158

Неизвестен

преди 1 година

Европейският парламент да не се опреличи на геьовете. Европарламента са си геьове какво се възмущават, че са ги изтипосали в картина

157

За протокола

преди 1 година

Принципно един човек с леви убеждения, особенно крайни няма как да подкрепя ЛБГТ и подобни! Стига с гнусната либерал-капиталистическа ( демек неофашистка) пропаганда!!!!!!!!!!!!

156

Стария хъш

преди 1 година

Ако беше жив сега с неговото царство небесно моментално го вкарваха в психиатрията.

155

Анонимен

преди 1 година

Да се пробват с Моамед ама не им стиска. Това само доказва че християнството е толерантна религия.

154

Анонимен

преди 1 година

Тук не става въпрос само за религия, а за хора, които са без мярка. Кой ги допусна там. Религията е запазила хората във вековете. Християнство, мюсюлманство, юдеизъм и т.н., я да направят нещо подобно с мюсулманската или юдейската вяра, какво ще последва?! . Жалко за тези!

153

А?

преди 1 година

Нещо не разбрах.. Тази "изложба" в Европейския парламент защо е там, кой е я поставил, с каква цел, това изкуство ли е, пропаганда ли е... изобщо за какво става въпрос? Някой може ли да обясни? Или както един ром се бе изразил: КО? НЕ!

152

Анонимен

преди 1 година

До Марсел Попов-Много точно си се определило Цъpвyлю

151

Анонимен

преди 1 година

Що се поддавате на елементарна и безвкусна пропаганда, целяща да ви ядоса и да ви настрои един срещу друг. Гледайте един хубав филм, прочетете една хубава книга, прегърнете си жената и детето, поканете си приятели на гости, направете подарък на страдащ човек, гледайте един смешен клип в нета... и се радвайте, че сте живи и здрави. Всичко зависи от вас.

150

Марсел Попов

преди 1 година

На Цъpвyлю всичко му е наред та сега тръгна да оправя ЛГБТИК+ общността.

149

Анонимен

преди 1 година

Защо ми се струва че самата новина е изопачена в двете посоки: дясно /крайно дясно/ и традиционно ляво. Напоследък, колкото по-дясна бъде описвана една партия, се счита за по-добра, по-справедлива, с християнски добродетели и т.н. Ако могат да я изкарат крайно-дясна в най-крайното дясно, още по-добре. Просто ми се струва, че някой си е разпознал ценностите и е показал "възпалителния" си характер. Много се е засегнал. Да проверим ли как са гласували в ЕП-то по тези теми?

148

Анонимен

преди 1 година

Това вече е сензация има снимка на Исус а до днес даже нямаше реален образ като все още се търсят доказателства че въпросният индивид е съществувал.

147

Анонимен

преди 1 година

То бива толерантност но това на нищо не прилича! Содом и Гомора са Брюксел и Страсбург.

146

Анонимен

преди 1 година

Ей такива *******, вършат много повече работа на Путин, отколкото цялата руска пропаганда, хибридни операции и т.н.

145

@ 153

преди 1 година

Дано си доктор в некоя безобидна сфера като праене на джуки и *** , че си ходеща трагедия , имаш акъл колко една въшка.

144

Анонимен

преди 1 година

За подобни гаври едни френски "вестници" се пренесоха в отвъдното. Дърпат тигъра за опашката, после се чудят от де им е дошло. Всички трябва да уважават техните отклонения, ама останалото е свободно за подигравки. После "ама що ме биеш".

143

Анонимен

преди 1 година

Пошлост и безнравственост в центъра на ЕС. Срамота!

142

доктор

преди 1 година

Долу религията! Всички форми на религия са всъщност форми на подтисничество! Също така и порнография. Щяхме вече отдавна да летим между звездите ако нямаше старчоци с дълги бради да ни казват кое било табу, харам, грях и не знам какво още...Карат ни да се кланяме на картинки и да вярваме в детски приказки! Прогледни народе и плюй на религията!

141

Анонимен

преди 1 година

"Малин Бьорк, евродепутат от Шведската лява партия. "Ще се застъпим за нашите ЛГБТИ братя и сестри."" - А преди половин години "Олее, защо губим изборите, оееее"

140

Анонимен

преди 1 година

"Културните събития и изложби по никакъв начин не трябва да уронват достойнството на парламента... да са обидни или да имат възпалителен характер..." - За обидини съм съгласен. За възпитателен характер, не съм. Ако са толкова твърдо реени, да унищожат себе си - ок. Но защо станалите трбва да ги следваме, като не възпитаваме себе си и децата си?

139

Анонимен

преди 1 година

До 147 - Ако всички бяха Шарли, щяха да публикуват по една корица от псисанието в нета и даже да имат плакати в къщтие си, видими отвънка :)