36

Анонимен

преди 1 година

Какъв атентат ви тресе бе? Трапът по скоро прилича на ровина от диви прасета. Това ако беше взрив, дървото щеше да е опушено...Абе вие за аб..дали ли ни вземате?

35

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ са като мафиотска Фамилия, с Дон Корлеоне начело. Гешев е част от тази мафиотска Фамилия и трябва да се съмнява в своя Дон. "Приятелски огън" не трябва да се изключва от разследването. Не знаем какво Фамилията смята за "съдебна реформа". Всичко е възможно, мафиотските правила са строги.

34

Анонимен

преди 1 година

Представете си Гешев да проговори след свалянето му от власт. Той знае тайните на ГЕРБ и Боко. Мата Хари, Хари Потър, Мис Бикини, Барселона, всички далавери на Вожда. Кой има интерес? "Приятелски огън" и вътрешномафиотски сметки и интереси са възможен сценарий.

33

Анонимен

преди 1 година

Mного е ниско, защото е правен от ГЕРБ. При тях това е нивото!

32

Запасняк

преди 1 година

Интернет и социалните мрежи станаха като ,,мирният атом" ! Вместо добро за човека те донесоха само неприятности.С появата им хората стават все по дребнави и негативно настроени.Полуграмотно простолюдие,пубери,тинейджъри,фризьорки и функционално неграмотни не могат да осмислят правилно много неща ,но това не им пречи да са вещи във абсолютно всичко като в този случай!.....А невежеството е винаги самоуверено .......За съжаление не съм достатъчно млад за да знам всичко!

31

Обективен ли !

преди 1 година

Не само не си обективен ами явно не можеш да мислиш ! Каква яма ще изкопае тротилова пресовка когато е поставена НАД а не заровена ПОД земята ! Това не е мина която да е в средата на пътя ,под асфалта ,а взрив с осколочно действие.

30

Неук

преди 1 година

Нека не забравяме, че главният прокурор има пожизнен имунитет. Всичко, което върши, докато е бил глав прок, се счита, че е свързано с работата му и за него не може да му се търси абсолютно никаква отговорност.

29

Обективен

преди 1 година

С пиратка ,или взрив издълбал дупка колкото са дълбоки дупките по т.нар. от нас магистрали, срещу бронирана кола. И това е според експертите ни, е атентат. А вие ,г-да милиционери, защо мислите, че терористите са умни,колкото вас? И защо все пак не се показа тази кола,с ударен калник? Негово височество милиционера Гешев се изплашил от драскотини по дърветата...та той е толкова смел,морално чист и верен на конституцията...и е готов да изгори ,но ние хората да живеем добре.Да,бе да...сън ли бе..

28

Някой си

преди 1 година

Интересно ми е, защо се използва терминът атентат. Той означава опит за убийство или за друго, накърняващо здравето и/или целостта на обекта, към който е насочен. Само че псевдо училите журналисти използват фразата - опит за атентат, което преведено звучи опит за опит за убийство. Нещо пак на някого му куца знанието по български език. А че е аматьорско изпълнено е видно от резултата. Човекът си е жив и здрав.

27

от ЮАР

преди 1 година

До Анонимен-8 -Естествено никой не вярва на Гешев. Досега не само Гешев, но и който и да е Главен Прокурор от 30 години насам не е дал нито едно основание да му се вярва. Тая длъжност е неприкосновена, с огромна власт и без възможност за контрол. Тая длъжност е връзката между Бг олигархия и ДС от една страна и шефовете им от Москва и КГБ от друга. Задачата на Главния Прокурор е да осигури каналите, банките и субектите на прането на червени пари и паричните потоци на Бг олигархията и Русия.

26

Помня

преди 1 година

Щом е от неспециалист е поставен взрива явно става вьпрос за разчистване на сметкиДано няма невинни жертви с сьжаление помня как млади мьже си заминаха в белите брези при спец акция срещу престъпността

25

Експертин

преди 1 година

Проблемът на България са тия "експерти", на които се дава гласност. Всъщност истинските експерти са на работа и нямат време за празни приказки по телевизора/радиото/медията. Те просто си вършат работата

24

Помня

преди 1 година

Тьжно е , че не сме мръднали и крачка от 90 те , май последно миналата година ликвидираха някакьв бизнесмен от засада

23

Помня

преди 1 година

А по бай миле стреляха в колата с - рпг но пьрвият опит за атентат бе неуспешен , женята от сик май го ликвидираха от пьрвият опит вьпреки засилената охрана

22

До 22

преди 1 година

Ако е от СиК най вероятно е бил един от кумирите на лойко. Той по това време се опитваше да стане г сикаджия (неуспешно)

21

Помня

преди 1 година

Такива расчиствания на сметки между Силовите групировки имаше и през -90 те спомням си един служител на - сик даже го взривиха в асансьира на сградатаТелето ли рапона ли беше забравил сьм вече

20

Факт

преди 1 година

И колата ще я докарат ощ еднес утре на полигона за думнат една отпред да я снимате.Споко.

19

Ха-ха

преди 1 година

Реформата на ПП-тата и ДБ-тата беше да сложатнай-забогателият с имоти, като държавен служител,...Бойко Рашков! Ортодоксален комунист! И тия ще ни правят реформа? По-скоро ни върнаха десетилетия назад, заедно с Превратаджията Радев! Въпросът всъщност е , с какви компромати ги държи Рашков, че без него не могат?

18

до Сатир

преди 1 година

Ангелов е видял повече взривове при мутренските войни от всички спецове взети заедно ,само не знам дали моможе да ги прави ,ама не бих се очудил ,ако знае !

17

Сатир

преди 1 година

От това, което виждам не мога по никакъв начин да си обясня, че този взрив е насочен", добави Ангелов. Г-н Ангелов, насочен взрив, какъвто и да е било взрив не се учи по български език и литература. Задайте правилните въпроси на специалистите. Не ни занимавайте с как Ви изглежда.