16

Анонимен

преди 1 година

Забелязвам, *** тези не се развиват нормално! Електронките цигари са в пъти по-безопасни от тютюневите цигари. Помагат за отказване на истинските. Казвам го от личен опит. Също никотина сам по себе си НЕ проблемен опиат, бито е вреден за тялото. Подобна забрана е пълна тъпотия. Казах ли, *** тези там не се развиват нормално? :-)

15

До наблюдател

преди 1 година

Наблюдавай и кашлицата на класическите пушачи, обоняние влошено, вкусови рецептори също, сутрин храчки при препушване, повече стълби или бягане и лек задух. И аз пуша да не кажеш, че вайпвам и ги хваля.

14

Милен

преди 1 година

Доста е смешно, че се опитват да се правят на загрижени. Защо въобще е разрешено да се пуши? Цигарите и всякакви такива имитации с никотин трябва просто да бъдат ЗАБРАНЕНИ. Толкова е просто!

13

Анонимен

преди 1 година

В Германия сложиха нов акциз на никотина, и стана по скъпо да пушиш Ел. цигара отколкото истински. Понеже много ги е грижа за нас.

12

Наблюдател

преди 1 година

Общувах с една млада жена с детенце. Ел.цигарата й беше постоянно в ръката и в устата. После главата я цепела от главоболие. И парацетамол вкарваше между две вайпвания да й облекчи главоболието.

11

Баба Гица

преди 1 година

Не е само в Австралия проблема. В Испания също децата в училищата вайпват масово. И от ранна възраст. Някои момичета и на по 10 год. възраст пушат. И учителките им също. Това са химически съединения, които разказват играта на мозъка. Внасят ги от китай. Правени са в някой гараж. Много са пристрастяващи.

10

Анонимен

преди 1 година

Решение спонсорирано от производителите на цигари. Важно е парите къде ще отиват, на никой не му дреме за здравето. С ел цигарите има няколко случая на гръмнали батерии в света, явно рак-а е по-полезен.

9

Да ги забраняват

преди 1 година

Какво пушене е това? Вайпарите знаят ли че пушат алкохоли? Глицерин и Пропилен гликол. Вещества които служат само да създават пушилка.

8

Анонимен

преди 1 година

Закон за ненавършили 18 години им трябва .

7

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 7 -Не знам. Вейпвам си от 2011-а и всичко е наред.

6

Анонимен

преди 1 година

Регулации за ВСИЧКО!

5

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 3 - Освен това, да след като не се води "забранено вещество", така че, ако си го поръчаш от чужбина и го хванат, просто го конфискуват.

4

Анонимен

преди 1 година

Цигарите много лоши, трябва всички да ги откажат ... ама гледаме, да не ги направим прекалено скъпи, че да могат да ги купуват.

3

Анонимен

преди 1 година

Забраняват ги,понеже не могат да цоцат достатъчно от тях. Друго си е канабис и тютюн.

2

Анонимен

преди 1 година

"за да създадат ново поколение никотинови наркомани" - Интересно ми е, как може да кажа, че пушач е наркоман, все едно е на херца, ама с неолиберланите закони, някой дето пуши марихуана, не е наркоман, а някой пристрастен към болкоупокояващи и антидепресанти ПРЕДПИСАНИ МУ ОТ ЛЕКАР, също не е наркоман, макар че да знам много народ, дето си изгуби работата и семейстовот, покрай прекаляването с марата, както и нам няколко човека, дето се съсипаха за 3 месеца, заради "лекарства".

1

глобалисти, сър

преди 1 година

Социалният експеримент сред бивши пандизчии съвсем изпуши.