131

Анонимен

преди 1 година

Това джудже не вдъхва доверие. Доносник от Доносническа България. По цял ден доноси пишат срещу народа и държавата си

130

Тито13

преди 1 година

Българска пародия на бомба, насочена срещу гората, даже цветовете за дървото над нея не са изгорели,! Един атентат не можем да направим като хората!

129

Отвратеняк

преди 1 година

Този преди години когата наш граничар застреля на границата афганистанец при нелегално проникване в Бг каза,че граничаря е абсолютен престъпник и трябва да е в затвора.И сега е същия пак застава срещу институцията.Комунистически номера.Много противно човече,истински комунистически прокурор,отвратеняк.

128

Не специалист

преди 1 година

Израелски генера специалист е участвал в огледален. Добре е да четете мнението на специалистите Жабока-гном от какво разбира,а....от насилствената смяна на имената....

127

Гумичка за триене

преди 1 година

Малко ' гузен негонен бяга' е работата, как па само промяната решиха че е постановка вчера онова бременно момиче не изчака и няколко часа и айдееее инсценировка, сега този съмнителен генерал от ДС( с нужните контакти) и той ????? Ха дали няма да има записи от топлите страни с Асенчо Кирчо и сие ? Не успяхте за ваше съжаление, сега бягайте без да се обръщате, достатъчно щети нанесохте!!!!!

126

Тома неерни

преди 1 година

На всички не вярващи и съмняващи се начело с Лена от парапета, - съдбата да предостави на техните деца или внуци ,,подобна радост ,, пожеланието е от сърце

125

Боже

преди 1 година

боже. в тия комунистически глави се въртят само диверсии и саботажи. Болен мозък.

124

Прозтаг

преди 1 година

Требе да си много пpoзд за да преположиш че главния прокурор или който и да било ще инсценира атентат със семейството му в колата!

123

Анонимен

преди 1 година

Дано да не е изписване на вежди.

122

Анонимен

преди 1 година

Йода е прав. Всичко е много съмнително и съвпаденията са доста за да са случайни. Залагам на инсценировка.

121

Анонимен

преди 1 година

Само най-закоравелите гербаджии твърдят че е имало атентат.

120

Да допълня...

преди 1 година

До Сата НАТО 103 Този слаб взрив е нарушил / изместил/ траекторията на брониран джип 3 тона. Я си помисли. Да не е било само пиратка.

119

Анонимен

преди 1 година

КОЙТО НЕГЛИЖИРА СЛУЧАЯ,МУ ПОЖЕЛАВАМ НА НЕГО СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ ДА ПОПАДНЕ ПРИ ПОДОБНИ ОБСТОЯТЕЛСТВА

118

Анонимен

преди 1 година

Тя реформата е станала бе ***, то само мутреси днеска видях аз на протеста им.Само женоря.Нали гтова искахте.Ето ви я феодалната клиентелистка система на Иван Костов.Ама сте и некадърни и аматьори, както и с приватизацията.Тогава ви беше виновна соц държавата за всичко.И пак нищо не направихте.След вас само глупости.

117

Я па ти..

преди 1 година

До Анонимен 100 Нищо не си разбрал ,а коментираш.

116

Така е ..

преди 1 година

Този е най големия омраз в държавата.Кой го е направил генерал , да му яде.......

115

Хехе

преди 1 година

На Жабока му е трудно да приеме,че с този криминален случай приключва обречената им война срещу Гешев! Гласовитите борци против главния прокурор изпадат в безтегловност, защото остават в онази ситуация, при която неминуемо се получава знак за равенство между тях и неизвестния атентатор!

114

Камера,екшън,снимам!

преди 1 година

Голям филм разиграха и си въобразяват, че някой им вярва. Всичко е с цел да представят Гешев като борец срещу мафията.

113

Кан

преди 1 година

Атанасов говори от името на спонсорите им NEXO.

112

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 107Самата постановка предполага смяна на автомобила. За всеки случай. И точно говори за предварително подготвено активно мероприятие. Тази бомба по начина, по който е заложена, не може да навреди по никакъв начин на возещите се в бронирана кола. Сега говорят и за "теч" в НСО... Ами или НСО са лешперчета и никакъв професионализъм или си е подготвено мероприятие. Още експертите не са казали какво и що и Сарафов - "направена да убива". Задайте си въпроса кой има ползва от това?