27

До 21

преди 1 година

Ти си страхлива мишка.

26

До 25

преди 1 година

Симид 830 грама струва 1.55 във Фреш маркет. Мерси.

25

Анонимен

преди 1 година

светът трябва да се отърве на всяка цена от Клаус Шваб и остналите нацисти и комунисти около него.

24

Статистика

преди 1 година

Цената на зърното падна от 650 на 400 лева на тон , а хлябът се покачи на 2,19 лева 830 гр Симид . Хлебозаводът е спекулант и веригите

23

Жиката

преди 1 година

Пазара на труда остава стабилен.

22

Производствените

преди 1 година

Цени на всичко скочиха, защото цената на енергията скочи! Защото вече купуваме много скъпо от САЩ и с много прекупвачи!

21

Пидалите от ППДБТ+

преди 1 година

закопаха България за поне 100 години напред! Бягайте, Махайте се, Спасявайте се, докато е време, щото скоро всичко което имате в България, ще е загубило стойност и ще са ви 0лирали напълно!!

20

Анонимен

преди 1 година

Повервал си си много, че внучката ти ще бъде позлатена игрица, която има съзнание и подсъзнание на страхлива мишка.

19

Анонимен

преди 1 година

Някой да си спомня вдигнати цени да са паднали? Другарите направиха удара на живота си с тези цени. Имам познати които за две години събраха пари за мезонет.от два магазина. Може да си представите за какви печалби става въпрос.

18

contractor

преди 1 година

какво ще правя сега като безработен търтей? Ще живея от пенсията на таштата, вместо от дебелоперската ми заплата ... Трябва да съ мисли положително.

17

Анонимен

преди 1 година

Какво толкова се промени в света,че станахме свидетели на тая небивала инфлация?Нормалната логика говори,че на база това автоматизирано свръх производство на всичко,стоките би трябвало да поевтиняват,да ама не?Аз за сбъркана парична политика,а именно целенасочено печатане и пускане в обръщение на световните фиатни знаци долар и евро за друго не се сещам!А дали е сбъркана?От гледна точка на производителят и потребителят ДА,от гледна точка на владетелят на света НЕ!

16

Искате да кажете, че

преди 1 година

все пак "Битият - бит! Такованият - такован!"? Нали уж за малко само щяхме да затягаме коланите, а то какво стана - за постоянно? Защо всички, които бутаха за абсурдните мерки срещу Ковид и Путин не си подадат оставките и да си дарят депутатските заплати на малкия бизнес и пенсионерите? Или пак ще има "Еми не знаехме, че така ще стане."? Като не знаете, какво правите на тия постове?!

15

Анонимен

преди 1 година

в България уязвимите общности са 90% от населението, другите 10% за това пък забогатяват повече от колкото трябва

14

Анонимен

преди 1 година

видя ли думата световна, веднага става ясно нищо добро няма да видиме..спрете тази луда планета земя искам да сляза :))

13

ама недейте така

преди 1 година

да разочаровате българския злобар,дето толокова се надяваше,че света ще потъне в чудовищна рецесия,но той,наш *** чо ще продължи да се къпе в мляко

12

Вервам

преди 1 година

Ти така беше

11

Анонимен

преди 1 година

Вече не пазарувам от магазини. Отивам с колата до най близкото село и си купувам яйца мляко сирене кашкавал месо от производител. Хем евтино хем качествено. В магазините освен химия друго не продават. Продават ми прясно мляко от прах и кисело с нишесте. Да дойдат да им покажа истинско прясно мляко кисело и узрял кашкавал и сирене а не с палмово масло.

10

Хаха

преди 1 година

До 7 Ми много ясно в джобчето на шарлатани и в банките.

9

Анонимен

преди 1 година

Промяната трябваше да започне с арестите на Цв. Цветанов и Васил Божков. Обаче се случи точно обратното, клатят държавата вече 2 години.

8

Анонимен

преди 1 година

И за капак атентат срещу главния прокурор. Тия дето много плюеха и искаха промяната, това ли искаха или са просто като Киро и лесни за употреба?