158

toti

преди 1 година

Само гледай на срещата с ГЕРБ как се чудите за какво да си говорите,какви мишоци и излагции се гледате и Бог не знае къв го дървите...??

157

Анонимен

преди 1 година

Вие, с вашите дружки бутнахте редовно правителтво. Имате свободата и правото, и най-вече същото мнизонство да издигате мултаци и да си правите, каквото поискате, по думите на Главния Мултак. От какво ви е страх? :)

156

Анонимен

преди 1 година

Казва жалкия цигулар и певач, и промоутър на мутренското задкулисие от прехода. Опростачил редица поколения, които продължават да си я търсят простотийката, дори и да се намират през три океана далече. България е обречена.

155

alexievi

преди 1 година

Слави, когато ти предложи кабинет, Президента беше ли издал указа, за който сега питаш? За теб няма ли конституция. Съжалявам, но ти ще останеш в историята с това, че провали три парламента.Точка.

154

Анонимен

преди 1 година

Слави, патерица на ГЕРБ , браво , двете мафии се карат, и май наистина Възраждане ще вземе властта, след което следва Виденова зима и процесите почват наново, шеф Мертен си знае работата , снайперистите тренират на Ново село

153

АЧИК, АЧИК

преди 1 година

КАТО ВАШЕТО, КОГАТО ИМАХТЕ МНОЗИНСТВО!!!

152

БГ Гражданин

преди 1 година

Този "скелет от гардероба" доста за компетентен се мисли. Потъвай в забрава и мир О нечистоплътни!

151

Анонимен

преди 1 година

АМА ВЕРНО ЛИ В УЧИНДОЛ ЩЕЛИ ДА ПРАВЯТ ПАМЕТНИК НА ЧАЛГАТА С КОНТРАБАС?!!

150

дааааааааааааааааааа

преди 1 година

*** държава ако ще да ме изтривате 10 пъти

149

Бай Иван 2

преди 1 година

До 151: ПП били възприели позицията на Лена! Гербаджийски глупости ! Те 90 % от българите мислят че е инсценировка ! И те ли са възприели позицията на Лена? То от космоса се вижда че е правено по обществена гербаджийска поръчка ,като по навик изпълнителите са откраднали 70 % от тротила!

148

Анонимен

преди 1 година

Няма как ти да го разбереш.Нямаш достатъчно мисловен и образователен капацитет.

147

Анонимен

преди 1 година

Г-н Всезнайко , а вие какво предлагате , след като сте ПРОТИВ ВСИЧКО ?

146

ббееееее

преди 1 година

Жалко е, предложи тошко Африкански за премиер! Ще избиеш рибата!

145

Анонимен

преди 1 година

В момента, само правителство без ПП,ДБ ще спаси България. ПП се провалиха, за какви "експерти" става въпрос? ГЕРБ е първа политическа сила и тя трябва да състави свое правителство. Кокви са тези компромиси с провалени политици? ГЕРБ ще загуби електорат, ако ги направи.

144

fact

преди 1 година

СЛАВУЦА Е КУЦА!Вече и употребена. СЛАВУЦ И ТИ СИ ЖАЛЪК И НЕМА ДА СТАНЕШ...............ама си те отразеват като дръжка на микрофон

143

Анонимен

преди 1 година

'' Лена Бориславова смята атентатът за инсценировка '' ................................... самия факт, че 'ПП-ДБ' възприеха позицията на Ленчето като официална позиция, наистина говори за тотален разпад на държавността ... почвам да си мисля, че единственото спасение наистина е Копейкин да дойде на власт.

142

Абе

преди 1 година

Тоя май все още не е разбрал, че за ПълнитеПрофани конституцията е просто хартия за нужника !

141

Анонимен

преди 1 година

Първите още не са предложили кабинет,а вторите бързат да съставят...Не е нормално това!А и какви министри само имат като предложения...човек да се чуди да повърне или да се прекръсти.Какво само ни ги тикате тези от ПеПето и ДеБето?За 7 месеца съсипаха държавата и водеха антибъларска политика.Не ги искаме!

140

Ку-ку (не е)Бенд

преди 1 година

Чалгара да си гледа чалгата.

139

Левтер

преди 1 година

Какъв е този аутсайдер?