150

Иванова

преди 1 година

То честно казано с тях или без тях няма голямо значение. Всички са еднакво некадърни и който и пост да са заемали в държавата винаги са се дънили гръмко. Но пък не е случайно, че Асен Василев остава. Все пак някой трябва да насочва финансите на страната в сметките на правилните хора и олигарси.

149

Васил

преди 1 година

Направо да не се мяркат повече изобщо, че се вижда, че нищо не ставя.

148

АЛекс

преди 1 година

Доста стъпки назад очакваме точно от вас!

147

анонимен

преди 1 година

Активирайте максимално кокошите си мозъчета, че България загива.

146

Мина

преди 1 година

Що ли не се учудвам, предстои ви още крачки назад да правите, а напред няма да има, щото не ви бива, ни вас, ни Христо, ни никой от тая измислена коалиция.

145

Анонимен

преди 1 година

Да нямаме много хора, като професор Денков. Но за сметка на това си имаме купища ченгета, адвокати, телевизионери, хотелиери и ресторантьораджии, и техните безбройни административни калинки, които си получават месечната дажба за да ги крепят и връщат на власт. В противоречие с желанието на обикновените хора за промяна към по-добро.

144

Анонимен

преди 1 година

Господин Петков, нямате право да правите нито една крачка назад и да отстъпвате пред хартиената коалиция на ада ограбила държавата и народа ни. Никакво право нямате, иначе се превръщате в партии-бушони, като Атака, ВМРО, Възраждане с техните златни пръстчета-вождове кланящи се на онзи от Банкя с чекмеджето.

143

Анонимен

преди 1 година

Не,стъпка, г-н Петков, а няколко крачки назад вие с Ас.Василев от ПП и Хр.Иванов и Ат.Атанасов от ДБ трябва да направите. Но ако вие посочените направите тези крачки възниква въпросът ще ги има ли ПП и ДБ.

142

Падаря

преди 1 година

Тия тротинетки докато си играят на млади меринджей суданците вече са тук оня ден първите бяха хванати на границата 24 броя... има още 47 милиона суданци дето стягат багажа...

141

ББ

преди 1 година

агент бУда,пъдаря на Т.Живков ви разиграва,вървете на избори,правите му услуга...да си манипулатор и лъжец по нашите земи е"ценност"насадена ни от медийте на кгб,агент буда е лъжец и манипулатор като путин!!!погреба всички "съюзили"се с него раздаващ от парите на гладните българи!!!

140

ББ

преди 1 година

Подкрепа г-н Петков,не забравяйте обаче,че сте изправени пред Чудовището раша,от десетилетия граби и манипулира обществата ни,разделя ни,насажда страхове и зависимости,отказва образование за да контролира,налага престъпници като борисов и гешев...да ги "управлява"!САЩ мълчат...ЕС ги финансират за да "управляват"подобни агенти на Щази като вЕбер!Без крайни от САЩ и Свободният--нямате големи шансове..САЩ и ЕС ще получат..позора и войната,ВСВ бе плод на нерешителни..бе плод на зависимости..сега???

139

Милионер

преди 1 година

Една вяра имаме. Къде и да ходите, пак при проф. Камен ще отидете. Не му се плашете. Той е добър човек, а ги разбира нещата с парите и икономиката. Ректор си ми беше. С признателност и благодарност за годините, през които ми беше работодател. не3 е лесно да плащаш заплати на толкова много претенциозни икономисти. това е и причината, поради която азси пиша финансовитне и счетоводните. ОТЧЕТИТЕ И БАЛАНСИТЕ.

138

Инженер

преди 1 година

Тези, които не са учили икономика в УНСС, не го познават проф. Миркович. Което си е абсолютно нормално. Аз пък го познавам. Той ще го поведе хорото в Студентския град. Аз пък, ще го в Дружбата ни, около езерото. А ръчениците ще ги изиграем с недна от любимитеми продавачки. Вече съм си я избрал. Остава само да изберат правителств. Редовно или служево, а може и извънземно да е. ИГРАДЖИИТЕ.

137

Бивш гл. ас.

