14

Анонимен

преди 1 година

Толкова рядко се усмихва.

13

16-ти знак

преди 1 година

Натъртил е най-добрата ви приятелка и ви обяснява че било без да иска, подхилквайки се лекичко под мустак.

12

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 8 Погледни и онези служби, в които има и жени шефки, никак не са малко. Наблюдавай ги поне един ден и ще добиеш представа за явлението жиголо по душа.

11

Анонимен

преди 1 година

До -4 После *** на психиатър и му кажи какво си написал тук и колко често пишеш същото.

10

Анонимен

преди 1 година

Не го вкарва докрай.

9

до 7

преди 1 година

И още: защо мъжът винаги е оня изверг, който ще я направи нещастна? И защо винаги е написано така, сякаш това е единствената цел в живота му?

8

Анонимен

преди 1 година

Нагледал съм се на щастливо омъжени жени (някои с деца) как се свалят на шефа, за да останат на работа, или пък се стремят да заместят някой кадърен служител ! Използват се неверни клюки, носене на кафе, масажи на раменете на шефа. Ама и мъжете лефове са си виновни - че дават път и шанс на такива !

7

Анонимен

преди 1 година

Защо в подобни статии винаги жените са жертвата и неоправданите страдащи, докато в повечето случаи точно те са причината за да се стига до това

6

Teo

преди 1 година

Уффффф - това, мили дами, е през погледа на жените! Нека аз да ви кажа нещата през мъжкия поглед - ние сме хора, които претегляме нещата - като на кантар - гледаме плюсове и минуси! Ако кантара се наклони в нежеланата посока - правим всичко възможно да го върнем обратно! Ако пак и пак и пак стане - в един момент ни писва и казваме край - директно и без увъртания! За жените тази статия слага малка тежест в лошата страна на кантара!Ключовата дума - компромис- особено след двуцифрени години заедно.

5

Чичи

преди 1 година

Не иска вече да ви боцка в дупетто

4

Ало

преди 1 година

Днес женски сайт ли е, че се пише само от гледна точка на жените. Стига с тоя дивашки феминизъм. Истанбулската конвенция е наложена навсякъде в България.

3

От коментатор №3

преди 1 година

Къде изчезнаха номерата на знаците, които посочвам като най-сигурни - N5, N8 и N15 ?

2

Най-сигурни са знаци

преди 1 година

Не идва на важни за вас събития (на рождения ви ден; на сватбата на ваша приятелка - отказва се в последния момент и вие оставате сама без кавалер; на концерт или на театър, като вие сте купили билетите, защото преди това сте говорили с него да отидете заедно; дори и на Нова година изведнъж се оказва, че трябва да е другаде и вие научавате това, след като по телефона го питате защо в 21.00 ч. все още не е дошъл при вас). Не ви води с него по купони и тържества. Не говори за ваше общо бъдеще.

1

Анонимен

преди 1 година

Не иска повече на задна прашка...