9

Анонимен

преди 1 година

Защо в Румъния има банкомати с евро, а не са в еврозоната. Бг защо няма или пак са зад Румъния.:)). Е голям смях, май е объркана държавата с фалшивите евро.

8

А СТИГА БЕ!

преди 1 година

Значи официалните печатари си имат доста добра конкуренция!

7

Фалшименто!

преди 1 година

Румъния НЕ са в Еврозоната, те имат Леи, а не Евро! Банкоматите са заредени с Леи! Ако Румънските банкомати пускат Евро, защо Българските не пускат? Има нещо гнило в новината!

6

Фейк Нюз

преди 1 година

Откога румънците теглят пари в евро?

5

Анонимен

преди 1 година

"Банкнотите са част от много опасен тип фалшификация" Кой ше ми каже, колко опасна може да бъде една фалшива банкнота? Хапе ли? Драска? Рита докато е в джоба?

4

Чудно

преди 1 година

Нали Кьовеши се беше справила с престъпността в Румъния.Надигнаха се протести срещу нея, за натиск без доказателства и тя избяга в Брюксел да раздава правосъдие. Нещо като нашия Рашков.

3

АнонимеН

преди 1 година

ПРИНЦИПНО И АЗ ЗНАМ, ЧЕ БАНКНОТИ ОТ 500 ЕВРО КАТО ЦЯЛО НЕ СЕ ИЗПОЛЗВАТ В ЕС ТА КАМО ЛИ ЗА МИЗЕРНАТА РУМЪНИЯ! ТУК СА НАМЕСЕНИ ТЕЗИ КОИТО СА ЗАРЕЖДАЛИ БАНКОМАТИТЕ И СА ОЧАКВАЛИ ДА МИНЕ ЗАРАДИ ВИСОКОТО КАЧЕСТВО НА ФАЛШИФИКАТИТЕ

2

Анонимен

преди 1 година

500 еврови банкноти не се използват. Нещо мирише.

1

Бай Дрън

преди 1 година

А във САЩ Фед. Резерв си печата свободно фалшиви долари без покритие, ощетяващи цял свят. Някой ще им напрреи ли забележка? И след като фалшивите евро са като истински, къде е проблема? Просто още малко пари в обръщение, както редовно правят САЩ, а и не само те.