преди 1 година

РЕКТОР МИ БЕШЕ Миркович. Как да не го поздравя. Няма само тези от фолклора им на ТВ-то да се поздравявят. Или пък журналистите от различните им редакции на телевициите близо до СУ-то им. Не съм икономист, но ги разбирам икономиките. Просто, защото съм ги учил, че дори и студентите от УНСС съм ги учил ЦЕЛИ 4 Г. Стигат ми толкова ядове със студенти, които при цялото ми уважение към тях. Бяха под нивото ми и ме сваляха до тяхното им. Но пък, МИРКОВИЧ МИ БЕЩЕ РАБОТОДАТЕЛ И МИ ПЛАЩАХА.

136

Инвеститор

преди 1 година

Ако някой от българските политици иска съвет от мен, с най-голямо удоволствие бих му препоръчал г-н проф. КАМЕН МИРКОВИЧ. Като съветник, експерт, министър или министър председател. Впечатлен съм от професионализма на този човек. Както и той от моя, въпреки, че както ме назначи в УНСС, така и ме уволни. Тези неща не се решават само от професионализъм. ЧОВЕШКИТЕ КАЧЕСТВА СА СИ ПО-ВАЖНИ. НАИСТИНА СЪМ МУ БЛАГОДАРЕН И ЗА ДВЕТЕ НЕГОВИ РЕШЕНИЯ. Особено за второто.

135

Милионер

преди 1 година

Г-н ПЕТКОВ ги разбира нещата с финансите, НО НЕ трябва да си мълчи, особено когато е прав. ГОВОРИ КИРИЛЕ. Обикновените българи ще те разберат. Изобщо, ама изобщо не се съмнявай в това. Познавам я тази страна, нашата си, по-добре от него. РЕПЛИКАТА, с която ме впечатли е НАВСЯКЪДЕ Е БАТАК. Другото важно нещо, което не е характерно за българите е, че когато гласуваха оставката на правителството му, той се усмихваше и с радост говореше от трибуната на народното им събрание. Тези неща впечатляват.

134

Българин

преди 1 година

Зеленият чорап е Румен радев. Аз пък искам да напиша нещо лично на г-н КИРИЛ ПЕТКОВ. КИРИЛЕ, не прави грешката на Синятя Джука КОСТОВ. Не се обръщай против българите ПРОСТО ГОВОРИ С ОБИКСНОВЕНИТЕ ХОРА. А и, което е по-важно, ИЗОБЩО, ама изобщо не се страхувай от тях. ТЕ ЩЕ ТИ КАЖАТ ВАЖНИ НЕЩА ЗА СТРАНАТИ НИ. Може и за грешките ти да ти кажат. НО, не им се сърди.

133

Инженер химик, кхн

преди 1 година

България цяла да е. Зеленият чорап президент излезе *** като повечето военни и генерали. ЦЯЛА ДА си ни остане НАШАТА СИ БЪЛГАРИЯТА НИ. ЩЕ НАПРАВЯ ВСИЧКО, КОЕТО Е ПО СИЛИТЕ МИ. Много съм добър в писането. Позабравил съм го английския НО ПЪК ЗНАМ НАЙ-ВАЖНИТЕ НЕЩА. При това, не само от него, но и в икономиката, че дори и в живота. Slang мисля, че е ЖАРГОН. Използван от шайените.

132

Българин

преди 1 година

Изобщо не трябва да се срами г-н Петков. Да се срамят тези другите, които не могат да си намерят генералските шапки или пък членсктите книжки от БКП-то им. КИРИЛЕ, знам им номерцата и подлите душички на тези от службите. Както и завистта БЪЛГАРСКА МИ Е ДО БОЛКА ПОЗНАТА. Използвай я тази най-типична черта от българския характер. Не съм завършил в Харвард като вас, но пък съм специализирал at the SUNY, CESF, surely at the USA. Както можеш да се сетиш, ШАЙЕНИТЕ СА МИ ПРИЯТЕЛИ. КЛАРИНЕТИТЕ.

131

Милионер

преди 1 година

Специален поздрав и за г-н Кирил Петков. Не го познавам този човек лично, но пък, всичките ми приятели и познати са гласували за ПРОМЯНАТА. Най-после им щракна капана на лошите хора. Изработихте ги, г-н ПЕТКОВ. Между другото, ПРЕДИ ДА ПЕЯ, пия уиски. Чак рак ла де. Чай шукарие.