207

СВОЙ

преди 1 година

Защо ннякой от тези сайтчета не публикува пълният текст.Да не би да се окаже,че май казионите медии са изкарали нещо от контекста,ама то не точно така.Като вица,де сме били изнесли 300 копмпютри за Япония,ама се оказало,че са 300х компоти и не сме ги изнесли,а са ни ги върнали.

206

Анонимен

преди 1 година

На другаря Си точно сега прекалено му е нужен руският тихоокеански флот, и най- вече подводните ракетоносци + С500 "Прометей", дето за 8 мин. може да разчистят близкия космос. На Путин са му нужни китайските чипове и пазара на нефт и газ. Така, че докато не приключи конфликта в Украйна, Тайван и близкия изток, и докато юана не измести долара, тази дружба МЯМА да се разпадне!

205

Анонимен

преди 1 година

Еми то и аз знам, че Русия е агресор, защото е признала независимоста на Украйна през 1991г. и е подписала даже декларацията, където границите са точно обозначени, въпреки това подкрепям Русия на 101%, и ще я подкрепям докато воюва с тия дето развяват байраци със свастиките, и се поздравяват със "зиг хайл"!!!

204

Скептик

преди 1 година

На комунист,на руснак и на китаец,който вярва е шегаджия.Примери от историята...1. Г.Димитров....ние няма да посегнем на частната собственост...след една седмица...пълна национализация.2. Лавров....който твърди,че ще нападнем Украйна е луд...след два дни война.3. Дън Сяо Пин...даваме възможност да се развива и частната собственост...и после танковете срещу студентите на площад Тянанмън.Това е истината....уви.

203

Китай избра

преди 1 година

Европа пред Русия . А европа може да остане неутрална в Тайван

202

Ехе смятай че

преди 1 година

На русофилите им се върна акото обратно в дупетата от тая новина

201

Бг

преди 1 година

Тука май изтъргуваха Тайван

200

КИТАЙ

преди 1 година

Иска да си върне Манчурия от Раша. Тази територия е заграбена от Раша през 19-ти век. Между Китай и Раша приятелство НЯМА. Китайската икономика и население са 10 пъти по-големи. Лека полека превръщат Раша в тяхна васална територия.

199

A TAKAAAA

преди 1 година

Дори китайските *** осъзнаха че Раша няма да я бъде. И че освен да купуват газ на безценица от тях друга файда няма.

198

Мда

преди 1 година

Азиатците демонстрират едно, но въщност си плетат собствената кошница. Истината е, че за да постигне Китай целите си, Русия трябва да оцелее още десетина години. Тъй че китайците ще маневрират ловко през това време,докато не удари звездния им час.

197

Анонимен

преди 1 година

Докога ще храним украинските мързелани и ще отглеждаме децата им - те прекалиха !

196

Анонимен

преди 1 година

До 211Не го съобщават след 10 дни! Резолюцията е от 26-ти Април. Гласувана е на 1-ви Май. Понял, товарищ?Тук новината идва със закъснение.

195

тя

преди 1 година

Грешиш ,това се отнася за украинките наводнили цяла Европа ,Турция ,САЩ и познай с какво се заниманат !

194

тя

преди 1 година

"Агресори " са всички велики сили ,включително и Китай- икономически !

193

Паню Баирски

преди 1 година

Най -после тия папуняци започнаха да се осъзнават, че руснаците са убийци и агресори!

192

Мухаха

преди 1 година

А САЩ ВСЕ ОЩЕ ОТКАЗВАТ да включат Русия в списъка си с терористични държави .......

191

Евтина руска курва

преди 1 година

След секса всеки я наритва, но продължава да я гласи за стотинки!

190

Анонимен

преди 1 година

Щом подкрепят ще отида да папкам в китайски ресторант, след като си оправят хигиената и да спрат да захаросват пилетата.

189

Анонимен

преди 1 година

Ако се научите и да четете преди да коментирате щеше да е прекрасно. Там в текста ясно е написано, че резолюцията не е свързана с действията на Русия. Някъде в текста е вмъкнато нещо и умно красивите павета грачат как Китай Еди какво си. Жалки сте....

188

Анонимен

преди 1 година

Това като е толкова важно защо го съобщават след десет дни макар че един задокеански тррол го каза още преди дни значи че са им го дали в опоркити и ме съмнява че нещо не е така. Ще търся свой начин да разбера истината.