27

Танас Танасов

преди 1 година

катаджия се напиня за ехперт-антитерорист .. ха ха аман от от-ворковци

26

Анонимен

преди 1 година

Звучи абсурдно главния прокурор да си е изфабрикувал нападението, ама като се има в предвид, че сме в България, всичко е възможно. В Абсордистан всичко е възможно.

25

Анонимен

преди 1 година

Този Румен Миланов, разсъждава ли професионално?Професионално ли е да се работи само по една версия.Няма ли вариант и да е инсценировка.Няма ли заинтересовани лица лично да се самовзривят за пред публика. За да се изкарат жертви. Има. Но защо не се работи и в тази посока. Ами защото е политически чадър бе господа измисляци.

24

Анонимен

преди 1 година

До Равнопоставеност Пак си помисли, що си чешеш езика с неща дето не разбираш? Противотанкова мина с кумулативен заряд унищожава тежко бронирана техника на разстояние до 80метра.

23

Анонимен

преди 1 година

А защо просто да не е инценировка. И работили се по тая версия. И случайно ли не с еработи по тази версия. Да се разпита заинтересованите лица. Като Гешеф и Борисоф.Защото само те са заинтересовани да буксува съдебната реформа. И има ли полицаи в тая държава. Или само пътни камери и фишове за превишена скорост

22

Анонимен

преди 1 година

За всичко дават информация,но не се казва какво право прукорора в Украйна

21

Анонимен

преди 1 година

Защо нямаше терористичен акт срещу Татарчев,Проф.Велчев, Проф.Филчев. Дори Сотир Цацаров се движеше без охрана навсякъде.С какво толкова Иван Гешев е по-различен от предишните доказани юристи че се превърна в Мишена.

20

Анонимен

преди 1 година

Защо само по взрива съдят,да съдят и по състоянието на бронирания джип,който при такъв взрив с набутани осколки около него дори трябва да има драскотини по повърхноста на купето на страната откъм взрива с осколки,че не само този джип,а и следващия,който се движи не далеко от този на охраняемата фигура по средата с охранителите около него от всички страни и колите са значително близко,че да могат в такъв случай да направят бърза маневра с завои всичките сменят посоката на движение назад,настрани.

19

дедо Ташунко

преди 1 година

Пак ли тоя специалист? Завърши строително инженерство като комсомолец натегач, сега дава оценки, в област, където нищо не разбира. Гони 75 и е започнал да изкукуригва.

18

Равнопоставеност

преди 1 година

От това, което видях и чух оставам с впечатлението, че генерала казва истината! Взрива действително е бил около 3кг. тротилов еквивалент. Ако децата са били в колата е малко вероятно да е инсценирано. Шанса подобен брониран джип да бъде поразен фатално от подобно взривно устройство на такова разстояние клони към 0. Просто не може да пробие бронировката - необходим е кумулативен заряд на близко разстояние примерно (директен контакт)

17

Бонго Бонго

преди 1 година

15 ти за да хванат Петков трябва да прескочат парапета)))

16

Анонимен

преди 1 година

То същите услужливи журналисти цяла година повтаряха версията за някакви кюлчета и пачки от стаята на Борисов, но досега никой не доказа това твърдение. Пълен цирк и опит за дискредитация на Герб!

15

Бай

преди 1 година

Знаят маршрута, но не и колата. А сега?

14

Анонимен

преди 1 година

Поръчителят е Кирил Петков, не е трудно да се стигне до него. Арестувайте го!

13

Нокти

преди 1 година

Спасило го там единствено, че там всички са смятаняци, назначени с връзки. Не могат нито да го убият, нито да го опазят.

12

Анонимен

преди 1 година

Терористи- любители казва. С такива генерали - толкова.

11

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

Кой поиска свалянето на охраната на Гешев кой закри спец съд кой желае на всяка цена неговото отстраняване та дори и физическо вече черепите

10

хахахахахаахаха

преди 1 година

една шашка освети толкова много експерти!

9

Аноним

преди 1 година

Писачите са болни мозъци то бива драсканици за пари но това надмина всичко човешко жълтоци

8

Бонго Бонго

преди 1 година

Третият атентат срещу Шеварднадзе РПГ по мерцедеса му , пак жив!!!! Имал е 40 опита за покушение!!!!!! 40 !!!!!! Неуспешни.