196

Анонимен

преди 1 година

Най после и ние да се включим във войната.Да се отсрамим, дето му викат.Категорично не е човек на Борисоф Туя подарява кученца.И Копейкин не е .Тоя става за подметка.

195

Анонимен

преди 1 година

До Обяснение - това не коя планета, наивнико? Защото на тази, България реално е не част от ЕС, а заробена, изсмуквана от ресурсите си страна, която дори и в Шенген не я пускат. "Част от ЕС" - хахаха... заблуда за наивници

194

Анонимен

преди 1 година

До Реално е така - "Където укрепва скритата и явна цензура - там е губещата страна" - това е много вярно. Във всеки конфликт гледайте кой манипулира или лъже повече (цензурата също е манипулация) - той е винаги неправият, а обикновено и губещият

193

Реално е така

преди 1 година

До ОбяснениеСАЩ са истинският враг на България и ЕС. Великобритания също. ЕС е просто васал, а България се превръща в нищо. Съветският съюз се разпадна заради нелепата си комунистическа идеология. В момента нелепа идеология във всяко едно отношение се налага от САЩ в ЕС и се нарича евроатлантически "ценности". Където укрепва скритата и явна цензура - там е губещата страна. Познайте кой ще загуби скоро

192

Продължение на етюда

преди 1 година

Сега на този българо-украински ***, продал се за пари на Зелибоба, като му лепнатедна хубава 20-годишна присъда и го пратят в Сибир да се "гушка" с белите мечки, явное че ще остане много доволен от живота . . .

191

Анонимен

преди 1 година

Въх...замесени сме навсякъде!! Русите нарочно го правят! Доказателства, естествено само те имат...пишат ги в Кремъл както обикновено

190

Анонимен

преди 1 година

До 1, тая пък боллна чеббурашка, да не четеш някоя история на Гаварит Масква? Съвсем други са причините Коба да избие 7 мил. християни. Дори самите рушляшки историци са признали геноцида, само бг копейките се плюнчат от амбразурата.

189

Анонимен

преди 1 година

Оставете глупостите, ами я кажете - днес взеха ли го? А колко пъти? :-)

188

Антикомунист

преди 1 година

Фашизмът и комунизмът са братя близнаци. Най-пресният фашизъм идва от Кремъл.

187

Обяснение

преди 1 година

Русия е враг на България, защото Русия е враг на ЕС, а България е част от ЕС.

186

Антифашиста

преди 1 година

Да спрем фашизма в България. Не ни трябват американски бази

185

Анонимен

преди 1 година

Българин уж беше и по папата, българи бяха уж и в Либия....навсякъде българи...даже трупа на Чарли Чаплин българин откраднал.

184

Анонимен

преди 1 година

В ЛНР беше открита база, където украински военни и чуждестранни инструктори, като част от военно-патриотична игра, обучавали деца от 12-годишна възраст на основите на саботажа. И тук няма нищо изненадващо - нацизмът трябва да се култивира от детството, тогава няма да има морални и етични дилеми и съмнения относно целите и мисиите.

183

2

преди 1 година

Така нареченият римски папа няма нищо общо с християнството той е подставено лице на ЦРУ и е прикрит сатанист. ето това са демократичните ценности, които така настървено защитават извратеняците у нас в парламента, в президентството и в правителството

182

1

преди 1 година

фашизмът е видимото проявление на нещо по-страшно нарича се сатанизъм! неслучайно в третия райх всички фашисти на ръководни (СС) постове са били сатанисти отричащи всичко човешко (и божествено) и прекланящи се пред мрака. и в наше време за да бъде приет някой в украински фашистки батальон, условието е той първо да подпише декларация, че се отрича от християнството после следва участието му в сатанински ритуали, убийствa и т.н. неслучайно американската църква на дявола наричаща се храмът на сатаната изрази пълната си подкрепа на укрофашистите.

181

2

преди 1 година

Според някои изследвания почти 4000 плавателни съда возят храна от Ирландия към пристанищата на Бристол, Глазгоу, Ливърпул и Лондон през 1847 г., докато 400 000 мъже, жени и деца умират от глад и свързаните с него болести. Сред изнасяните стоки са грах, боб, лук, зайци, сьомга, миди, херинга, сланина, мед, езици, кожи, дрехи, обувки, ***, лепило и семена.

180

1

преди 1 година

Голодоморът в СССР е причинен от санкциите на Запада които са наложили разплащане само в злато от страна на СССР!!!Но много преди това Англичаните са го Патентовали !?!?!?Големият глад (на ирландски: an Gorta Mór) е период на масов глад и болести в Ирландия между 1845 и 1849 г. довели до емиграция от страната.Записите сочат, че ирландски земи изнасят храна дори по време на най-тежките години на глада. През целия период на глада Ирландия изнася огромни количество храна.

179

Анонимен

преди 1 година

Украинците сами си взривяват жилищните сгради и след това обвиняват руснаците за това.

178

Анонимен

преди 1 година

Че то половината Украйна е Българска територия заграбена от русите. Ама те от де да знаят . От 100г четат измислена история написана от червената хунта. Всеки ден стрелят ракети срещу безарабски Българи!

177

Анонимен

преди 1 година

На тоя укронацист, кой му издаде български паспорт??? Нашите спецслужби да се учат от ФСБ. Така се прави. А нашите винаги след престъпниците вървят. Надявайте се да хванат и онзиденшните извършители.