88

Пак ли тагарев

преди 1 година

Никой не пита защо тагарев вечно се натиска за военен министър (и натискат за него)? Защо беше уволнен по време на първия служебен кабинет на Радев за лобизъм? Защо , ако видите/чуете което и да е негово интервю, сами ще си отговорите лобист ли е и за кого? Как и защо е "професор"? Каква му е "експертизата"? Искат да овладеят НСО, искат всички служби, искат и армията, та да станем "най-големият помагач на украйна" или който и да ни посочат, а армията ни-гвардийка за паради и обслужване! ВЪН!

87

Анонимен

преди 1 година

Абе този безличен и безидеен човек Денков колко пъти ще се подлага на унижения ?? Нали вече веднъж не му одобриха кабинета в НС ?? Айде Герджиков и Габровски си подвиха опашките и се върнаха в академичниа живот. А на този какво толкова са му обещали, че го тикат за втори път към голготата???

86

Анонимен

преди 1 година

Оле малееей!

85

Напомняне

преди 1 година

Херо Мустафа одобрява кабинета, вие просто слушате и изпълнявате!! Байдън е поръчал кабинет на ПП/ДБ.

84

aно

преди 1 година

Хайдеее давайте има още явно до дъното,не сме закопали на дълбоко.Асенкаааа дооправи финансите си че ти беше много късо времето.Бог да пази България!

83

Анонимен

преди 1 година

От кое шкафче изкараха тоя naлячo...

82

Анонимен

преди 1 година

ако бях избирател на ппдб сега трябваше сам да си набивам шамарите хаха тия хора къде им е акъла бе ,вкарахте ли боко в затвора бе алооу

81

Анонимен

преди 1 година

при тия които щяха да вкарат бойко в затвора а сега си стискат ръцете с него нека напомним че при тях бензина гонеше 4лв,пелети и въглища 1000лв,купувахме уж "4 пъти по евтин газ" който се оказа 4 пъти по скъп и през прекупвачи,алооо какво стана промяна и статукво си стиснаха ръцете "в името на държавата" хахаха

80

Шарлатаните

преди 1 година

Напират за кацата с меда....ЗАЩО ЛИ ?????

79

мдааа...Аматьорите..

преди 1 година

Са гладни за власт и народни пари !!!!

78

Пешев

преди 1 година

Чуден кабинет - да ни е честито вкарването във реална война с Русия!!!От Тагарев нищо друго не се очакв!

77

Андрешко

преди 1 година

Инфлацията ще скочи още повече ако тия дойдат на власт...дупе да ни е яко!!!

76

до 75

преди 1 година

забрави и хасечно василев ококорения плазмодий "блестящия министър" това ако е блестящо да вкараш страната с нови 15 млд. задължения здраве му кажи

75

ха-ха-хи...

преди 1 година

Гледам аграрната физиономия на снимката и веднага си представям какви простотии ще ни натресат тия....

74

български избирател

преди 1 година

Веднага насрочете нови извънредни избори ваштаМамаЖълтопаветническа!!! Тагарев ще ни вкара във война с Русия !!!!

73

Think

преди 1 година

Като чета , номинациите, по-добре да ходим на избори. От зле по-зле.И най-отпред Денков,който се направи академик , когато беше министър. Пълен смях, пълен цирк !

72

Стамболов

преди 1 година

Това е златният шанс на България да се измъкне от засмукващата я към дъното спирала на предсрочни избори и еднолично управление на ***. Крачка назад на политическите лидери Бойко Борисов, Кирил Петков, Христо Иванов, Атанас Атанасов и Борис Сандов и поверяване на съвместно изработената програма за 1,5 г. за изпълнение от специалисти ! Успех !

71

с този състав

преди 1 година

по-добре да няма правителство..Някои лица продължават да ни ги набутват най-нагло, въпреки отвращението , което генерират..Визирам Денков, Тагарев и Лорер, конкретно

70

555

преди 1 година

Хайде, обявявайте дата за нови избори, че само губят времето на народа и им плащаме заплати! По-рано викаха, "не искаме ГЕРБ", Онези пък "не искаме ПП", пък сега се "загрижили за народа". На практика гласоподавателите не искат никой от вас, особенно крадливите и лъжещите Харвардци. Стига са се хвалели какви са били, че никой ги не знае от преди това, освен ако те не се хвалят. Бойко също е бита карта, но защо има толкова много ***, които гласуват за него!?

69

Анонимен

преди 1 година

Снимка 2.....