52

Анонимен

преди 1 година

Цели се друго!

51

Анонимен

преди 1 година

Жертвоприношение по гергевден

50

Анонимен

преди 1 година

Нали сърбите са русофили, а в русофилските държави такива работи не се случваха?

49

Анонимен

преди 1 година

До Момчил 51 - Какви ГЛУПСОТИ приказваш ве, ненормален!

48

Момчил

преди 1 година

В САЩ от стрелби загиват десетки хиляди всяка година, а вие се одумвате колко невзрачни хорица са българите! Вместо да се покаете! Вие изнесохтe white trash от Европа да избива местните, вие докарахте ноГарите от Африка за роби на white trash, вие сте виновни дори за сервите от Белград понеже ги тормозите психически от хиляди години ! Покайте се, ама ха !

47

Анонимен

преди 1 година

Осем деца и възрастен са убити от 14 годишен, други шест души са пострадали, ама тука си одумваме сладко сладки, какви големи българи сме ...

46

Анонимен

преди 1 година

До Darko - След затвра, едва ли ще бъде оставен прав ... ако ме разбираш.

45

Лекар ихтиманец

преди 1 година

Медицински работници с огнестрелно оръжие! При нас има такива, даже и попове с оръжие има.

44

Darko

преди 1 година

Детето е тормозено от свои връстници и съученици. Бил е отличник, даже веднъж е бил преместен в друг клас. Подготвил се е за нападението имал е списък с учениците, които е убил. Направил си е скица на кабинетите, където през това време са учили децата, които го тормозили. С едни изречение добре се е подготвил да застреля децата, които са го тормозили. Скъпи родители, забелязвайте поведението на децата си, не оставайте безучастни при проява на агресия. Иначе може да последва такава трагедия.

43

Анонимен

преди 1 година

И тия се американизираха

42

Анонимен

преди 1 година

Сърбия е избушена въоръжена до зъби шувимуви държавица. Това че става там не е случайно.

41

българина

преди 1 година

щом в сащ могат значи и тук могат Докато не се забрани всичко американско ще е така

40

Караибрахим

преди 1 година

Сигурно убитите ученици са го тормозили. Той е бил зубърът, на когото са се подигравали, присмивали и биели. На момчето търпението се изчерпало. Никой не е вдигнал шум, докато са издевателствали над него, но сега, когато се е защитил, всички го осъждат. Лицемери.

39

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 38 Все пак 9 убити от един човек, който дори още не е станал мъж, това е учудващо. Дали нахлувайки не е стрелял в упор? Нищо чудно да е било така, защото в повечето случаи смайването води до няколко секунди ступор, човек не може да дойде на себе си, за да реагира адекватно. Сигурно децата са се смръзнали, като са видяли друго дете да стреля в тях. Докато се усетят да бягат и да залягат, онова е гръмнало 8 от тях смъртоносно, а останалите е ранило. Бог да ги прости.

38

Анонимен

преди 1 година

Модел-ратори много сте мръсни скоро ще давате обяснения за избираемоста на ***

37

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 17 -"девет убити и нито един ранен." Ами четете наред ,не отгоре ,отгоре :)) "Седем души са ранени" И никъде не казват ,че не е презареждал ,така ,че ни ги ранил и убил ,само с един пълнител .

36

Анонимен

преди 1 година

Трагедия голяма, все пак това са деца. Най лошото е че вече зачестяват такива случаи. Не е само Америка където се стреля всеки ден. Наркотици, опиати, игри, откъсване от реалността и тежки депресии това са все неща които вече са еталон за подрастващите. Има нещо сбъркано. Прихванахме най лошото от запада и ще става все по зле.

35

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 34 Какво се чудиш? "Значи медицинските работници са въоръжени" - ами ако са го пращали в някоя от тамошните екзотични махала, разбира се, че ще се въоръжи човекът, щом има такава възможност. Този ден сигурно просто да не е бил на смяна и хлапето е успяло да му свие пищова, за да се изфука пред другите деца. Само че на път за школото си е шмръкнало малко бело.

34

Анонимен

преди 1 година

С други думи, медицинският работник е имал пистолет, но не е знаел как да го съхранява така, че да не попадне в ръцете на пубертетче. А дали е знаел, че детето му взима наркотици? Възможно ли е двама родители медицински работници да не са в състояние да видят индикациите на наркомания у момче в пубертета?!

33

Котка

преди 1 година

Четете бре! Бащата е известен лекар, а 'лапето е носило 5(пет!) пълнителя. Тоя дофтур нищо чудно и базука да има вкъщи.