95

Трябва

преди 1 година

Да ви взривят всички в парламента!Такива продажници като вас на времето са ги бесили и убивали с камъни на централният площад.СОБСТВЕНАТА НИ ДЪРЖАВА НИ СТАНА ВРАГ!

94

Анонимен

преди 1 година

Най-малко 250 години са се подготвяли

93

Спеца

преди 1 година

Станаха смешни с тоя "взрив"!

92

анонимен

преди 1 година

започвам да си мисля че това са някакви пик льовциа вие се силисте ставате смешни

91

Анонимен

преди 1 година

До 113.... Викаш , това е терористичен акт. Зао тогава , ако е престъпление, като всяко едно друго, не се работи от полицаите и за версия самоинсценировка...Защо?... Един истински полицай не работи само в една посока. Нали уж са безпристрастни полицаите в България. А твърдят в купом, случайно, едно и също.Пак ли е случайна небрежност. Съмнявам се в некадърността им.

90

Анонимен

преди 1 година

до 114..... Кюлчетата и снимките в спалнята на Борисоф са доказано истински. И то не от Главния ни прокурор. Точно той отказва да ги разследва.Борисоф сам призна че е сниман. До къде стигна разследването от Главния прокурор кой го е снимал И кои от НСО са замесени... До никъде.Това не е ли треористичен акт .Защо Гешеф го ниглижира и определя като маловажни

89

Анонимен

преди 1 година

Викаш, Гешев сами Сие поръчал агента с жена си и девицата му в колата? Вие жълтопа.ветниците имате ли акъл в тези глави?

88

Анонимен

преди 1 година

То назначените от мафията са Кирил Петков и Христо Иванов. Те никога не може да са борци срещу мафията, защото:1. Васил Бижков им финансираше протестите, каза го самият той в интервю по телевизията.2. Закриха Спецпрокуратурата, която разглеждаше делата на Баневи, Арабаджиеви, Миньо Стайков и други мафиоти.

87

гошо

преди 1 година

Послушник на Боко

86

Анонимен

преди 1 година

Защото Гешеф точно това твърди. Че се надява......Нима ние , хората не се надявахме на тияполитици. Които 32 години ни водиха , лъгаха да се надяваме. Доверявахме им се. А се оказаха чисто криминални лица. Овладели службите. Държавата. Прокуратурата. Да не посочвам имен. А само ...ББ, АД, ДП... и прочие известни фигури. А Гешеф щял да ..бори мафията.... това е направо гротеско . И нечовешко

85

Анонимен

преди 1 година

И аз се надявах криминално проявени лица да не ръководиха България 12 години.

84

Анонимен

преди 1 година

не разбрах защо

83

Край

преди 1 година

Може да е подготвян дълго в часовете по химия в някое помощно училище.

82

Важно

преди 1 година

Надявам се, че това деяние е дело на хора, които са криминално проявени, а не лица, които определят политиката в България

81

Анонимен

преди 1 година

Гешев е много безинтересен и беззъб прокурор, който не представлява абсолютно никаква заплаха за опг-тата в България. Кой ли бил си правил труд да прави нескопосани опити да го взривява? Шегичка, Уили.

80

Милионер

преди 1 година

Тези пък чак сега са разбрали, че се връщат назад с десетилетия. Аз следя БОРСОВИТЕ индекси на капиталовия пазар, а те нямат нищо общо с борисовите. Акциите са част жт капитала на дружества, а тези куки си мислят, че става въпрос за техните си полицейски акции. Между впрочем, за последното десетилетие, основните индекси изобщо не са се увеличили. А през товавреме страната се управляваше от някакъв си от Банкя. Пожарникар при това, а не просто охранител.

79

фалконе

преди 1 година

Не, гешев...фалконе не можеш да станеш. 1. Защото си част от мафията и си назначен от мафията и зцащитаваш мафията. 2. Защото не ти стига нито интелекта, застинал на милиционерско ниво, нито морала - щом крадеш фирми, нито образованието - даже и дипломата ти е неправомерно издадена.КАКВОТО И ДА СЕ НАПЪВАТ ТАМ РАЗНИ ПРОИЗВОДНИ НА МАФИЯТА И ТВОИ ПОДЧИНЕНИ.

78

версии

преди 1 година

2.Като се замислите, НСО не броят цивилните граждани за "слива". При тях при придвижване на кортеж- нещо, което нееднократно сме виждали просто изблъскват автомобили от пътното платно, пък хората вътре и наоколо-кучетата ги яли. Мислите ли, че биха имали скрупули да си проведат подобна тренировмка?

77

версии

преди 1 година

1.Във връзка с прогресивно утежняващата се обстановка твърде вероятен сценарий е НСО да си правят полева тренировка. Именно затова е използван несмъртоносен за степента на защита на автомобила заряд. Има едни такива мини с насочен заряд. Противопехотни-съответно с осколки и противотанкови с кумулативен заряд, при които енергията на взрива използва "жило" от втечнен метал способно да пробие бронята на танк. Живата сила в поразеното превозно средство се препича до хрупкава коричка.

76

Хан Аспарух

преди 1 година

Имало дълга подготовка ..... ?! Ами, ДА. Докато се шматкате по ТБ студиата и ръсите "компетентни" коментари. Работа? Кой работи?