87

Анонимен

преди 1 година

Тая работа е като застанеш зад Кон. И да му имаш доверие , че няма да те изрита

86

Евразин Алахакбаров

преди 1 година

До Анонименмене ми е писнало да се саможертвам за емоционално осакатени шесто поколение чичови и вуйчови поклесари. за тех е страшно, щото по учрежденията вместо тълпи успеляци ще има 20 терминала и две кифли да носят кафета на посетителите

85

IQ 3.14

преди 1 година

Кошмарния сценарий е че свършва безплатния обяд и вместо десетки индийци за лев на килограм за "когато стане", код ще реди АИ. и тогава ще е кой се дореди и кой умее да го обучи.

84

Амиии

преди 1 година

РИСКОВЕТЕ ПРОИЗЛИЗАТ ОТ ХОРАТА, НЕ ОТ МАШИНАТА. ХОРА ЗАДАВАТ ИСКАНЕТО, МАШИНАТА САМО ИЗПЪЛНЯВА.

83

Прозтаг

преди 1 година

Ох, добре че го измислиха тоя изкуствен интелект че нещо взе да изчезва ЕСТЕСТВЕНИЯ такъв, евентуално да заместваме.

82

Анонимен

преди 1 година

Изкуственият интелект ще иам достъп до всчкаква информация за отрицателно време. С програмите за самобучение че може да взима мигновено решения, основани на логиката и те един ден няма да са в наша полза... но емоционално ще е инвалид и защото ще му липсват...хормони. А ние имаме уникалната способност да отхвърляме логиката и да правим саможертви в името на емоционалната си удовлетвореност. Резултатът от всяка игра може да се предвиди, но нелогичното поведение-никога.

81

Анонимен

преди 1 година

До Пенко КинаджиятаНяма как. Човекът получава енергията си от околната среда и природата, машината няма как да получи постоянна енергия от околната среда, освен това, самата околна среда , винаги побеждава и живата материя, ще победи мъртвата материя, създадена от човека!

80

орт

преди 1 година

И....л се,сега съжалява,не можел ли тогава да го предвиди? Можел е!

79

Терминатор

преди 1 година

Скоро идвам

78

Анонимен

преди 1 година

Умни може, интелигентни - няма как. Това изисква емпатия и взимане на самостоятелни решения, а в това AI никога няма да ни бъде конкуренция. Стига сте плашили хората. На чичака са му дали добра пачка да ръси апокалиптични сценарии.

77

Бай Дрън

преди 1 година

Тоя дава пример с Путин. А защо не даде пример с американските експерименти върху ескадрили самолети от типа Ф16, управлявани без човешка намеса от изкуствен интелект? Това е много по-опасно от имагинерната ситуация Путин да направел нещо си, някога. Сигурно затова се присмивате на Т34-ките, които заминават на фронта. А относно ИИ, не, той не говори глупости, говори истини, които не отурват на либералната върхушка! И не, ИИ ако стане по-умен от Байдън, веднага ще спре войната!

76

skynet

преди 1 година

опа

75

Луд с лопата

преди 1 година

Има много филми от 70-те ,80-те и 90-те години ,които в много по късен период от фантастични стават научни.Било за биологични оръжия (вируси) , терминатора ( развиващият се изкуствен интелект ) и така нататък.Колкото повече време минава ,толкова по реално става всичко и филмите изведнъж стават част от реалния живот.

74

Анонимен

преди 1 година

Сега съжалявал за работата си? Това някаква тъмна шега ли е?

73

91

преди 1 година

С тая мисъл се утешавай, докато береш ягоди някъде.

72

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

Да ме мислят 18 - 20 годишните с 5 - 6 хилядарки заплата, които се взимат за много преуспели и незаменими. В един момент изкуственият интелект, ще е на такова ниво, че сам ще програмира всичко. Да ще има програмисти, но много, много малко, на изключително високо ниво.

71

Анонимен

преди 1 година

Такова е света върви напред за хубаво или лошо. Нима атомното оръжие или атомната централа не са опасни ? ОПАСНИ СА и то много, но вече сте го приели и живеете. Същото ще стане и с поредното технологично нещо. То влиза поетапно, бавно и свикваш с него. Ето вече AI се използва от години в ФБ и Гоогле ... вече има и Чат. След 2г ще е още нещо и така.... един ден ще е нормалност защото всеки от вас ще го използва..

70

Анонимен

преди 1 година

Както каза робота на Антонио Бандерас в един утопичен филм: Вашия вид умира, ние сме бъдещето, което ще наследи Земята! Човека еволюира достатъчно за да създаде нещо, което ще го наследи и да отмре или най-малкото да стане низшестоящо същество. Еволюция, няма какво да се сърдим, щом искаме да се правим на БОГ!

69

анонимен

преди 1 година

Ще гледаме на живо и реално, следващият Терминатор! Благодарение на прозорливите сценаристи, вече знаем какво да очакваме!

68

Въпрос

преди 1 година

""Можете да си представите, например, някой, като Путин, да реши да даде на роботите способността да създават свои собствени подцели." Защо Байдън, Зеленски, някой от ЕС, Япония или Полша да не ги ползва? Яростни русофоби има достатъчно!