148

Демократ

преди 1 година

Каква подкрепа, какви гербаджииски калинки сте на мафиотската структура ! Без демокрация нашата страна си остава диктувана, про кремълска губерния ...

147

Анонимен

преди 1 година

И аз ти Благодаря Гешеф. За това че събори сараите на Доган. Че разследва грабежа на КТБ и до никъде не достигна. Че не преследва пладнешкия грабеж на Борисоф за Руски поток. За пладнешкия обир на милионите в чували за Магистралите. Благодаря , че си толкоз тъ,п ....че да ти се радвам че те има.

146

Анонимен

преди 1 година

ИСКАМ СЦЕНАРИСТА ДА ГО ПРЕДЛОЖИМ ЗА ОСКАР!!...

145

Анонимен

преди 1 година

Нямаш моята подкрепа, пич. Дано повече никога не пътуваш със семейството си в кортежа, белким ти дойде акъла.

144

гняс

преди 1 година

пак ще имигрирам заради теб

143

Анонимен

преди 1 година

Не знам кое ще е по-бомбастичното, с което ще се отклони вниманието на хората, че да не чуят това, което медиите гледат да замажат: "походите за мир". Това с "бомбата" пълно глупост.

142

Анонимен

преди 1 година

Ха ха ха видяхте ли "кратера" оставен от "бомбата".

141

Анонимен

преди 1 година

Пунта Мара е това!Пъъълни глупости!!

140

ПроСоТо

преди 1 година

Чели ли сте "Приключенията на барон Мюнхаузен" ?..-Там има един епизод,в който барона попада с коня си в блато,но успява да се измъкне,като..СЕ ХВАЩА ЗА КОСАТА и се изтегля от блатото....Така и нашите "прокуратори"..Вижте:..-"и. Днес десетки прокурори и следователи изляоха в негова подрепа и с искания институциите да защитят правосъдието и гражданите."..?!?!Значи:-Институциите,които ОТГОВАРЯТ за защитата на институциите и гражданите,ИСКАТ "ИНСТИТУЦИИТЕ "да защитят ИНСТИТУЦИИТЕ и гражданите?!

139

Иван

преди 1 година

"кой ше си прави самоатентат със семейството си до себе си" - този, който контролира ситуацията и знае, че няма да има никаква опасност за него, но пък за сметка на това ще се вдигне огромен медиен шум, ще се отклони вниманието от сериозните проблеми и ще може да си прави каквото си иска, защото ще се оправдава винаги с това, че е "набелязан". Няма спор, че сценаристите добре са го подготвили. Въпросът е какво още са подготвили.

138

до 145 леле

преди 1 година

Е заради такива наивници като теб,държавата ни не върви напред!Промит мозък си.

137

Джингиби!

преди 1 година

Искат да изпишат едни пари от нас!Държавата да им ги даде,а това сме ние!Куките са ТЪПИИ!Искат пари за нови бронирани лимузини!КОМУНИСТИИИИ!!!

136

Джингиби!

преди 1 година

Ама няма никой дето иска с взрив да убие друг и да го заложи така,както би го заложил милиционер!Някой мегадърт тъпааак от МВР е казал как да се сложи,хем да не навреди,хем да се отпуснат едни пари от НАРОДА!

135

Хиена

преди 1 година

Видях говорител по ТВ, един Мил Гад ,бяла коса, със опашката, се отвратих от тоя шрек-Гушев и всичките ,който го подкрепят, прикриват всичките Наркопласьори и мафиоти.

134

Куха лейка

преди 1 година

Според Лена Бориславова Гешев си направил постановка с бомба в присъствието на жена си и двете си деца.В Харвард на Лена й викали Кухата Лейка Лена!

133

Анонимен

преди 1 година

Иска ли някой да го свитне тоя,изобщо няма да си играе с взривове.Особено там!!!!!!

132

леле

преди 1 година

и още има разбирачи дето са убедени че било постановка . вие немате гънки по мозъка бе ! кой ше си прави самоатентат със семейството си до себе си ???

131

Джингиби!

преди 1 година

Тази лимузина била от 2012 година!Видяхте ли как ще ни цакат с пари за нови бронирани лимузини?!Търпи този народ,трае,до кога беееее?!РОБИИИИИ????!!!!Пак ще ви стиснат за някой лев и няма да скочите като франсетата или гърците!РОБИИИИИИ!!!!!!

130

Георги

преди 1 година

Ква подкрепа ве, селски?

129

Анонимен

преди 1 година

Гешев да каже колко убийци на баби по селата е заловил