8

иРНК мандати

преди 1 година

Инфарктите са се увеличили с 83% - тревожните последици от изтичането на здравни данни от Нова ЗеландияОт Гай Хатчард https://hatchardreport/heart-attacks-have-increased-by-83-percent/ Изтеклите данни от регион Уелингтън показват, че броят на сърдечните пристъпи, довели до хоспитализация, се е увеличил с 83%. Хоспитализациите за миокардит са се увеличили с една трета (33% увеличение). Случаите на спонтанен аборт, мъртво раждане и инсулт са се увеличили с една четвърт (увеличение с 25 %). Остри бъбречни увреждания (ОБУ) - с 40 %.

7

Анонимен

преди 1 година

Чудно как преди са живяли 80-90 г и повече, сега нещо почнаха много рано и мъже и жени. ГМО храни, консерванти, стрес и др., сега 65, а защо ли управляващият елит са столетници и то мъже?!, е как така става, гени ли, що ли.:))

6

Митко Любопитко

преди 1 година

Че преди 65 години мъжете по-други ли са били ?! Егати и заглавието пак !

5

мРНК трансхуманизъм

преди 1 година

При 54%, да, точно така, са открити сърдечни аномалии сред 81 (54%) от 151 пациенти с последващ ЯМР на сърцето, когато Kracalik и сътр. разглеждат резултатите най-малко 90 дни от началото на миокардита след ваксинация с мРНК технология COVID при юноши и млади възрастни в САЩ. https://palexander.substack.cOm/p/in-54-yes-thats-right-cardiac-abnormalities "Повечето пациенти са приети в болница след първоначална диагноза миокардит (484 [93%] от 519 пациенти).

4

thebulgariantimes

преди 1 година

https://thebulgariantimes/100-000-деца-починали-за-две-години-само-в-са/ ПЛАНдемията свали окончателно маските на pressтитутките. Те са като момичета на повикване. Изпълняват поръчки. Пишат това, за което им се плаща. Ако някой още живее с мисълта, че отразяват реалността, вероятно се намира в паралелна вселена. Ако отразяваха действителността щяха да са ни проглушили ушите с цифрите за допълнителната смъртност, която се оказва аномалия за целия свят. Но те мълчат. Техният сводник не им е платил да пишат и да вият.

3

Забравихте курвите

преди 1 година

И бившите такива, които отглеждат на мама синчето!

2

Анонимен

преди 1 година

Никой от мъжете не спазва диетиПият ментета пушат и си прецакват организма. Затова и си отиват по рано от жените.

1

КОВИД-Ваксините

преди 1 година

Забавят, но Не Забравят!