206

Верно ли бе?

преди 1 година

Вероятно даже 1 милион са загубили тея руснаци в Бахмут, а пък украинците си щракат с пръсти. Я погледнете някои по-достоверни източници от хамериканските. Щото май украинската армия е загубила само до тук 80 % от персонала си, а фугасните пиратки продължават да изпаряват наемници и бедни украински войничета.

205

Анонимен

преди 1 година

И какво , ще загинат хиляди младежи за кефа на този изкялдъуфртак Путин и тозинаркоман Рамзан.

204

Анонимен

преди 1 година

може и да е вярно , защото в момента в Бахмут са 15000 вагнеровци срещу 70000 ВСУ и ввселушките ядът голям бой. готвача каза : вагнер ще изчезне в едно с ВСУ , ще остане само РА , не е зле. това е което каза . но за ВСУ не са важни техните загуби, важно е че 20000 затворника не ги помилваха. с такова мислене не ги съжалявам изобщо.

203

Вятърът на промяната

преди 1 година

Армения обяви участие в общи учения с НАТО . Индия и Китай не признават псевдо републиките Донецк и Луганск,сега обявяват Русия за агресор..Финландия в НАТО,Швеция на път.И всичко това го направи гениалния стратег Владимир Путин.

202

Covid_22

преди 1 година

Над милион са жертвите, та даже 100 милиона са жертвите от мислите на журналистите!

201

българин

преди 1 година

Е! Това си е "мнение" само на "БРАТЯТА" Ни " Американци само! То те,нали всичко "знаят"? Па да ни "светнат" колко аджеба Руската армия,е избила Украинци? Ама ъъъъ,мълчат си! За тях по "важни" са "руските жертви"? УкроФашисткият режим в Киев,и до днес Не изнася "данни" колко са загинали? "Зеленото еврейче" си "играе" на "стратегия"!Па то те тия Руски войници,не се "бият" сами срещу "себе си" нали? Жива ПРОПАГАНДА Еврейска е в нета,от страна на Укрия!!!Заленски,ще го Изядат с парцалите Украинците!

200

Анонимен

преди 1 година

По цял ден в Бахмут ядат и пият. Жертви няма. Може да има някой от препиване.

199

Стига глупости

преди 1 година

До ...Планувани са преди десетилетия розовите к'юлоти на баба ти. Пиши за футбол, от това в България всички разбират.

198

Васил

преди 1 година

Поредната лъжа хахахахаха Русия е в Бахмут с по малко от 10хил. и почти нямат жертви...

197

Анонимен

преди 1 година

Според хамериканскуту разузнаване руснаците свършиха ракетите лани по това време.

196

Анонимен

преди 1 година

Мда Вагнер, дето в пика си бяха 60 000 души, са дали 100 000 жертви. Това е като руските ракети, дето 2 ракети удрят 10 цели в 5 града :)

195

...

преди 1 година

Какъв "специален" статут за Донбас? Агресията на Путин е планувана преди десетилетия! Тия ги разправяй на някой друг!

194

Анонимен

преди 1 година

ха дано да станат скоро 100милиона, та светът да си отдъхне спокойно от ядрените им заплахи

193

Бог

преди 1 година

Жертви на БГ език - са починали

192

Кой какъв е

преди 1 година

До ...: Меркел като канцлер на Германия и Франсоа Оланд като президент на Франция подписаха Минските съглашения заедно с президентите на Русия и Украйна - изтегляне на тежките оръжия от т.н. линия на разделение, даване на специален статут на Донбас. Така можеше да се избегне войната в Украйна. Но дойде време и двамата да си признаят, че изобщо не са имали намерение да настояват прилагането на тези споразумения, а само за да дадат време Украйна да се подготви за война с Русия.

191

...

преди 1 година

Какви Мински споразумения бълнуваш ,бе? Кога Кремъл са спазвали някакви споразумения? Защо в Донбас и Луганск нямаше никакви проблеми, докато Путин не си пусна зелените човечета с дебелите вратове ? Кой ви признава "Референдумите"? По-добри референдуми може да организира само Ким Чен Ун? Шут за всички окупатори, ако ли не,...Груз 200? Целият нормален свят стои зад Украйна

190

Не е ли ясно?

преди 1 година

До ...: А какво търси Украйна в Донбас. Донбас е вече в Руската федерация. Да се изнасят оттам и няма да има нито жертви, нито разрушения. Украйна можеше да избегне войната и да задържи Донбас ако спазваше Минските съглашения - изтегляне на тежките оръжия от т.н. линия на разделение, даване на специален статут на Донбас. И още: отказ от членство в НАТО. Можеше,но не го направи. Осем години обстрел, намерения за създаване на атомно оръжие, лаборатории за биологично оръжие. И така войната започна

189

...

преди 1 година

Копейкаджия продължава да цикли, ама колко "укри" загинали? Какво търсите в независима Украйна,бе! Заслужавате да бъдете изритани до последният окупатор! Сметката ще ви дойде след това!

188

Българин

преди 1 година

А жертвите на украинската армия колко са? За това пълно мълчание.

187

Българин

преди 1 година

Помня, че в нашата история ни учеха, че руснаците дали 22 милиона жертви през ВСВ! Чак Горбачов призна, че са ...28 милиона! 6 милиона разлика за тях нищо не са! Ще дойде време , когато и Кремъл ще си признае и за истинските жертви! За Катин ги чакахме повече от половин век да си признаят!