58

ГЕШЕВ ПРЕЧИ....

преди 1 година

..САМО НА ТИЯ КОИТО ВДИГАТ ЮМРУЦИ , ПО ПРИМЕРА НА ПУТИНСКАТА ДИКТАТУРА И ИСКАТ "НЕОГРАНИЧЕНА СЛОБОДИЯ" ЗА ДА ДОЯТ НАРОДА!!!!

57

Ганди

преди 1 година

По справедливо за мене беше тротилчето да го вземе другаря Радев,с неговото юмруче докара България досущ като по време на Виденовите години.

56

АЙДЕ ПАК....

преди 1 година

....ЛИЦЕМЕРНИ ПРИКАЗКИ ОТ РУНДЬО С ЮМРУКА!!!!//...щото ние пасем трева../

55

Зозо

преди 1 година

На Рундев сланина му расте от кеф, че не може да се направи правителство.

54

Анонимен

преди 1 година

явно радеф доведе мутрите и сега пак стана както през 90-те

53

Господин Радев,

преди 1 година

не станаха ли твърде много нещата, които трябва да се наказват с най-голямата строгост на закона? Не се ли размива по тоя начин строгостта на закона? Или ако всичко е за най-голямата строгост на закона, то тогава за какви престъпления говорим? Не звучи ли като да сме изтървали мача, а сега просто да дъвчем дъвка нервно и да псуваме съдията?

52

Пепи

преди 1 година

Така лии:!) Маймунке мръснаа. А за атентата срещу Цветков как трябва? Или щото е син на Мозъка, може да протакане до безкрай и накрая да се окаже че го е излежал, докато обикаля дискотеките, докато е под домашен арест. Колко сте долнии

51

Анонимен

преди 1 година

Лошата работа е срам за ''майстора'' . Явно изпълнителя не е професионалист , още повече , че професионалистите не се занимават със САМОДЕЛКИ , ако мЪ разбрахте !

50

Анонимен

преди 1 година

Точно така , голямо наказание за тези , които не са си свършили ''работата'' !

49

Бонго Бонго

преди 1 година

Не са на Костадин хората убеден съм.

48

Аксиома от римското

преди 1 година

право:потърсете кой има полза от едно престъпление и ще намерите виновника. Затова са напъните на пепе/дебейците да изкарат атентата като инсценировка:за кого е ползата-за Гешев ли,че е жертва,или за копнеещите отстраняването му. Не се замислят,че хората няма да повярват,че Гешев ще подложи на такъв чудовищен риск семейството си,това би го направил някой психар,но Гешев със сигурност не е такъв,за разлика от витаещите във виртуалния свят шарлатани, смятащи че са дар божи за БГ. Не са!

47

В.

преди 1 година

За убийство или за сплашване, атентатът е срещу демокрацията, доколкото съществува.

46

Анонимен

преди 1 година

Няма правосъдие за обикновените българи нали?Няма строгост само за вас трябва да има!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1МНОГО ТЪПО,ПО НОРМАЛНИТЕ ДЪРЖАВИ НЕ Е ТАКА!

45

Някой

преди 1 година

Копейкаджиите се познават лесно. Винаги твърдят обратното на това,което е истината. Както твърдят, че украинците сами са обстрелвали своите територии, за да обвинят "горките" руснаци, така и сега ще лъжат, че Гешев сам е гърмял пред собствените си деца! Удивителна е пристрастеността им към Лъжата! Изглежда само това се котира.

44

Анонимен

преди 1 година

Нещо ни отвличат вниманието с този кьорфишек.Нещо друго се случва.

43

Бонго Бонго

преди 1 година

Как са знаели маршрута на главния прокурор??????Само НСО са знаели. Те на кой са подчинени??? На Ррааадееев. А честито Радев, сбърка с Гешев.

42

Анонимен

преди 1 година

Нищо, че законът никак не е строг обаче.

41

Бонго Бонго

преди 1 година

Тъй тъй буци.Кокарджата има най голям интерес. Лицемерничи, момче стигнат и до него. Не медиите, а прокуратурата ще предяви обвинения.Кокарджа разследващите идват и за тебе.

40

Анонимен

преди 1 година

Дойде нов посланик на Козяк,започна се.

39

Не е Радев за Гешев,

преди 1 година

а Радев за неуспелия атентат срещу Гешев.Симптоматични са усилията на враговете на Гешев да заметат това деяние под килима:според опитната ***,според гнома Атанасов и според кохорта други пепе/дебейски разбирачи,това е инсценировка. Според тях Гешев си е подложил на риск семейството само за да ги изложи като вероятни поръчители чрез крими щурмоваците на приятелите им Цв.В и Б.Другата версия,тиражирана в медиите им,е руската връзка.И двете версии са жалки и изсмукани от пръсти.