36

Анонимен

преди 1 година

Да не се отказва нито една доза! Ковид зомбитата трябва да се дупчат ежедневно до пълното им ликвидиране.

35

Анонимен

преди 1 година

На Запад са пичбали дела срещу тези но никой нищо не казва защо ли????

34

Анонимен

преди 1 година

Издавайте зелени сертификати направо със SADS поле. Само търкаш със стотинка и зеления сертификат става смъpтeн акт. Бързо, лесно и пести време и пари.

33

Анонимен

преди 1 година

ДВА МИЛИАРДА ДОЗИ поръча Урсулата за Европа, два милиарда дози по 20 долара смятяйте си ги! И събирайте капачки!

32

Анонимен

преди 1 година

Не са ли нагли тия кривоносковци, а? Сумати народ си замина от техните бъркочи, а те искат още доларе. Ще се пържите в катранения казан до откат.

31

Анонимен

преди 1 година

И аз искам по 10 долара за всяка поставена ваксина.

30

Я па я..!

преди 1 година

За Полша е разбираемо , на за България ...! От къде нашите набраха такава смелост ?

29

Анонимен

преди 1 година

Мислиш се за много умен с аргумента си, че във ваксината имало токсична съставка. Обаче ти куца критичното мислене. Това не е никакъв аргумент без контекст. Това, че едно вещество е токсично не означава, че не е разумно да бъде използвано в определени дози. Освен това от значение е съпоставяне на ползата спрямо вредата. Ако ваксината спаси 10 хиляди души и убие 1, ползата пак е повече. Цял ЕС и САЩ се ваксинира, но ние сме по-умни от тях. Лекувайте се с врачки и екстрасенси.

28

СМЕХ...

преди 1 година

Ше си плащате, за ГЯВОЛЪЦИТЕ винаги--и да ревете НЕМА ЛАБАВО!

27

Анонимен

преди 1 година

Както казах, българите са най-умните хора на Света. Затова в България умряха много повече хора отколкото в другите държави. И затова сме най-проспериращата държава на Света. Ние си знаем най-добре. Борим се срещу световния заговор на рептилоидите чрез преждевременна смърт. Разбира се лекарите са ни виновни, защото разбира се отново българинът си знае най-добре. Датчани, немци, холандци, израилтяни - всички те са глу па ци в сравнение с интелектуалната мощ на българина. Наздраве.

26

Анонимен

преди 1 година

Щот имат да изплащат на завелите дело срещу тях ли

25

Аз пък искам по 2

преди 1 година

долара обезщетение срещу всеки долар похарчен срещу България в пропагандирането на псевдо-ваксините на въпросната компания и другите лешояди от бранша!

24

Анонимен

преди 1 година

"..по-нови ваксини, пригодени за всички бъдещи варианти на COVID-19" ахааа ,конспирация било ,значи се знаят "бъдещите" варианти .....:))))))

23

Бгг

преди 1 година

Зелениевроплиткумници как е зеленият сертификат ? Идиотенгрупен. Зелената енергия е също лъжа.

22

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 21Предлагам ти да прочетеш, че вече официално Пфайзер признаха, че във ваксините има графен оксид, който е изключително опасен за организма. Чакай, забраих, това няма как да го чуеш по БТВ.А в България умираха хора от некадърието на лекарите и тяхното безхаберие!!!! Защото всички бяха лекувани по един и същ начин- кортикостероиди и антибиотици, при положеие, че по цял свят обясняваха, че вирус не се лакува с антобиотик!!!!

21

АМИ ПРАВИЛНО....

преди 1 година

Ше плащате--- като не сте кадър да си правите сметката!!!!

20

Анонимен

преди 1 година

ЕС да премине към по-нови ваксини, пригодени за всички бъдещи варианти на COVID-19============Това ми хареса...хахаха.Всички бъдещи варианти които ще съдадем...

19

Анонимен

преди 1 година

В държавите които се ваксинираха срещу Ковид през 2021 умряха около 10% повече хора отколкото е нормалната смъртност за годините преди пандемията. В България където балканските философи гении на мисълта решиха, че са най-умните на Света и отказаха да се ваксинират, умряха около 36% повече хора отколкто в годините преди пандемията. Нормалната смъртност за България е под 109 хиляди души на година, а 2021 умряха 149 хиляди души. Наградата Дарвин отива колективно за България.

18

до 15

преди 1 година

Ти излезе най-***

17

Анонимен

преди 1 година

Защо тези излишни ваксини не ги платят сега лекарите? Тъкмо ще си платят и в морален аспект за професионалната си параноя, на която станаха жертва всички останали. Какво си въобразява лекарската гилдия? Всички отново ли ще компенсираме тяхната професионална некомпетентност?