11

ЦИРК

преди 1 година

До Анонименда върви в германия, ама там трябва да се работи. тук в болниците се завъртят 3-4 часа и отиват в частните си кабинети. айде стига с тия лъжи. и минималната заплата им е много

10

канибал

преди 1 година

работих в болница и да ви кажа че лекарите въобще, ама въобще не са бедни..............

9

Анонимен

преди 1 година

Няма единна цена лекарски ореглед частниците вземат пи 80 лева в болниците сигурно плащат по 20 лв максимум та така е у бас по добре не си плащайте здр осигуровки

8

ескимос

преди 1 година

Булгаристанецът не си цени нито лекарите, нито учителите! Затова ще изчезне. Здравето му не било стока - на никой не му е потрябвало здравето ти, *** - дръж си го. Но стока са, и то много скъпа, знанията и уменията на лекарите - за тях плащаш, ако искаш да живееш.

7

Носталгия

преди 1 година

Ще ги фалират и приватизират. Пращаме в 90-те за всичко.

6

На Ганчо

преди 1 година

Лекари и здравеопазване не му трябват трябват му плюскане и бракувани коли от Европа на кредит а и да не забравяме и дрехите на умрелите от западна Европа много върви секънд ханда! И да не забравяме у петък и събота да се напие и са си бие жената оти спи със на добрия му приятел !! Пародия на народ !!

5

Анонимен

преди 1 година

Моята сестра е на 67, пенсионер се води, ендокринолог е, но още работи. Няма кадри. И то безплатно! За нея медицината е призвание, от малкото такива лекари е. Щом успя да спаси мъж на 74 години в преддиабетна кома.

4

Анонимен

преди 1 година

На търговец, пък бил той и доктор, вяра нямам. Да спрат кражбите и източването, и пари ще има

3

Анонимен

преди 1 година

Как очаквате, млад лекар, блъскал 10-12 години, и накрая с някакви мизерни 1300 лв. да го задържите?! Като в Германия може да взима 8000 евро?! Къде са 650 евро, къде 8000 евро.

2

Анонимен

преди 1 година

От като сеяндурите направиха болниците търговски дружества всичко се разпадна. Неможе да се търгува със здравето на хората това не са домати на пазара. По времето на бай Тошо здравеопазването беше грижа на държавата. Като влезнех в болница не ме изписваха докато не ме излекуват на 100 % а сега вземат мангизите по клиничната пътека и на третият ден те изритат. Образно казано. Не ги интересува здрав ли си болен ли си да влиза следващият. Приберат и от него мангизите и да влиза слезващият.

1

Анонимен

преди 1 година

Болниците не са лечебни заведения ,а търговци на живот.