храни основно и донякъде количеството. И теглото не е причина за диабет, а предшестващ спътник

3

Анонимен

преди 1 година

Колкото и да философствате тъпизмииии, причината е : еденьие ;) Хапва ми се - имам си. А са да видим тез дет си нямат ..... ко праим ся??? :))))

2

Анонимен

преди 1 година

Колкото и да филосовствате тъпизмииии, причината е :, еденьие ;)

1

Голодомор

преди 1 година

Може и да не са излишни.