5

Naomi Samuel

преди 1 година

Желим да се захвалим ДР Апати, човеку кои ми е помогао да поправим сво брак и натерао мужа да ме воли више, ако имате било какав брачни проблем, можете га контактирати директно на -Емаил- драпата4***гмаил.цом, такое можете послати Вхатсапп/вибер са овим броем (+66813028552), он е права особа да вам помогне око вашег брачног проблема, желим вам све набое.

4

Анонимен

преди 1 година

Малко незаслужено!

3

Близките ли?

преди 1 година

Случва се най-близките хора да са интелигентни, проницателни и добре разбиращи кой подхожда на детето им. Но не рядко се случва именно най-близките да желаят зетят или снахата да отговарят на някакви техни критерии, без значение дали порасналото им дете би си паснало по характер с посочения от мама или от татко човек и дали изобщо изпитва някакво физическо влечение спрямо него. Така че, изслушвай внимателно мнението на близките си, но после преценявай разумно дали да се съобразиш с това мнение.

2

Прозтаг

преди 1 година

Ще го познаете по банковата сметка!

1

Анонимен

преди 1 година

Прекарвате пълноценновремето си заедно, само ако имате еднакви хобита и едни и същи приятели. И тъй като това се случва много рядко, по-добре си давайте един на друг време - всеки да прекарва известно време с приятелите/приятелКите/ си, а също и да се посвещава на любимите си занимания. Това няма да навреди на връзката ви, ако тя наистина е здрава.