5

Анонимен

преди 1 година

Започнаха да капят като презрели круши от тия вакси. Но виновни както винаги няма. Кантара ни рекламира имунитетни вакси. Ще има канарчета които ще му се вържат. Деца на по 20 25 и 40 години си отиват това нее нормално. Или за евро гейците и атлантиците е в реда на нещата????? Златният милиард ще го стигнем скоро!!!!!

4

234

преди 1 година

Съболезнования на семейството!Жалко за човека!Тръгваш и не знаеш докъде ще стигнеш,това е живота,случайности...добре,че не е било по маршрута.

3

Гиб Мелсън

преди 1 година

Тази година ползвах автобуси извънградски 10 пъти. Нито един нямаше колани за пасажерите. И нито един от шоферите не спазваше никакви ограничения за скорост, нито 40, нито 60. По зле сме и от афирканска държава. Контрол нулев. Геврек.

2

Teo

преди 1 година

Мир на душата му ... добре, че не е станало още по-лошо! За съжаление в България къде поради липса на време, къде поради миз3ерия не обръщаме внимание на здравето си и работим до последно, само и само да има нещо на масата. За това сме и с много ниска продължителност на живота! Стрес, цигари, алкохол ...

1

Анонимен

преди 1 година

Бог да го прости, човека. В напреднала възраст ли е бил или не са му правени редовни профилактични прегледи? Съболезнования на семейството.