54

Христо Грозев

преди 10 месеца

защо го величаете тоя тъ***пак.............завършил Американски университет в България, работил за университета в Сорос............Нов Български Университет.....работил за чужди държави..........искаше Оскар..............взе го, но ако руснаците решат да му светнат маслото, няма да има къде да се скрие...............ясно е това!!Да каже нещо за престъпленията на неофашистите от Киев!!!! Или само руснаците са виновни за трагедията в Украйна???

53

Анонимен

преди 10 месеца

обжалва в русия що не отиде лично

52

Анонимен

преди 1 година

Няма желание да отиде при Навални в Русия и някой друг да заснеме филма "Грозев" и да вземе Оскар.

51

Анонимен

преди 1 година

Това е новият Салман Ружди. Православна държава го осъжда.

50

Переспектива

преди 1 година

Гроздьо, парите дето си взел от английското разузнаване за акцията която си провалил,с отвличането на двата изтребителя от 5-то поколение, ще ти "излязат" през носа !Цял живот ще се криеш "по дупките" и ще трепериш да не те гръмнат някъде по света,агенти на ГРУ, *** . . .

49

Обективен

преди 1 година

Грозев защо не разследва кой е поставил бомбата на Гешев? Нали е спец по разследвания на атентати.

48

Красимир Петрофф!!

преди 1 година

и този се изака на метенето, не стига че е шпионин, пък и се оправдава.... Да внимава, че имаше един Георги Марков едно време...

47

Анонимен

преди 1 година

Грозев е фантазьор.

46

от ЮАР

преди 1 година

Освен шахматната брилиантност, с която Грозев разобличи Руските служби и отравянето на Навални, той също показа и лабораторията, в която се изготвят отровите за агентурата на КГБ. Разобличи Руската държава и още - показа Навални по един съвсем реалистичен, естествен начин. Иначе, Руските медии бяха успели да покажат Навални като едва ли не хулиган и хашлак, крадец на фондове и пр. Руската пропаганда отдавна задмина Гьобелсовата по откровени лъжи, безпринципност, цинизъм и рекет - днешна Русия.

45

от ЮАР

преди 1 година

До АнонименНе разбирам защо наричате Грозев продажник. Кого е продал? Доколкото ми е известно, Грозев не е гражданин на Русия. Нито е служил в техни служби. Нито им се клел във вярност, нито им дължи каквото и да било. Това е един изключително умен човек, който успя да заблуди великите уж разузнавачи от КГБ, работейки умело с компютри и телефони. Вместо да си замълчат засрамени, Руснаците вдигат врява и искат да го арестуват. Смешни станаха ФСБ след разкритията. Грозев е гордост за България!

44

Анонимен

преди 1 година

Тоз продажник е срам за цяла България. Доносник.

43

от ЮАР

преди 1 година

Достоен Българин е Грозев, чест и хвала за неговата позиция. Мен лично най-ме впечатли простия и хитър начин с който Грозев успя да събере информация за отравянето на навални по телефона, позирайки като агент на ФСБ - успя да подведе някои от участниците в отравянето на Навални. Затова са бесни Руснаците. Красиво и интелигентно ги метна. Които го наричат предател да знаят, че той не е нито Руснак, нито им се е клел да им служи, нито им дължи нещо. Хвала! Гордост за България!

42

Той знае за абсурда!

преди 1 година

"толкова ефективно, колкото да бъда задочно отровен" - също като Нас.. Навални! :)

41

Анонимен

преди 1 година

Английски агент когото уредиха за награда , от НАТО !

40

Анонимен

преди 1 година

До УВАЖЕНИЕ.. И кое му е ''великото'' ... Хората по цял свят работят години за ''ОСКАР'' , а нашио утепа рибата , за 2 седмици --ОСКАР !!!И кой го уреди с Оскара ?

39

баба мара

преди 1 година

този терорист не е ли в затвора

38

Анонимен

преди 1 година

тоя е абсолютен некадърник, но умее да ближе подметки и да се ориентира като същи еФроатлантик.

37

Стоян

преди 1 година

До ИВАН не ГОТОВИ,те ГИ ЯДАТ отдавна и в големи количества!

36

даааа

преди 1 година

До УВАЖЕНИЕ няма ли кой да го уважи с една тухла по празната глава???

35

УВАЖЕНИЕ

преди 1 година

ХРИСТО ГРОЗЕВ Е ВЕЛИК ЧОВЕК,ЕДИН ОТ НАЙ-ЗНАЧИМИТЕ БЪЛГАРИ В НАШЕТО СЪВРЕМИЕ!