6

Анонимен

преди 1 година

Натурална несготвена храна. Има документален филм с български субтитри. Търсете аризона дървото на живота. 6 участници в 30 дневна диета. Един дядко се отказа (щели да го уморят от глад, нищо че му даваха изобилие от зеленчуци, ядки, семена и плодове!). И една лакоммница 100+ килограмова прасуна се отказа. Алкохолика младеж продължи да се боцка с инсулин. Останалите спряха или намалиха до мин. Медикаментите. Филма е час и нещо. Суровоядство 30 дни. Гледайте го.

5

Анонимен

преди 1 година

Още първия съвет е тотално грешен. Ако се храните на малки интервали, винаги ще имате висока кръвна захар, което води до инсолинова резистентност и диабет. Да ще е регулирана но висока.

4

Урсула

преди 1 година

Муаай 1 самун хляб и 1 кило салам народен :)))

3

Анонимен

преди 1 година

Мише, за секса, Мише, там ти е силата.

2

Анонимен

преди 1 година

Първо, отивате на лекар. Второ, ограничавате въглехидратите, нещо, което и лекарят ще ви каже. Трето, слушате лекаря, а не някаква треторазредна писачка в треторазредна медия.

1

Анонимен

преди 1 година

Стига да откажете ежедневната консумация на хляб и задължително отказ от покупка на каквито и да е пакетирани *** (снаксове, барчета и всякакви тарелки с гнусотийки) и положението ще се подобри драстично до месец-два.