20

Анонимен

преди 1 година

Това още нищо не е :) Когато лихвите по ипотеките отидат на 8-10, тогава може да си говорим.

19

Мично Празников

преди 1 година

Прогнозирам много сълзи към края на летния сезон. Повечето "инвеститори" в тухли са с по един потребителски за самоучастието и ипотечка за остатъка. На 5+ % лихва резитбата ще бъде до кокал и на тезгяха ще има много тухла на прИмоция.

18

СМЕХ...

преди 1 година

...СЕГА ПОЧВА СТРИЖБАТА НА ОВЧИТЕ МОЗЪЦИ...ХАХА!

17

Айше

преди 1 година

Има 4 кредита Ко ша правя анааа

16

ДА.МУ.МИСЛЯТ

преди 1 година

.....ТИЯ С КРЕДИТИТЕ...!МЕНЕ МЕ НЕМА В ТАЯ СХЕМА!!!!

15

Анонимен

преди 1 година

А ентусизма за депозити?

14

леля чичо

преди 1 година

до тоя с фиксираната лихва за 20 години, стига лъга маняк, няма банка която да даде фиксирана лихва за повече от 2-3 години , то ако има такава банка това означава че тя работи срещу себе си, но ако таксите са ти по 500 лв за всяко плащане , от там може да си избиват печалбата, тъй че тея врели некипели ги разправяй на баба си която ти е дала на заем да си купиш голф 4 с десен волан и лята джанта от перник

13

До Фед Красивия

преди 1 година

Ех, *** завиждача, с 2 лева в джоба и се надява и другит да са зле. В голяма грешка си приятелю. Напротив, чрез AI ще си купуваме още повече къщи и коли, даже и без да работим много, а ти пак ще ринеш ла*на за без пари :).

12

Анонимен

преди 1 година

Да му мислят бачкерите как ще плащат кредити и ипотеки. Моите са с 1.8% лихва, фиксирана за 20 години, мога да ги погася и днес, ако искам. Но няма смисъл, защото въртя пари с 5% доходност.

11

Анонимен

преди 1 година

земи, земи, земи кредити - да раздадем на народа кредити казваха политиците и Зеления чорап - хак ви ся кредити - банкерите и лихварите ще пълнят гушите и ще викат "О-о-о ХАААААААААААААААА", и после следват масови фалити и разпродажба на имущество което изтеглилия кредит не може да плаща

10

Анонимен

преди 1 година

Години наред зарибяваха, сега е време да жънат.

9

contractor

преди 1 година

Записано е " Не пожелавай магарето на ближния, не пожелавай магарицата на ближния, не пожелавай колибата на ближния " виж за програмистката му работа нищо не пише тъй че заповядай, има едно свободно място.

8

Анонимен

преди 1 година

А така ,продължавайте да теглите кредити ,ха ха ха ,а тия които теглиха ?!!!Ох,ох,ох,ох елате пиленца при батко :) ха ха

7

contractor

преди 1 година

Слушах едно старо червено човече, уж икономист, който разправяше как ако фед направи лихвата 1.75 % всички фирми ще изпукат, а сега колко е 5+ отива и нищо страшно няма.

6

Анонимен

преди 1 година

Е няма ли финансисти да се изкажат, ми сте хванали нереализиран химик!? Па питайте и някоя учителка в детската градина!

5

Фед Красивия

преди 1 година

Ало програмистчето,той Изкуствения ще ви оправи.До 5 години няма аутосорсинг по моловете ,няма и програмиране.Ще си продадете къщурките по Централен балкан и Шкодите Октавия комби.Наближило е,още малко.На полето да знаеш,че винаги се търсят работници.

4

Анонимен

преди 1 година

Лихви, лихвари, проблеми, банки. През соца го нямаше това, а Левончо щеше да бере лайкучка и да пцуа лошия социализъм.

3

Анонимен

преди 1 година

Истината е, че тази политика на нулеви и отрицателни лихви сега ще ни излезе през носа. Това основно напомпи цените на жилищата, а сега тези проценти инфлация, които не се случиха, се случват шоково, че и отгоре.

2

споко

преди 1 година

никакви лихви не могат да скочат в бъгария,тук скачат само заплати и пенсии,тъжно,но факт

1

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

Всичко е с цел да ни набутат във великата "ЕВРОЗОНА". Това ако се случи със сигурност ще е последната ни грешка.